שלונסקי בשלונסקי רעננה

passioneta

New member
שלונסקי בשלונסקי רעננה

בת 10 ביקשה "סנדוויץ' בבית קפה".
התיישבנו בשלונסקי וחלקנו (ציטוט של בת ה-10):
"הסנדוויץ' מ ע ו ל ה
גם הפסטה טעימה, אבל לא הכי טעימה שיכולה להיות. הסנדוויץ' ממש מעולה."
הסנדוויץ', עם חביתת פטריות, אבוקדו וגבינת שמנת היה באמת טעים מאוד, אבל גם הפסטה: פפרדלה עם שרי, שום וזיתים.
השירות מהיר ונעים.
ושלונסקי?
נזכרנו בדג הקרוי כך כי הוא מדגדג בריכה
בחמסין מסין
בחיריק חיריק וו פתוח
האחריות בעד מכנסיו של פוט
ואיך מבדילים בין אווזת ואווז.

(מי שטרם נהנה משלונסקי, במיוחד אם יש לו ילדים - זה הזמן)

gastro101

New member
תודה רבה , טוב לדעת . אץ קוצץ ?

trilliane

Well-known member
מנהל
למרבה האירוניה זה בית הקפה שבחרו הוריי... והחוויה שלנו שונה

אוכל בית קפה סביר ותו לא (די סתמי) ושירות מבולבל ולא כ"כ יעיל (אני מניחה שזה תלוי גם בשעה ובמלצר המסוים). אני מניחה שהוא סבבה לישיבה אגבית לכריך (אם כבר נמצאים באזור), אבל לא מתאים לארוחה משפחתית חגיגית יותר. אבי בחר את המקום כי לדעתו האוכל מוצלח (הוא כשר ולא יקר, ואבי משלם...) אבל באמת שאני לא רואה סיבה להגיע לרעננה בשבילו; אחי ואני הבהרנו לו שאין לנו כוונה לשוב לשם.

passioneta

New member
אף אחד לא הציע שתגיעי לרעננה בשבילו

ואולי אביך מבין באוכל.

זה ממש כאילו שטעם זה דבר סובייקטיבי

כמו כן, ייתכן וסטיית התקן באיכות המנות של מסעדה גדולה מאפס.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא ראיתי שם שום דבר מיוחד שאין בכל בית קפה סטנדרטי

ויש גם דברים מוצלחים פחות, למשל הלחם שמגיע בארוחת בוקר סתמי מאוד (מה שנכון לבתי קפה רבים, אבל יש גם טובים ממנו) ואין הפתעות מרעישות בתפריט או מנות טעימות במיוחד ששווה לחזור עבורן (לא שאני ראיתי/טעמתי, אם כי לא ניסינו את הקינוחים). בקיצור, בית קפה סטנדרטי לחלוטין, לכן אפילו לא טרחתי (ולא תכננתי) לכתוב עליו. הגבתי רק כי ראיתי את השרשור בדיוק אחרי שהיינו בו ורציתי לתת גם זווית אחרת לחוויה שונה.
&nbsp
אחד הדברים שהפריעו לי היה השירות – בקשות שלא הועברו למטבח כמו שצריך (או שהתעלמו מהן); הגשה של צלחת לא נכונה (אותה מנה רק בווריאציה אחרת, הייתה מיועדת לשולחן אחר ובלבלו ביניהן); פריט שהמלצרית אמרה שכלול בארוחה חויב בחשבון בנפרד משום מה; זמינות מלצרים בינונית – מלצרים שלא מסתכלים ולא פוזלים לצדדים ולא פעם צריך להתאמץ כדי להסב את תשומת לבם (לא משהו חדש בארצנו). כל אלה היו בעיות פעוטות יחסית שנפתרו מהר, ועדיין, כשהן מצטברות יחד ובכל פעם צריך לקרוא שוב למלצר/ית ולהסביר זה כבר יוצר רושם של שירות מבולבל ולא יעיל (וגם לא מהיר), כאמור. זה מן הסתם תלוי מאוד בשעה שבה מגיעים ובמלצר/ים; לנו לא היה מזל.

למעלה