היינו אמש באונזה -
לפני קונצרט של הביג בנד של תל אביב עם הזמרת עדן הולן המעולה במתחם התחנה
הגענו בשעה רבע לשבע , הציעו לנו לשבת בחוץ. בפנים היה חשוך כך שישבנו בחוץ עם שולחן מתנדנד - נזהנרו בכל מגע בו
המלצרית היתה חביבה , בקשתי את הבייגלה שקראתי כה טובות עליו (פחמימות זה אני ) ונאמר שמכינים אותו רק ביום שני
אבל יש פוקאצ'ה שהיא יותר גדולה
הפוקאצ'ה הגיע עם המנות הראשוונת זו היתה מצה ולא פוקאצה- שני עלי בצק דקיקים וביניהם אויר . המלצרית לא נראתה ואי אפשר היה להתלונן
הראשונות היו טובות מאד- סשימי טונה אדומה על קטעי חציל קלוי, פרוסות צנונית , פיסות בצק מטוגן - מנה עליה המליצה מלצרית ובצדק
סלט עגבניות עם בצל סגול וגבינת פטה- פשוט אבל טרי רענן וטעים
חצילים קלויים מעוכים עם יוגורט ועליהם פיסטוק קלוי- מנה שהוגשה חמה בפנכת מתכת. מיוחד וטעים. כל אלו בהחלט מנות לחלוקה
עיקריות פחות מוצלחות- לו פולנטה עם פטריות מעל- אמר שסתמי ולי 2 שיפודי קבב על סלט פלפלים וחצילים קלויים- בדיעבד ב3 מתוך 5 מנות שלטו החצילים
, הקבב לא ערב לחיכי- המרקם היה פרורי מדי והיה לי כבד
כשמלצר הביא את העיקריות הערתי לו על הפוקאצ'ה - הוא הציע אחרת הסברתי שעד שתגיע , הקבב יתקרר . כמעט סיימנו עיקריות והוא הניח פוקאצה נוספת ...מיותרת ולא נגענו בה
לא לקחנו קינוח. מים קבלנו עם קוביות קרח בכוסות יפות ולא קטנות
הפוקאצ'ה הושמטה מהחשבון שהיה סביב 250 שח
סכמנו שנחזור למנות ראשונות ביום שיש בייגלה
, נראה שיש יותר יחסי צבור למקום מאשר אוכל