הוטל מונטיפיורי- על טעם וצלע אין להתווכח?

lriemann

New member
הוטל מונטיפיורי- על טעם וצלע אין להתווכח?

בעקבות שרשור המנות המועדפות, החלטתי סוף סוף לבדוק את הצלע במנצ'גו ובייקון במונטיפיורי.

סרתי לעסקית של יום חמישי, חמוש בחבר שרצה לבדוק את הבראסרי, אבל שוכנע שזו האופציה הטובה יותר (בצדק?).

קודם כל, ההפתעות לטובה.
המקום אלגנטי להפליא, אבל בלי פלצנות בתפאורה ובצוות.
השירות היה מופתי, ואפילו חביב.
יש בהחלט הרגשה מנהטנית, אבל בקטע טוב.

נדגמו:
לחם וחמאה טובים. הלחם היה מחומם בעליל, אך עשה את העבודה.
סלט תפו"א ופלמידה- נחמד.
מרק עגבניות עם חציל שרוף ויוגורט- מרק סביר. חציל או יוגורט לא הורגשו.
בגדול, אלו מנות ראשונות של לצאת ידי חובה.
המבורגר עם ברי- קטן וטעים. תמורה נאה ל 68 בעסקית.
צלע חזיר עם מנצ'גו בבייקון+ אגסים צלויים ופירה (96 שקלים)- החבר סיכם זאת במילה אחת: חזיר.
אין הרמוניה, אין טעם עשיר, אין שחיתות עילאית. קשה, קשה.
הבייקון היה חיוור והמנצ'גו היה יכול להיות כל גבינה אחרת.
המנה מפסידה בנוקאאוט לחזיר המפורק של המנזר, ובמחיר כפול.
נקודת אור: האגסים היו טעימים.

לקינוח קיבלנו שני מקרונים מאוד מוצלחים. זה לא היה יום של סנט הונורה.
החבר היה שבע, ואני, שפוט של לימונים, הזמנתי לימונשלי.
הלימונשלי...היה תענוג אמיתי. מנה נדיבה של לימוניות חלומית עם עוגיות סבלה. קינוח אדיר. תודו שהופתעתם.

מה למדנו?
מסיבות מובנות, הרבה סועדים בארץ מתלהבים מבשר חזיר, ומומלץ לקחת את המלצותיהם עם גרגר מלח.
ההוטל הוא מקום מצויין לשאוף אוויר לא לבנטיני.
כנראה שאחזור לדגום שוב את הלימונשלי וקינוחים נוספים.
 

Gargeran

New member
הצלע חזיר לפעמים טובה יותר, לפעמים פחות

מנת הספייריבס לעומת זאת, תמיד קולעת. אז פעם הבאה :)
אני מת על מנת הלחם, הפלוטים נהדרים והחמאה ממכרת.
 
גם אני הזמנתי פעם את צלע החזיר ולא הבנתי על מה המהומה.

מסכימה לגמרי גם עם ההתרשמות הכללית מהמסעדה [למעט אי הנוחות של השולחנות שלי מאד מפריעה].
 

החתולית

New member
על הדיווח

מנת החזיר המפורק של המנזר מצויינת, ורק מעט מנות בסגנון יכולות להתחרות איתה, לטעמי.
&nbsp
&nbsp
 

salo22

New member
ביקורת מעולה, תודה


גם אני לא התחברתי יותר מידי לאותה צלע, אבל זה היה ממש מזמן.. הכיוונים האסיאתיים היו די טובים ומוצלחים ואף פעם לא אשכח מנת ספיישל לפני עידנים, של שני סרטנים רכי שיריון מטוגנים מכובדים מאוד בגודלם, עם קרם פרש וויניגרט חומץ פטל או משהו כזה, אחת המנות הטובות שאכלתי בארץ, למרות שזו לא חוכמה גדולה עם סרטנים רכי שיריון.
 
עשית לי חשק עצום לחזיר מפורק...

אולי הגיעה העת לסור אל המנזר, לא הייתי שם 16 שנה.

אני נהניתי מהצלע, אבל זה היה לפני כשנתיים. וכן, אנו - אלו שכן אוכלים חזיר פה - כל כך מתבאסים מחוסר הזמינות של בשר חזיר שלפעמים אנו עלולים לחטוא בסלחנות. תכלס בהרבה מקומות שבהם אכלתי בארץ בייקון הוא לא היה עשוי קריספי כיאות אלא היה עם טון שומן ויותר מדי צ'ואי. אח, געגועיי לימי הברביקיו בקוריאה...
 
למעלה