חיפשתי תנור בנוי מעולה וכיוונתי לבוש או סימנס- אבל.....

חיפשתי תנור בנוי מעולה וכיוונתי לבוש או סימנס- אבל.....


בשתי חנויות, משתי רשתות שונות
ניסו לשכנע אותי שAEG או אלקטרולוקס מתוצרת גרמניה, הם טובים יותר, מתנקים בקלות יותר ובכלל "הכי איכותיים בשוק".

מסתבר שהמחירים דומים עד זהים לדגמים מקבילים. עם נטייה קלה למחיר גבוה יותר דווקא ב AEG.
מה דעתכם?
תרגיל שיווקי או אמת בדברי המוכרים???
 

ophers1

New member
שתי התנורים באותה הרמה

שנות האחריות ומי השירות יקבע.
 

pokemon81

New member
לי יש AEG

שנתיים בשימוש, מרוצה מאוד,
משתמש על בסיס שבועי,


חשוב לציין שאם זה תנור פירולטי חייב שיהיה בבית שהחשמל בבית הוא תלת פאזי .
 

prizman

New member
יש תנורים שקשה לנקות ויש כאלו שקל יותר.

ויש את הפירוליטיים אבל לא נראה לי שעל זה הוא מדבר. אישית גם לא ניסיתי.
 

prizman

New member
פירולייט זה תנור שלצורך ניקוי

ניתן להעלות אותו לטמפרטורה גבוהה במיוחד, 500 מעלות ומעלה, והוא שורף את כל השומנים
ושאר הג'יפה שהצטברו וכל מה שנותר זה לאסוף אפר ואבק.
אישית אני לא מוצא שום צורך בזה אבל אני בהחלט מבין מדוע לאחרים זה נחשב ליתרון.
 
אז ככה

הפירוליטיים מגיעים ל 500 מעלות כפי שציינת ויש זמני הפעלה.

השימושיות?
בית בשלני, כמעט ללא עוגות, בעיקר ארוחות מפעיל המון את התנור :)

ה"מכה" - כשמכניסה דגים שלמים לאפייה קצרה וסיומת בגריל טורבו להזהבה.
ההידבקות המצטברת בכל מקום ומתחת לאחיזת המסילות - נוראית.
מודה שאין לי כוח לניקוי יסודי אחרי כל אפייה/בישול
 

makiko

New member
לי יש סימנס פירוליטי בן 6 שנים. נראה כמו חדש.

מפעיל פירוליטי אחת לחודשיים / שלושה.
 

G Gabi

Member
כדאי לבחון גם את נוחות הפעלת / פיקוד התנור

למשל, הגלגלת של סימנס נראית לי קצת לא נוחה בייחוד לסובלים מ-Carpal tunnel syndrome
 
למעלה