עסקית בבינדלה - מאכזב

Omnivore

New member
עסקית בבינדלה - מאכזב

כמעט ולא יוצא לי לאכול עסקיות בזמן האחרון, אבל היה יום חופש והזדמנתי לאיזור והיו דיווחים חיוביים בזמן האחרון, אז למה לא. אז זהו, שלא.

קראתי כאן על סלסלת לחמים שמקבלים, אני לא קיבלתי, התה הקר שמגיע עם העסקית היה על גבול חסר טעם, בדיעבד הייתי צריך להזמין סודה.

מנה ראשונה – ויטלו טונטו. המנה הגיעה מלוחה מאוד, בהתחלה חשבתי שנפלתי עם כמה גבישי מלח שלא פוזרו באופן אחיד, אבל ככל שהתקדמתי במנה, הבנתי שהיא הייתה מלוחה מאוד מיסודה. בשר באיכות בינונית ומטה, ללא טעם כלל, חוץ מהמלוח, גם אחרי שנערתי את כל המלח מהפרוסה, עדיין נשאר הבשר מלוח מאוד. הקורנישונים והצלפים הוסיפו מליחות עוד יותר. שני דברים טובים היו טובים במנה הזאת – המוס טונה עצמו והפרזנטציה, באמת מנה יפה ובאמת מוס טוב, אוורירי וטעים.

מנה עיקרית – פסטה פירות ים. לו הייתי מקבל מנה כזו באיזו מסעדה ביתית/משפחתית מהדרגה הלא גבוהה (סטייל ארנסטו או אפילו רוסטיקו) לא הייתי מתלונן, אבל לקבל כזו מנה במסעדת טובה, אם לא מסעדת יוקרה, כמו בינדלה ועוד ממטבחו של יורם ניצן, ממש מאכזב. הפסטה הייתה אל דנטה כמתבקש, לרוטב הייתה טקסטורה נכונה, כך שעטף היטב כל איטריה, אבל מבחינת הטעם היה בסיסי מאוד, ללא שום מגע מיוחד, סתם רוטב עגבניות. פירות הים טופלו היטב, אך לא היו באיכות מי יודע מה. סה"כ מנה מאכזבת.
דווקא סיום הארוחה היה בסימן חיובי, האספרסו היה אחד הטובים שיצא לי לשתות בזמן האחרון.

85 ש"ח עבור עיסקית+מחיר האספרסו (לא זוכר במדויק כמה), עם טיפ יצא כ-115 ש"ח. WFM די נמוך.
 

החתולית

New member
דיווח שונה לגמרי מהדיווחים האחרונים על בינדלה

אולי "נפלת" על יום לא מוצלח.
 

אור2221

New member
גם אולי עניין של בחירת מנות

למיטב זכרוני, גם אני לא נפלתי מפסטת פירות הים שלהם... לעומת פסטה דומה בפסטל, נניח.
&nbsp
&nbsp
 

prizman

New member
העניין של בחירת המנות הנכונה חוזר בפורום

ואני ממש לא מסכים איתו.
את בחירת המנות אמורה לעשות המסעדה. אם היא לא מסוגלת להכין משהו שלא תציע אותו.
בשלב הבא המסעדה צריכה לתאר אותו נכון.
רק בשלב האחרון נכנס הלקוח.
הקלות שבה אומרים "צריך לדעת מה להזמין" היא בלתי נסבלת בעיני. צריך לדעת מה להגיש.
אבל מה, כל אחד כנראה מקבל את מה שמגיע לו.
 

החתולית

New member
אני מסכימה איתך

כשמגיעים למסעדה, במיוחד מסעדה ברמה גבוהה, מצפים שכל המנות יהיו מוצלחות.
&nbsp
יש לי רק סייג אחד בנושא, והוא כשמזמינים במסעדה מתמחה, דווקא את המנה היחידה שנראית כאילו אינה שייכת לתפריט (למשל סטייק במסעדה שמתמחה בדגים).
 

Omnivore

New member
ייתכן ובאמת נפלתי על יום לא מוצלח

רק שזה הביקור השני בבינדלה, הראשון היה עוד בימי רועי סופר, גם אז לא נפלתי. כנראה שזו באמת מסעדה לא בטעם שלי.
 

החתולית

New member
בימי רועי סופר הייתי במסעדה פעמיים

פעם אחת בערב היתה טובה, והשניה בעסקית היתה בינונית מינוס.
 

gastro101

New member
שתי מנות שחברותי אכלו כשסעדנו יחד ואהבו מאד

למה לא החזרת את המנה המלוחה? בהחלט סיבה להחזיר
לא הגישו לחם?!!! לא בקשת?
אגב, לנו לא הציעו שתיה בפעם אחת , בפעם השניה שמתי לב לתפריט ובקשתי. הסודה מוגשת בכוס גדולה . התה אכן חסר טעם .
כמי שאכלה שם 3 פעמים עיסקית ובכל פעם יצאה עם חשק לשוב- מצער לקרוא
 

Omnivore

New member
בעניין המלח

בביס הראשון העמסתי מכל טוב על הבשר, בביס השני הורדתי את הצלפים, עדיין מלוח, בביס השלישי את הקורנישונים וכך הלאה. כהבשנתי שהבשר מעצמו היה מלוח מאוד, כברל לא היה מה להחזיר.
 
למעלה