לוקה ולינו - פושר מינוס

עדי12325

New member
לוקה ולינו - פושר מינוס

אז האמת שהלכנו בכלל לדוכן ההמבורגרים החדש של עומר מילר - סיסו אנד סאנס, אפילו עמדנו בתור איזה 2 דק ומהר מאד הבנו שזה לא הולך לקרות מבחינתנו..
בדרך לאוטו נתקלנו בלוקה ולינו, זכרתי שראיתי ביקורות פושרות למדי אבל השעה הייתה כבר קרוב ל2 ולא התחשק לנו לנסות את מזלנו במקומות אחרים ולכן פשוט נכנסנו.
בצד החיובי- רוב מה שאכלנו היה טעים. בעיקר מנת ניוקי סולת.
בצד הפחות חיובי- שירות מבולבל, מאד, בלאגן במטבח, טמפרטורה קרירה משהו של המנות ותחושה כללית של קמצנות.
בהתחלה מקבלים לחם מאד טעים עם שמן זית- מחווה נחמדה.
הזמנו מהראשונות ארנצי'ני, מהפסטות/ מנות ביניים מנה של ניוקי (54) ומהעיקריות הזמנו תבשיל זנב שור על פסטה פיצי (84 לדעתי). כמעט בכל מסעדה כשאנחנו לוקחים ראשונה + מנת ביניים + עיקרית + קינוח אנחנו שובעים לגמרי (בפרט כשהמטרה מראש היא לאכול בקטנה כשיש עוד ארוחת ערב שישי באופק)
המלצרית אמרה "אז מה שמוכן יוצא" ואמרנו סבבה, כאשר ההנחה שלי הייתה שהכוונה היא בין הניוקי לארנצ'יני.
קיצר, המנה הראשונה להגיע הייתה דווקא העיקרית, זנב השור. היא הייתה סבבה אבל בהחלט על הצד הלא נדיב של הסקאלה (היו פחות מ-10 רצועות פסטה, בוודאות, סתם מבאס).
לקראת סיומה של מנת זנב השור הגיע הניוקי. היה מאד מאד טעים (יותר טוב מהמנה שהייתה פעם בג'וז ודניאל אם מוכר למישהו) אבל לא מספיק חמה.
רק אחרי שכבר סיימנו את שתי המנות הגיע סוף סוף הארנצ'יני (שמייד נאמר לנו שהוא על חשבון הבית כי הייתה להם תקלה במטבח).
פינו אך אף אחד לא הציע קינוחים, בסוף אנחנו שאלנו. הזמנו מנה של קרם לימון עם פטל, טעים.
בקיצור, לא נפילה, אבל ממש לא אחזור וגם לא אמליץ - פשוט יש אלטרנטיבות הרבה יותר מוצלחות בז'אנר.

amirline

New member
לא יאמן ש-90 אחוז מהביקורות על המסעדה לא טובות

והמסעדה עדיין מלאה ... כמה ימי חסד עוד יהיו למקום המביך הזה ?

erezavn

New member
רוב התלונות הן על השירות ההזוי ופחות על האוכל

אני ישבתי פעמיים ובפעם הראשונה היה סביר אבל הפוטנציאל היה ניכר. בפעם השנייה ישבתי בצהריים ומאד נהניתי. אין ספק שבכל מה שקשור לשירות ולתפקוד המטבח יש שם תקלות וחוסר מקצועיות לא מוסברים. אלה אנשים שניהלו מסעדה במשך יותר מעשור בירושלים ויש לצפות שהניהול שלהם יהיה הרבה יותר מקצועי, ושהשירות יהיה מתוקתק יותר ממסעדה חדשה ממוצעת שנפתחת.
גם אחרי כמעט חודשיים של פעילות אנשים שבים ומתלוננים על השירות, וזה אומר שהם חייבים לעשות בדק בית. וחבל - מבחינת האוכל יש באמת פוטנציאל.

ישבתי שוב בצהריים ביום חמישי

אולי כי הארוחה הראשונה הייתה כל כך מוזרה שהייתי צריך לתת עוד צ'אנס.
&nbsp
לצערי שוב קיבלתי וייב קמצני (מנת לוקוס שהצד השני בארוחה לקח ב-130 שקלים הייתה קטנה באופן מרגיז והוא גם טען שתפלה). שוב המנה שלי הייתה טעימה (ספגטי מוסר ים).
&nbsp
לא יודע, לא מסתדר עם המקום. לא כיף שם. ויתרתי.

עדי12325

New member
זה באמת הקטע - הגודל של המנות

לא יכול להיות שאקח מנת בשר שעולה 84 ש"ח וארגיש כאילו נשנשנתי ראשונה בקושי. במנת זנב השור הטעמים היו טובים אבל היו כ"כ הרבה עצמות ונתחי שומן שהיו שם ממש ביסים בודדים (וכן, אני יודעת שזה נתח שומני, אין לי בעיה עם השומן, יש לי בעיה כשאין כמעט בשר לידו).

amirline

New member
גם לי האוכל היה טעים אבל אין סיכוי שאחזור לשם

מקובל עליי שלעתים יש פאשלות בשירות ואני מבליג בלי בעיה אבל מה שהיה שם מבחינתי זה לא ראוי לביקור אדם.
&nbsp
כשאני קורא שוב ושוב בעיות שירות ועוד כשהבעלים נמצאת שם רוב הזמן אני רואה את זה כזלזול וכבטחון עצמי של בעלי המקום שמרגישים שבכל אופן אנשים יחזרו.

lriemann

New member
מקווה שיקבלו כמה אלפי ימי חסד

מסעדה עם אוכל מצויין.
&nbsp
רוב הביקורות משבחות את האוכל.
&nbsp
כשאני ביקרתי השירות והמקצועיות היו לעילא ולעילא.
&nbsp
אולי אני בר מזל.
אשמח לבדוק שוב בקרוב.
&nbsp

מיתר44

New member
לוקה ולינו היא אחת המסעדות שחייבים לקחת פיקוד

על תזמון המנות. אין מצב שמסעדה תכתיב לסועד מתי לאכול ואת סדר המנות, בעיקרכשהתפריט מחולק לראשונות, עיקריות וקינוח.
רק טוב יעשה אם בעלי המקום יקראו את הפוסטים שהועלו כאן. לטובתם ולטובת הפוטנציאל הגלום במקום הזה.

amirline

New member
בעל המקום אפילו לא טרח להתנצל בפניי או לנסות לתרץ את הבושה

שהייתה שם אז לקרוא פוסטים ?
&nbsp
היא מהלכת במסעדה כאילו יש לה חוזה חתום שהמסעדה שלה תהיה מלאה ב-5 שנים הבאות ערב ערב...

מיתר44

New member
הבוקר שוחחתי עם בעלת המקום והמלצתי בפניה לקרוא

את הביקורות כאן. היא הודתה לי ואני מקווה שאכן כך תעשה ותיישם במהרה את
הלקח בטרם יסתיימו ימי החסד. התרשמתי שהייתה מאוד קשובה למעט שהעליתי.

Gרר

New member
לדעתי חובה על כל בעלים של מסעדה

להכנס למנוע החיפוש ולקרוא ביקורות על המסעדה שלו. חלק גדול מהדברים הקטנים אבל המעצבנים לא יגיעו לעולם למסעדה בדרך אחרת, כי לא על כל דבר קטן אתה תגיד או תתלונן תוך כדי, בין היתר כדי לא לקלקל את האוירה. אז אם בעלים של מסעדה שרוצה באמת לקבל תמונת מצב על איך הלקוחות מרגישים ביחס למסעדה שלו - חייב לקרוא דיווחים.

amirline

New member
אינטואיציה שלי, הבעלים של לוקה ולינו לא תעבור על הביקורות

שמופיעות בתוצאות החיפוש של מנוע הפורום.

amirline

New member
אני בטוח , התכוונתי ספציפית לגברת הנכבדת מלוקה ולינו

amirline

New member
יפה מצידך (כלפי המקום) שעשית את זה,אני עדיין נחרץ לגבי המקום

מבאס

את טופולינו רציתי לדגום במשך שנים, למרות חוסר רצוני לתמוך במוסדות כשרים כשיש אלטרנטיבה, ולא יצא (לא אוהבת את ירושלים וממעטת להגיע אליה, וכשהגעתי פשוט לא הסתדר). שמחתי על הפתיחה של מסעדה חדשה נטולת הכשרות המבאסת, אבל הביקורות האמביוולנטיות לא עושות חשק להסתכן בתקציבי הדל ובזוועות הנסיעה באגד...

למעלה