קליפסו של עומר מילר - חוף פרישמן - מאכזב מאד

YosMan1

New member
קליפסו של עומר מילר - חוף פרישמן - מאכזב מאד

היינו שם ביום שישי האחרון בערב וזו אחת הארוחות הגרועות ביותר שזכור לי שאכלתי בישראל.
קודם כל תאום ציפיות:
יש שתי מסעדות בקליפסו, מסעדה פנימית עם תפריט אחר נפרד ומסעדה בחוץ שחלקה שולחנות שנמצאים על משטח בטון וחלקה שולחנות על חול הים.
אנחנו ישבנו בשולחנות בחוץ שעל המשטח בטון. היינו 7 אנשים.
התפריט הוא ברמה של קיוסקים בחוף הים: המבורגר,שניצל,חומוס, סלט, מזטים....
המלצרים חובבניים ברמה של ילדי תיכון שפעם ראשונה בחייהם מצאו עבודה. חביבים אבל אין להם מושג מה הם עושים.
לדוגמא: הסַכּוּ"ם הונח על השולחן כאשר המלצר מחזיק אותו בחלק שאמורים לאכול איתו. למלצר לא היה מושג מה כוללות המנות ומהם הרכיבים.
מזט של כבד קצוץ הוצג כחציל קצוץ (היו בינינו צמחוניים...) מנה של שרימפס מטוגנים הוצגה כשניצלים... ועוד ועוד.
האוכל עצמו בחלקו היה לא אכיל בחלקו סביר מינוס וחלקו לא הגיע אף פעם.
סלטי קינואה הגיעו ללא חצי מהמרכיבים שהיו מפורטים בתפריט וכאשר הקינואה קפואה בגושים.
מנה של שימפס מטוגנים הגיעה כצלחת קטנה ללא תוספת כאשר היא מכילה בעיקר בצק מטוגן וקצת שרימפס בפנים.
מנה של שניצלונים עם ציפס, לא הגיעה אף פעם (ישבנו שם כמעט שעתיים) פשוט לא הגיעה והדבר היחיד שהמלצר אמר זה אני מצטער אבל אין לי שליטה על המטבח.
מזטים שמגיעים בחבילות שאי אפשר לשנות, בסיסיים ברמה סבירה מינוס.
המבורגרים שהגיעו לא מבושלים מספיק (הוזמנו מדיום-וול) ואחרי שהתקררו כבר.
לתפוס את המלצרים זה כמעט בלי אפשרי.
שני שולחנות לידינו עזבו אחרי שבמשך שעה הם לא קיבלו אף מנה לשולחן. (ומזכיר שוב כי אלו היו אנשים שהזמינו מראש שולחן במסעדה ליציאה של שישי בערב)

לזכותם יאמר שהם זיכו אותנו על המנה שלא הגיעה ועל הסלטים שהוחזרו כי לא היו אכילים, והתנצלו בנחמדות.
לסיכום:
1. זו לא ממש מסעדה, יותר קיוסק ים עם שולחנות. והאוכל בהתאם.
2. כדאי שיסגרו לאיזה חודש כדי לתרגל את צוות המטבח ויפתחו מחדש.
3. אנחנו פשוט יצאנו רעבים. מאד מאכזב.
 

erezavn

New member
נראית ארוחה מביכה וחובבנית

באופן אישי מעולם לא החזקתי מעומר מילר, אבל חדר אוכל עוד התחילה באמת כמקום חביב. בשנים מאז הוא בעיקר הפך לשף סלב טלוויזיוני ואינסטגרמי שמקבל הרבה יותר מדי יחסי ציבור על מקומות בינוניים ו-overated.
קליפסו הצטיירה בעיניי מהרגע הראשון כמסעדת חוף טיפוסית או במילים אחרות מלכודת תיירים ומתרחצים. אבל גם מסעדה כזו צריכה לתפקד ברמה סבירה לכל הפחות.
 

oreldi

New member
ככה זה כשיש יחסי ציבור בשפע

אחת הארוחות הגרועות בחיי היתה במסעדת שולחן.
כשקראתי שהוא פותח מסעדת חוף, היתה לי תחושה שמדובר במלכודת תיירים. כנראה שתועפות של יחסי ציבור הפכו את קליפסו להרבה יותר ממה שהיא באמת.
איך היו המחירים?
 

YosMan1

New member
המחירים היו די יקרים אבל הבעיה הייתה האוכל. המסעדה בפנים

זה סיפור אחר הבנתי.
תפריט אחר, מחירים אחרים.
 

oreldi

New member
אין הצדקה להגיש אוכל כזה

אפשר לעשות אוכל מהסוג שתיארת ברמה טובה. גם בקיוסק ים אין הצדקה לחפפנות הזו
 

FiReBall

New member
אז זהו, שלא

המסעדה בפנים היא אותו סיפור בדיוק - שירות חובבני (ואף מתנשא), מנות מאכזבות ותפריט בעייתי.
&nbsp
בין היתר, מוסקה צמחונית שהוגשה קרה במרכזה, מנות שלא הגיעו אך הופיעו בחשבון, מלצרים חסרי ידע במרכיבי המנות ובמחירים (רק לאחר ששאלתי, גילו לנו שהמבורגר סוסו כפול (עם זנבות לובסטר, כפי שהוא מגיע בתצורתו היחידה), עולה כ-125 ש״ח).
&nbsp
וכמובן הרעה החולה - מנות שמגיעות לחברי השולחן בהפרש של רבע שעה...
&nbsp
כל זאת בזמן שעומר מילר עומד בעמדה הסמוכה לשולחננו.
&nbsp
לא נחזור.
 
וואו, זה נשמע רע.

לא שחשבתי ללכת. הביקור בסניף הראשון (כשעוד היה היחיד) של סוסו אנד סאנס הוציא את החשק, כי זה הרגיש כמו הרבה מהומה והייפ יותר מתמורה, והיו שם דברים שנראו לי כהתנהלות לא נכונה ולא יעילה, או מרגיזים (ההצגה של פייקון טלה כבייקון וזה שממש צריך לשאול וללחוץ כדי לשאוב את המידע הזה מהעובדים, למשל) או סתם רחוקים מכך שהמקום נושא עליו אצטלה של המבורגריית שף.
 

YosMan1

New member
קיבלתי מהם תגובה

שהם מתנצלים על מה שקרה, הייתה להם קריסה במטבח ביום שישי והם הציעו לתאם ארוחה חלופית על חשבונם.
&nbsp
 

החתולית

New member
טוב לדעת שהם קוראים את הפורום

ואני לא צריכה להסב את תשומת ליבם לכך

&nbsp
בכל מקרה, תגובה ראויה ורצינית.
 

YosMan1

New member
לא הייתי ברור, הם הגיבו לפנייה ישירה אליהם לא דרך הפורום


וההתייחסות לכל אורך הדרך הייתה אדיבה ומנומסת, ולא ניסו להתחמק או להתעלם מהסיטואציה.
עדיין, זה היה מאד מבאס.
 

החתולית

New member
אוקיי

ברור שהחוויה מבעסת, והתגובה הנכונה (לדעתי) של המסעדה, לא גורעת מהבעסה.
 

Gרר

New member
יש כל כך הרבה חופים בארץ...

וכל כך מעט מקומות נורמאליים לאכול על החוף.
חבל.
 

Sanchez

Member
וכשסוגרים את המסעדה...
מתפלאים למה זה קרה וכועסים על כל העולם ובמיוחד על הרגולציה אעל'ק.
 

Czerniak

New member
לא מפתיע

מצטרפת לאוסף ביקורות מזעזעות בקבוצת הפייסבוק של "בייגלה". התגובה היא אומנם טובה, אבל היא טובה למשבר נקודתי, מאוסף הביקורות נקרא שהמצב שם הוא מתמשך ועמוק יותר.
 
למעלה