מתנדנדת. אפשר ליפול על בשר אחלה במחיר טוב, לפעמים ככה-ככה
בסה"כ במבצעים (ויש לא מעט מהם...) זה מקום שאני כן מוכנה לחזור אליו, בעיקר מכיוון שגם במסעדות בשר נחשבות ויקרות יותר לא בהכרח התלהבתי מהסטייקים. במקרים רבים זה עניין של מזל (איכות הנתח, איכות הצלייה) וגם במקומות נחשבים לא תמיד מדייקים. לפיכך אם אני כבר מהמרת, אני מעדיפה לפחות לשלם פחות...
 
היתרון ב"רק בשר" (למי שזה לא מגעיל אותו...) הוא שעומדים מול מקרר הבשר שלהם, מדברים עם הקצב, מתייעצים איתו, רואים ובוחרים את הבשר לפני. כך אפשר להימנע מנתחים פחות מוצלחים וכמובן לבחור בדיוק את הנתח שרוצים.
 
החיסרון הוא שהמסעדה אכן ממוקדת בבשר (שזה בסדר, לא פעם זה עדיף על מסעדות שמתפזרות) ולכן הראשונות מצומצמות ולא מלהיבות, והתוספות שהם מציעים לצד הבשר הן רק תפוחי אדמה (אפשר להוסיף גם ירקות קלויים, אבל בתשלום) ואני בכל זאת מעדיפה עוד אפשרויות למשהו ליד, זה נחמד.
 
לא יכולה להמליץ על סניף כי אני מכירה רק את סניף חיפה (ישבתי פעם לפני שנים רבות בסניף בת"א והשירות היה נורא, אבל אני כבר לא זוכרת איך היה הבשר). לדעתי אם לא מדובר בארוחה חגיגית אלא בחשק לבשר לא מאוד יקר, שווה לנסות. אין הרבה מה להפסיד.