"טוסקנה למתקדמים" של בת' אילון, (כבר שאלתי בטיולים לאיטליה).

מיקהפ

New member
"טוסקנה למתקדמים" של בת' אילון, (כבר שאלתי בטיולים לאיטליה).

הרעיון לטייל בהשראת הספר עלה מזמן, מישהו ניסה?
תובנות או רעיונות?
באביב, 10 ימים (הכל באויר עדיין), עם קצת צפי איטליה,
שתיים, כבר טיילנו ביחד וממשיכות, והיינו באיטליה ביחד ולחוד כמה פעמים.
תודה, מה שיצוץ לכם גם אם יהיה הזוי, גם רעיונות משוגעים.

אהלן אהלן

תוכלי לחדד את רצונך/שאיפותיך מהטיול?
"צפי איטליה" = צפון איטליה?
מה המקום של הקולינריה בטיול מבחינתך?
&nbsp
העצה האבסולוטית היחידה שלי היא להתרחק כמה שיותר מ-"העונה". אני אישית הייתי מעדיף לטייל באיטליה בקצת יותר חורף מאשר בעונת התיירות. ביחוד בטוסקנה.

מיקהפ

New member
תודה לאריה ולך.

לא בעונה, באביב, אני יודעת שזו הגדרה קצת מרווחת, עם מכונית, מעולם לא עשיתי טיול כוכב, אולי הפעם, או שניים.
עוד לא גובש כלום, גם לא מחשבה מעבר להחלטה לקנות כרטיסים מראש הרבה זמן, כחצי שנה.
שתינו היינו באיטליה, ביחד בדרום, לחוד בטוסקנה ובדולומיטים, כך שלא רוצות לסמן v על כלום, אוכל טוב, שווקים (ביחוד אוכל, אבל גם שמעטס ועוד), לא זוכרת שווקים באיטליה, זוכרת מאד לטובה בהמון נקודות בצרפת, מים ונוף,
לא יודעת איפה היא היתה בצפון, האמת - לא בדיוק זוכרת איפה אני הייתי, אשאל לגבי שלה,זכרון מעולה, הלואי עלי.
אני מבינה שאתישב ביום ואתחיל עם הספר, אגבש רעיון או שניים ואחזור לשאול כשאתאפס.
לא נוסעת כמעט אף פעם בעונה, האילוץ האחרון היה פורטוגל, לפגוש את אחותה של הצעירה שהגיעה מרחוק ל- boom וחזרה לה ל- oz.
תודה, אשוב.

אל תוותרו על המסעדה הרצ"ב

ויש גם יקב מקסים בקרבת מקום

תשכרו דירה/וילה באזור ותעשו טיולי "כוכב

הספר היה מדריך מצויין בשבילנו בזכותו גילינו כמה מקומות נהדרים
אנחנו שהינו (עם כל המשפחה) באזור סאן ג'ימינג'אנו
וטיילנו מסיינה וכד פירנצה היו כאלו שהרחיקו עד פיזה
מסעדות נהדרות באזור ועל יין ויקבים אפשר לדבר שעות
יש דיווח שלי בפורום מלפני כמה שנים

erezavn

New member
הייתי באמצע יוני 2015 והיה תענוג.

שכרנו רכב והסתובבנו בכל רחבי טוסקנה: פירנצה, סיינה, פיטיליאנו, אורבייטו, וולטרה, מונטפולצ'יאנו, סן ג'מיניאנו, חבל קיאנטי וכו'.
אנחנו חילקנו את 10 הימים שלנו ל-2 מקומות לינה (חוות - אגריטוריסמו). אחד ליד מונטפולצ'יאנו ואחד ליד וולטרה, ומהם ניווטנו כל יום למסלול אחר.
3 מסעדות שנחקקו בזכרוני יותר מאחרות (היו הרבה):
בפירנצה - La Bottega del Buon Caffe. איטלקית מודרנית עם כוכב מישלן. מסעדה פנטסטית.
בעיירה קטנה בשם לאמולה: Ristoro di Lamole. נוף משגע. אירוח נפלא.
עוד ממושלנת בלוקיישן מטורף בטירה ימי ביניימית על גבעה בלב יער: Heinz Beck Seasons at Castello di Fighine. (שייך לשף היינץ בק של לה פרגולה ברומא).

למעלה