אוזני המן ב"לחמים"

אוזני המן ב"לחמים"

כן כן, אוזני המן. לא חשבתי שאפתח עבורם שרשור ייעודי, אבל התרשמתי כל כך שהייתי חייב. נדגמו כל הסוגים. דבר אחד שמשותף לכולם - בצק דקיק, קריספי, בטעם נייטרלי-קצת מלוח, עם כמות מילוי מדוייקת מאוד. ומבחינת המילויים:
תמרים - מוצלח אבל לא מרגש, בסופו של יום תמרים זה תמרים.
פרג - איכותי מאוד, כמעט לא מתוק, טעמים ומרקמים מעולים.
מרציפן - רך, נימוח, מתוק במידה, אלוהי.
שוקולד - בלי להגזים, זה אולי הביס הכי טעים שאכלתי בתל אביב השנה.

בקיצור, רוצו לשם, זה באמת משהו מיוחד.
 

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל אני בחיפה!
מזילה כאן ריר על המקלדת...

 

החתולית

New member
מתה על אוזני ההמן שלהם

אני אוכלת בדרך כלל רק אוזני המן עם תמרים, אבל בשנה שעברה טעמתי גם אוזן המן עם מרציפן והיא היתה מצויינת.
השנה ארשה לעצמי אוזן המן אחת
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לצערי בסופו של דבר לא הצלחתי להגיע ל"לחמים"... ניסיתי אחרות

ב"רולדין" אוזני המן עם פרג היו לא רעות, אבל מתוקות מדי לטעמי (המחיר היה 12 ש"ח חל-100 גרם, אאז"נ).
&nbsp
ב"קונדיטוריה של גל" (מרכז הכרמל, לא להתבלבל עם לחם גל) מוכרים (עדיין) חבילות של כ-250 גר' אוזני המן ב-40 ש"ח. בחבילה שקניתי זה יצא 260 גר' ל-21 אוזני המן (קטנות קטנות, אבל 50 קק"ל כל אחת...) בצק דק במילוי פרג (לפחות 50%) וללא תוספת סוכר. יש קצת ממתיק מלאכותי, אבל המתיקות כ"כ עדינה שהיא כמעט ולא מורגשת, והיא כנראה במלית בלבד; הבצק עצמו לא מתוק כלל, עד כמה שהבחנתי.

&nbsp
זו כנראה לא האלוהיות של המרציפן
אבל אלה בלי ספק אוזני המן במילוי פרג הטובות ביותר שאכלתי השנה. כלומר, הקנויות. לצערי השנה (עוד?) לא אפינו בעצמנו... אבל אולי זה עוד יגיע. לפני כמה שנים התוכניות התעכבו והתעכבו ובסוף הכנו אוזני המן ליום העצמאות...
 
למעלה