רפאלו בקסטרא חיפה הבריזו לנו. יש הצעה חלופית

xfwind

New member
הציעו יום אחר וחלון צר ומוקדם יותר.

התנהלו בעניין כאחרוני החובבנים (היהירים) - מה שמפליא אותי כי לנהל מקום כזה זו אופרציה ממש לא פשוטה.
אולי זה מעיד על משהו ואולי לא.
 

חיפאית88

New member
אני פחות אהבתי את האוכל בויוינו

והייתה לנו שם חוויה לא טובה עם השירות (הוגשה פיצה קרה לגמרי וחוממה שוב כמו שהיא עם התוספות הקרות של רוקט ושרי, כשהתפלאנו אמרו "מה לא ביקשתם חדשה"), אבל הרבה מאוד אוהבים אותה יותר מאשר את רפאלו.
&nbsp
&nbsp
 

xfwind

New member
דגמנו בעבר את ויוינו ומעדיפים גם את רפאלו

בהתלבטות בגלל המעטפת לו"ז וכו'.
 

החתולית

New member
מסעדה חיפאית עשתה משהו חמור יותר לחברה

תכננה ארוחה משפחתית גדולה, עשתה הזמנה מסודרת, ורק במזל החליטה להתקשר יום או יומיים לפני כדי לוודא שהכל בסדר.
המסעדה הכחישה שהיתה הזמנה, אמרו לה שאין מקום והיא נתקעה.
 

xfwind

New member
אפשר לרשום את שם המסעדה

במקרה של רפאלו - אני פשוט חושב שהראש שלהם מתחיל להתמלא גם. אנחנו מתקשים להשלים עם היחס שלהם.
מנסים לסגור ב- ויוינו. לפחות הם חיוביים, גמישים ומשתדלים (וגם האוכל בסדר...)
 

salo22

New member
גולדן קוראל, חתולית שיתפה בעבר

לנו מצד שני יש היסטוריה נעימה עימם, גם בתכנון ארוחה שתיים עם כ 20 משתתפים.. אבל זה לא אומר הרבה, גם מה שחתולית משתפת לדעתי לא אומר יותר מידי, הכל יכול לקרות בכל זמן נתון, לטובה ולרעה. למעשה גם הניסיון הפחות נעים שלך מול רפאלו לטעמי לא אומר כלום ואין מה להסיק ממנו מעבר לגליץ' קטן אקראי אפשרי של מסעדה.. בהצלחה עם הארוחה..
 

xfwind

New member
לא מדוייק. מכירים היטב את רפאלו.

בארוע הנ"ל הם הפגינו (אחרי ומעבר ל"גליץ'")התנהגות ויחס שלא היה קיים. יש מצב שזה ביטוי למשהו יותר עמוק.
לא נכנס לפרטים כי הארוחה עוד לפנינו...
 

salo22

New member
ארוחה ל 20 איש

היא אירוע מורכב, לא הזמנה של שולחן לשניים. כבר רמזתי דעתי בעבר, שאם הייתי בעל מסעדה, שיודע שהמסעדה תהיה מלאה, הייתי מעדיף לדחות הזמנה ל 20. כך שהמורכבות בתיכנון היא לא רק שלך, היא בעיקר שלהם
לכן בהחלט יתכנו בעיות, אילוצים ושינויים, במיוחד אם מדובר בימי חג\סופ"ש בעיתיים ולא "בזמן נידח" יחסית של אמצע שבוע.
 

xfwind

New member
"שיודע שהמסעדה תהיה מלאה" - זו הנקודה

שבה עדיין צריך להשאר שירותי ולגלות יחס חיובי (יש דרכים גם לאמר "לא").
אני מדבר על הגישה ואופן ההתייחסות. אני אומר שמשהו השתנה (גם מלשון שתן...
)

ואגב, עדיין קשור לפורום: "צ'אנג בה" (המצויינת) עברה מקום....וגם שם משהו השתנה (ולא לטובה).
 

salo22

New member
אגב בדקת לגבי פאט ויני ?

נראה שהם מבית רפאלו בקסטרא ומעוררים הדים די רציניים בזמן האחרון, לא ביקרתי שם אבל נראה שהמקום גדול יחסית..
עוד לא ביקרתי בצ'אנג בה, שבוע שעבר לקראת שלוש בצהריים היה מלא שם עם תור מטורף של ממתינים, אמצע השבוע, לחיפה זה מטורף, די משעשע.. אז הכנו תאילנדי יותר מאוחר בבית
 

sweetdreams

New member
תנסה את זוזה מאמה בחוצות המפרץ. הם מפתיעים לטובה.

צ׳אנג בה לדעתי עדיין טובה יותר, אבל אני מדירה את רגליי משם בשל בעיית הצפיפות, שבעיניי היא לא פחות ממעיקה. יוצא שאני מגיעה לשם רק אם אני עוברת באיזור בשעה שפתוח, ורואה שלא לחוץ.
ומצאתי שזוזה מאמה היא חלופה לא רעה בכלל. במיוחד בשעות הצהרים והערב המוקדמות. אוכל טעים, שירות למופת, מרווח ונעים.
וכמובן שבישול ביתי זו תמיד אופציה טובה. למרות שאני מעדיפה לבשל אוכל שאני לא יכולה למצוא במסעדות לשביעות רצוני, בעיקר יפני או קוריאני.
 

xfwind

New member
זוזה מאמא כשלה בביקור הראשון שלנו שם

לפני כמה חודשים. עניינים קטנים אבל מעצבנים:
מנה עם אספרגוס אצלי בצלחת ומשום מה האספרגוסים היו "אמצע הגזע ומטה" כולם. אף לא קצה רך אחד...מוזר.
+ בקינוח עם פלחי מנגו התגנבו אזורים מוטי קליפה מרירה.
היתה גם אי הבנה ביחס ל"ספרינג רולס" - כשאנחנו ציפינו לדפי האורז הויאטנמים הטריים וקיבלנו את המטוגנים (שמוכרים כ"אגרול").

מאידך, אשתי והבן הצעיר (פריק אסייתי עם מיילג' בשווקי טאיפיי והונג קונג) דגמו אותה שנית לפני זמן מה וחזרו עם תשבחות. אז מבחינתנו חזרה להיות ראויה לחלוטין.

לגבי צ'אנג בה - כלתי (הסינית) אכלה שם מרק ושיבחה אותו. זה אומר המון.
אבל האקוסטיקה במקום החדש נוראית והרעש בלתי נסבל + צפיפות ושינויים לא מבורכים באופן הרכב המנות.

 

sweetdreams

New member
כן, הספרינג רולס אכן מטעים.

יש להם ספרינג רולס ואגרול רייס (או משהו כזה..)
הספרינג רולס הוא בכלל אגרול (אפילו לא דפי אורז), ואותו הם מטגנים, ולעומת זאת האגרול רייס הוא בול מה שציפית שיהיה הספרינג רול -- רולים טריים של דפי אורז ממולאים.

&nbsp
בכל מקרה, אני תמיד נוהגת לשאול לגבי ספרינג רולס אם הם מטוגנים, וכשהסבירו לי על שתי המנות, וההבדלים בניהן, ציינתי בפניהם שזה מאוד מבלבל, מה גם שבתפריט בכלל לא כתוב מי מהם המטוגן ומי הטרי, ושאם כבר, אז זה אמור להיות הפוך..
 

xfwind

New member
חוששים מהימור על מקום לא מוכר. ויוינו בתמונה.

לגבי צ'אנג בה - להתקשר יום לפני ולהזמין מקום. אין ברירה. או לקראת 1500 מתחיל להתאוורר.
 

חיפאית88

New member
פאט ויני קטנטנה

הם הצליחו לצלם אותה טוב, להערכתי היא בערך חצי מהגודל של רפאלו (ללא החצר), ודי צפופה.
דווקא התפריט והקונספט יכול להתאים כי זה מכוון בדיוק למשפחות והמחירים נוחים מאוד.
&nbsp
אני מכירה את אחד מהבעלים של רפאלו ומניסיון עבר כל אירוע הם לוקחים ברצינות, איכפת לך שאיידע אותם על המקרה?
 

החתולית

New member
הדברים שאתה זוכר


יכול להיות שאתה צודק, ובשני המקרים מדובר בגליץ' קטן. מצד שני, עבור מי שתכננו אירוע, זה גליץ' גדול.
 

salo22

New member
על חוויות שליליות אנשים ממהרים לשתף

על חיוביות פחות. אכלתי כמעט בכל המקומות המוזכרים בשירשור הזה, בחלק יותר מפעמיים שלוש, באמת שלא הייתה אף פעם בעיה בהתנהלות הרגילה שלהם במסעדה, לבטח לא מדובר במקומות עם "בעיה סדרתית" שצריך לנתח או לקחת בחשבון. אז כן, אני לפחות לא לוקח בחשבון "עניין אישי" מזדמן שהיה בהם למאן דהוא כזה או אחר
 

החתולית

New member
אצלי זה בדיוק להפך

קשה לי לשתף חוויות לא טובות, אלא אם כן הן קיצוניות (ע"ע המסעדה בוילה גליליי).
 
למעלה