השבוע של המנייה הבטוחה

עסקית בצפרה

לאחר 5 שעות מתישות אצל עורכי הדין בבית אמפא, החלטתי לרדת לעסקית בצפרה לנקות את הראש מכל המסמכים, האותיות הקטנות והקדיחה הבלתי פוסקת של עורכי הדין.

צפרה זה אחד המקומות האהובים עלי עוד מימי אסותא ה"עליזים"...:((

העסקית כוללת מנה ראשונה קטנה, מנה עיקרית ושתייה כמו לימונדה או תה קר
יש לי הרבה חטאים קטנים בחיי אבל את הפופקורן שרימפס שיש בצפרה אני חייבת להוסיף לרשימת החטאים הבינונים פלוס, המנה לא כלולה במחיר אבל = כל שקל (54 כמדומני). שרימפס מטוגנים בבלילה מיוחדת וטעימים בטירוף. בעסקית עצמה לקחתי איזה סלטון אסיאתי נחמד מינוס ומנת אטריות בקארי עם נתחוני בקר שהיתה פחות דומה מתמיד.

בגלל שלא היתה לי טבעת נישואים (או שאולי זה סתם נדמה לי) פונקתי באספרסו ומנת קינוח של מקורנים טעימה לאללה.

סה"כ הארוחה עלתה משהו שמו 130 שקל...

VFM- סביר רק בגלל שהמנה העיקרית אל היתה בסטנדרטים של המקום

דומינוס- אסף גרניט

תקציר מנהלים- לא ראוי למאכל

הוזמנה פיצה בצלאל למשרד בשעה שמונה בערב. פשוט נוראית, צמרמורת בכל גופי ולא מהסוג הטוב.. פיצה שומנית ודוחה

סליחה אסף גרניט , אבל זה פשוט לא זה

מגש סושי מהריבר

יום חמישי הוזמן מלא אוכל לישיבת דירקטוריון שבה נכחתי (לא אלאה אותכם בפרטים), לא יאמן כמה אנשים אוכלים בישיבה שכזאת

אני דגמתי רק מהמגשי סושי שהיו שם, סושי איכותי מאוד, אבל כל הרולים מאוד דומים למעט שינויי קוסמיטקה. בסך הכל ראוי לישיבות וכאלה

תודה, הזמנתי פעמיים מהסניף ברעננה, לא סושי ,

והאוכל היה ממש לא מוצלח
תוהה אם זה תלוי סניף/מזל/סוג מזון/אופי שינוע המזון
&nbsp
אני בזמנו מאד התאכזבתי והחלטתי לא להזמין מהם יותר, למרות שהתפריט מאד מפתה ובעל פוטנציאל
לתת להם הזדמנות נוספת ?

אורה הכפולה (איזה כיף שיש 2 כמוך)

בעקרון הריבר זה ג'ירף מינוס באיכות. בסך הכל עם רמת ציפיות נמוכה והמנעות מהזמנה מסניף אבן גבירול הארוחה היא ראוייה בערך.

אחרון חביב להיום- מסעדת רייטיינג במנחם בגין 53

נגררתי לשם בעל כורחי עם עמית לעבודה שנשבע לי שזה האוכל הביתי הכי טעים בגוש דן. היינו אחרי סבב פגישות ולא היה לי כח למחות. המקום נראה נורא.. בית תמחוי ממש..אבל לתדהמתי האוכל ממש טעים ובשפע. מלא מבחר והנדיבות היא בהחלט ראוייה לכל שבח. אני לקחתי פירה עם ירקות מבושלים וחזה עוף ובנוסף מקבלים צלחת למילוי חופשי של סלטי ירקות שונים וטעימים. באמת הכל משובח!!! ממש מומלץ

המקום גם עושה קייטרינג לכל מני אירועים

בכיף סאלו22- לצערי השבוע היה שבוע דל יחסית ובגלל זה מיעוט

התגובות

במידה ויש שאלות/תלונות/רעיונות אשמח לקבלם

למעלה