הי, שאלה קצת מטומטמת

yaell8

New member
הי, שאלה קצת מטומטמת

אבל אני מניחה שפה ידעו ענו לי עליה..
"גמירה" אצל הגבר פירושו- שהזרע יוצא. נכון?
מה פירוש "גמירה" אצל האישה, מה זה, ומתי זה קורה?
לא הרגשתי שיוצא לי משהו במהלך האקט..
תודה.

fshlomo

New member
כשתחווי גמירה, את כבר תדעי,,

גמירה אצל האישה, מלווה בתופעות שונות מהגבר.
בד"כ, עם כיווצי שרירי האגן.
הגמירה קצת שונה מאיש לאיש, ומאישה לאישה..
אחרי הגמירה (הנשית וגם הגברית,,) יש חשק לנוח טפ-טיפה, וכל נגיעה באיזורים הרגישים היא כ"כ רגישה עד שאינה ממש נעימה..
אבל כמו שכבר כתבתי, כשתגמרי,,,תביני.

seymore butts

New member
יש לך טעות נפוצה לגבי הגבר

האורגזמה - תחושת ההנאה העילאית שהגבר חווה במשך מספר שניות, מלווה באופן טבעי בשפיכת הזרע. לאחר ששני דברים אלו קורים, המיניות של הגבר יורדת לאפס למשך לפחות 10-15 דקות. בדרך כלל מתכוונים לאורגזמה ולשפיכה כשאומרים "גמירה", או שאומרים "אורגזמה" ומתכוונים לתחושת ההנאה העילאית ולשפיכה.

אבל שני הדברים אינם כרוכים בהכרח זה בזה. אפשר ללמוד להגיע לאורגזמה מבלי לשפוך, ובכך גם לחוות את התחושה העילאית וגם להיות מסוגל להמשיך בסקס, שכן הגורם לאובדן החשק הזמני הוא שפיכת הזרע בלבד.

לגבי נשים - אין להן משהו מקביל לשפיכת הזרע הגברית, שכן מבחינת תהליך ההתרבות נוזל הזרע צריך לצאת מגופו של הגבר ולפגוש ביצית בגוף האישה ולא להיפך. יש את נושא השפיכה הנשית שיש עליו הרבה ויכוחים כגון - האם כל אחת מסוגלת לשפוך, האם קיימת בכלל שפיכה נשית, מה הקשר בינה לבין האורגזמה הנשית וכולי.

yaell8

New member
אז שמדברים על גמירה אצל האישה,

מה הכוונה?
ואיך אני יודעת אם הגעתי לגמירה?

Hubble

New member
טיפה קשה להסביר את זה

אבל את תרגישי תחושת סיפוק עילאית בכל הגוף, תחווי רעידות, תראי כוכבים ובסוף הגוף שלך יהיה רפוי ותרגישי תחושת אופוריה.

seymore butts

New member
ואחרי זה מתפלאים שנשים

חיות יותר מגברים. עם אורגזמות כאלו....

ארגזמה נשית עולה על אורגזמה גברית

ככה לפחות מגלים המחקרים של Master of sex..
אולי, אני לא יודעת

קטניפ

New member
היום כבר לא

אבל בתור מישהי שצריכה להיות בשליטה מתמדת לקח לי זמן ללמוד להשתחרר ולשחרר.
וגם היום, אגב, לא כל זיון מסתיים באורגזמה וזה לגמרי בסדר מבחינתי, זו לא מטרת העל שלי בסקס.

אז מה היא מטרת העל שלך בסקס?

ושוב שואל בלי טיפת ציניות.
המטרה שלי בסקס היא ליהנות ולענג.
אם בת הזוג שלי לא גמרה לפחות פעם אחת (ובדרך כלל הרבה יותר),
אז אין טעם לסקס בעיני.
בשביל אינטימיות, קרבה ואהבה, אני לא זקוק לסקס.

קטניפ

New member
סקס עבורי

הוא עוד דרך להביע תשוקה, אינטימיות ואהבה לצד השני.
ברור שהעונג שלי הוא חלק חשוב ואם בן הזוג שלי היה גומר ומיד מסתובב לצד השני ומתחיל לנחור לאורך זמן הייתי הופכת למתסוכלת שלא לומר גרוע מכך, אבל מאחר שזה ממש לא המצב אז אם לפעמים הוא גמר ואני לא כי אין זמן, כי הראש שלי מתעופף למקומות אחרים ואני מאבדת את הריכוז, כי מיליון ואחד דבריםמזה בסדר גמור.
ואגב, אין לי ניסיון בכך, אבל אני מניחה שלו הייתי במערכת יחסים של יזיזות אז בהחלט האורגזמה שלי היתה תופסת חשיבות רבה יותר, שהרי זו כל מטרת המפגש, אבל בזוגיות ארוכה הפוקוס שלי מעט שונה.

לגמרי

למרות שככל שאני מתבגרת, לפעמים קל לי להגיע לאורגזמה, זה לגמרי לא חובה ולא תמיד קורה.
אבל גם בן זוגי לא תמיד גומר, כי לפעמים לוקח לו הרבה זמן ואין לו כוח.
זיון זה גם אינטימיות.
זה תשוקה.
זה חיבור
זה לגמרי חלק הכרחי ממערכת יחסים בלי קשר לגמירה עצמה.

כן ולא

עליתם עלי אני שמעון פרס.
סקס הוא חלק הכרחי אין לי וויכוח אולם בשביל אינטימיות/תשוקה וזה, אני לא צריך סקס.
ועוד לא קרה שעשיתי סקס ולא גמרנו.
אני מתקן לא קרה ב-10 השנים האחרונות.

Hubble

New member
גברים. עם כה מפגר.

אומרים לכם אלפי פעמים שטוב לנו לעשות סקס גם מבלי לגמור, אבל אתם פשוט מסרבים להאמין ונעלבים שלא יצא לכם לענג אותנו כמו שצריך ולפעמים גם רוצים בכוח שנגמור.
ואח"כ עוד מתפלאים למה כ"כ מלא נשים מזייפות. כנראה כדי לסתום לכם את הפה כבר.

Hubble

New member
כולכם ביחד. וזו ממש לא הפעם הראשונה שאני

נתקלת במחשבה ההזויה הזאת שלכם.

Hubble

New member
קטניפ הסבירה זאת נהדר

מספר הודעות מעלינו.
אנחנו בנויים אחרת - הן פיזית והן מנטאלית. לא תמיד אישה גומרת בסקס, אבל היא כן נהנית תוך כדי מהמגע, מהאינטימיות, ומהחדירה עצמה. גם אם החדירה לא הביאה אותה לאורגזמה, היא עדיין עשתה לה ממש ממש טוב.

אני לא מתווכח.

לשמחתי הנשים שאני מבלה איתן בשנים האחרונות (כולל אשתי), אינן חושבות כך.
נכון שזה לא מדעי, אבל גיליתי שלנשים בנות 40 +- משמעותית יותר קל לגמור והן גם לא מסתפקות בסקס נטול אורגזמות (כן, ברבים)

למעלה