מחפשת המלצות לניו אורלינס

hibonit

New member
מחפשת המלצות לניו אורלינס

בעלי נוסע השבוע לניו אורלינס, אמנם להשתתפות בכנס מקצועי, אך כולו התרגשות וציפייה לחוויות קולינריות מרשימות. אני התנדבתי לפיכך לאתר עבורו המלצות למקומות מוצלחים לבקר בהם.
חיפוש בפורום העלה הודעה אחת מפורטת ומצוינת מ- 2013, ותהיתי אם למישהו יש המלצות נוספות.
 

erezavn

New member
יש מסעדה בשם Shaya (שעיה) של שף ישראלי...

לא הייתי בניו אורלינס אבל קראתי על המקום... זו מסעדה שלא מעט נכתב עליה בשנה האחרונה בכתבות על שפים ישראלים שמצליחים בחו"ל. היא של שף ישראלי בשם אלון שעיה שזכה ב-2015 בתואר השף הטוב ביותר באזור הדרומי של ארצות הברית בטקס פרסי ג'יימס בירד. זו מסעדה מאד מדוברת ונחשבת שם.

אני מפנה אותך גם לפוסט של אלון אסיף - גרגרן - משנה שעברה:
http://www.gargeran.co.il/2015/12/19/new-orleans_ניו-אורלינס/
 

passioneta

New member
חובה - בנייה (סופגניות מקומיות)

עוד דברים לטעום - כריך פובוי עם צדפות מטוגנות, דג מושחר בתבלינים, גמבו...
&nbsp
ללגכי מקומות עברו יותר מדי שנים אבל שווה לבדוק באתרים אמריקאים כמו זאגאט
 

Padod

New member
בבקשה

SoBou - המבורגר כבד אווז, עם סודה כבד אווז ליד. אם הם עדיין מגישים את זה זו מנה חובה.
Doris Metropolitan - מסעדת בשר מדהימה, הסטייקים הכי טובים בניו אורלינס. כן, זה אותם דוריס קצבים המקוריים שעברו גם לניו אורלינס. סטייקים, בפירוש.
Latitude29 - מסעדת\בר טיקי, אולי מהמפורסמים ביותר. אוכל כאילו-קאריבי, כמיטב המסורת של ברי טיקי, אבל עם הקפדה על איכות.
Killer Po'Boys - בחדר האחורי של ה Erin Rose ברובע הצרפתי. פעיל מ12 בצהריים ועד הלילה ומגיש את הפו'בויס היותר טעימים שמצאתי.
Bachannal - האוכל טעים, אבל הולכים לשם בשביל ההופעות החיות בעיקר. חוויה מיוחדת - לבוא עם ראש פתוח ונכונות לשתות.
Coop's - בשביל הJambalaya Supreme. חתיכת ארוחת צהריים נפלאה, ג'מבלאיה מעושנת עם הכל - שרימפס, נקניקיית אנדואיל, אורז מעושן, בייקון...עושר.
R'Evolution restaurant - בשביל ה Death by Gumbo. צריך לבוא רעבים, כמובן, ולדעתי זו מנה שמוגשת רק בצהריים.
Bourbon house - הר הצדפות שמקבל אותך בכניסה לאמפוריום וויסקי הנפלא הזה הוא מרשים, ויש להם אוכל מופלא, שלא לדבר על מגוון ברבנים מרשים
Cochon - בשביל החזיר. כל חזיר. בישול ארוך, עישון, הכל. גם הביסק תנינים שלהם זכור לי לטובה אבל הבשר לבן מפורק היה עילוי
Commander's Palace - לובסטרים. יקר אבל מבקרים בניו אורלינס רק פעם אחת. או ככה חושבים לפני שנוסעים לשם פעם ראשונה.
Napoleon House - זו בפירוש מלכודת תיירים, אבל זה לא אומר שהמופולטה שלהם לא מעולה - להזמין רבע. כל דבר יותר מזה זה מוגזם.

מעבר לזה, אני מאוד נהניתי מהאווירה במסעדות הצרפתיות\מקומיות - Sylvain, Ramoulade, Tujagues, Arnolds'. פחות בשביל האוכל, שהיה טעים אבל לא מסעיר ויותר בשביל הסטייל וההרגשה

יש הרבה Food Trucks מעולות - ושווה לברר איפה הן נמצאות בכל יום, כי בדרך כלל הן ממוקמות ליד הופעת מוסיקה חיה. אכלתי ואהבתי את Taceoux Loceaux ואת La Cocinita.

יש בחורה אחת שממש אבל ממש שווה לאתר איפה היא נמצאת היום - The Yakamein Lady. יקמיין זה מעין...גרסת ניו אורלינס למרק ראמן, והיא עושה אותו מעולה.


מעבר לזה, לא לפחד לשאול אנשים ברחוב - הם אלופים בזה, ויש לכל אחד מלא המלצות שקשה למצוא כתייר.
 

hibonit

New member
וואו!! המון תודה על הפירוט המושקע - ההמלצות ייושמו לבטח!!

 
וואו - כזה מבחר של המלצות. תצטרכו להאריך את השהייה

לכמה חודשים כדי ליישם את כולן
כיף!
 

החתולית

New member
איזה כיף לקבל כאלה המלצות

אעלה את השירשור לקישורי הפורום, למען הנוסעים הבאים.
&nbsp
&nbsp
 

lriemann

New member
המלצות לעיר המדהימה

קודם כל, לא הייתי נוסע לניו אורלינס כדי לאכול במסעדה ישרלית כמו שעיה.
זה אידיוטי לטעמי.
&nbsp
המלצה ראשונה- לעשות WALKING TOUR של אוכל.
אני עשיתי עם בחור בשם DAVID WESTBROO.
http://www.freetoursbyfoot.com/new-orleans-tours/food-tours/french-quarter-food-tour/
אפשר לבקש ממנו המלצות בסוף הסיור.
&nbsp
להלן הביקורות שלי על המקומות שביקרתי בדצמבר. באנגלית.
&nbsp
Findings on the culinary selections in the Crescent city.
&nbsp
Antoine's
Nice warm bread.
Three course lunch menu for $20.
Oysters prepared three different ways+ oyster baked in pastry, crabmeat+ pecan bread pudding.
Everything was tasty, but not very tasty. It was okay.
&nbsp
GW Fins.
Delicious bread.
Ordered two starters and a dessert.
Lobster dumplings were very fine and tender.
Crispy pork belly and watermelon- excellent, very special dish.
Salty Malty ice cream- very nice dessert.
I recommend this place.
&nbsp
Cochon.
Standard bread.
Very nice staff, did not charge me for starter, since it came after 20 minutes.
Ordered one starter and entree.
Fried alligator and garlic aioli - taste like chicken, very yummy chicken.
Louisiana cochon- found it a little dry, did like the cracklings on top.
&nbsp
Cafe du Monde.
Had beignets, and so should everyone. Quintessential and essential.
&nbsp
Killer Po Boys.
Place is hidden in the back of a pub.
Glazed pork belly po boy- lovely, slide down the throat goodness.
Best, only po boy I had

&nbsp
Brennann's.
Had bananas foster at bar.
Menu says they only do two person version, but they got me one just the same.
Nice stuff, but not better than other versions I had. Not a must.
&nbsp
Emeril's.
Three types of wonderful bread.
BBQ shrimps- very nice shrimps, amazing barbecue sauce.
Just the sauce with fresh bread is better than almost any dish out there. I will miss this.
ANDOUILLE CRUSTED RAINBOW TROUT- bit of a letdown. Very nice sauce, mediocre fish.
Banana cream cake- light, dreamy, delightful, must have dessert.
Would definitely go back.
&nbsp
August.
Three course lunch menu, available Fridays, for 20 bucks!
When I got the bill, I felt guilty...
Complimentary amuse bouche- custard served in eggshell- very nice.
Ordinary bread with great butter.
Bisque- delicate, rich flavor.
Pasta with slow cooked venison- sublime perfection.
Goat milk cheesecake- delicate flavors, classy.
Banana pudding (ordered from menu)- a must for every fan of bananas or sweet desserts.
Don't WALK, run.
&nbsp
Camellia grill.
Came for the pecan pie, and had a very nice one, served with ice cream.
Not the best ever, but very good.
&nbsp
Coop's.
Ordered the Sampler plate.
Excellent gumbo, spicy jambalaya, tasty rice and beans, okay fried chicken.
A great way to sample the classics.
&nbsp
Willie Mae's Scotch house.
Damn good fried chicken. Not for the faint of heart.
&nbsp
Napoleon house.
Unfortunately, not every place was a winner.
Bland boudin and jambalaya.
Service was way too slow.
Avoid it.
&nbsp
Loretta's pralines.
Praline beignets- just what the label says, decadent and rich.
&nbsp
Alberto's cheese and wine.
Had half a muffuletta to go.
Only ate it eight hours later, in Chicago, but it was still delicious.
One of the best sandwiches I know.
&nbsp
הנאה מובטחת בעיר, אבל מומלץ להשאיר את הארנק בבית המלון...
&nbsp
 

foofoo77

New member
רק לעניין הבנייה

אנחנו אכלנו בכמה מקומות והכי טוב היה בקפה דו מונד.
 
למעלה