המזנון - פייר זכרתי טוב יותר

foofoo77

New member
המזנון - פייר זכרתי טוב יותר

אז עקב דיכאון שנפל עלי התקשרתי לאחי המאומץ ויצאנו לסרט וארוחת ערב.
אחרי הסרט המטופש והקיטשי להפליא (החתונה היוונית שלי 2) לא חשקה נפשנו במסעדה רצינית והלכנו למזנון ברמת החיל.
פעם קודמת היינו שם בסוף הקיץ והיה מצויין. הפעם ממש התאכזבנו.
הזמנו, אני את המינוט סטייק והוא את האמבורגר עם ביצת עין (לא זוכרת אם הביצה מופיעה בתפריט).
העארק שהוזמן ניתן על חשבון הבית. אחרי ששילמנו והוא מסר את השם שלי (הנקמה בוא תבוא) נזכרתי שחשקה נפשי בכרובית אז המתנתי עוד 3 אנשים בתור כדי להזמין את הכרובית.
המנות היו מוכנות והתחילו לצרוח את השם שלי. היות והיינו באמצע שיחה די רצינית ניסיתי לסיים את המשפט שלי כדי לקום להביא את האוכל. בפעם העשירית שהוא צרח את השם שלי כבר צעקתי לו שהוא לא אמא שלי ושאני לא חירשת ואני כבר באה (אם הוא צועק גם אני יכולה לצעוק, לא?).
המינוט סטייק היה יבש ומשעמם, תפל לאללה ברמה כזו שהסכמתי לסכן את נפשי ולקחת מלח מהצלוחית על השולחן ששיפר מעט את המנה.
הכרובית היתה שרופה ברמת לא אכילה ואחרי שחפרתי לא מעט בין החלקים השרופים למוות היא גם היתה פשוט מגעילה (ואני מתה על כרובית).
הוא היה כל כך מדוכא שאכל את האמבורגר שלו ולא התלונן.
אחרי שסיימנו לאכול ניסינו להתלבט אם מתחשק לנו איזה קינוח, בין הג'וקים שרצו שם על הדק החלטתי שאני לא נשארת ופשוט קמנו והלכנו.
110 ש"ח מבאסים לאללה.

gastro101

New member
חבל שלא החזרת את הכרובית , דוקא הזמנתי שם כרובית

לפני כחדש - היתה טעימה מאד , רובה נארז ונאכל למחרת בעבודה עי בעלי שנהנה מאד

החתולית

New member
ג'וקים על הדק?

אוכל לא מוצלח אפשר להחזיר, ולדעניותי בשר יבש, וכרובית שרופה הם אוכל לא מוצלח. אבל ג'וקים על הדק זה כבר משהו אחר.
&nbsp
בחתולים אי אפשר להיאבק כל כך כשמדובר באכילה בחוץ, אבל נגד מקקים יש מה לעשות, וחבל שלא עושים זאת.

foofoo77

New member
זה היה מבחיל.

ולגבי האוכל
לקח לנו כמה דקות להגיע לפיתות כי ניהלנו שיחה מאוד רצינית כבר לא רצינו להתעסק בזה והיה מאוחר. אכלנו והחלטנו לנסוע הביתה.
והג׳וקים. אחד זה קורה, בונים באיזור וחופרים וואלה אני מקבלת את זה. אבל אחרי שראיתי 5 בכמה שניות קמתי והלכתי.

Gרר

New member
האמת שהדרך היחידה לתקשר שם זה לצרוח

וכבר חפרתי על זה מספיק אז אני אחריש הפעם.

כמי שעוקב אחרי המזנון הזה על בסיס חודשי מאז שהוא נפתח, התחושה שלי היא שבממוצע הכללי - הרמה שם עדין טובה, אבל בשוליים - אחוז הפיספוסים גבוה יותר, כלומר יותר מקרים שאתה נתקל במנה שיוצאת עם רמת פיניש פחות מוצלחת מאיך שאתה מכיר אותה.

אני מאמין שבסופו של דבר מי שקובע את התצורה הסופית הוא מי שמרכיב שם את המנה, ומן הסתם יש תחלופה של אנשים, והשאלה הגדולה היא האם האנשים החדשים שעומדים בפרונט מקבלים את אותה הכשרה ותשומת לב כמו שזה היה בהתחלה... שאלה שתשאר כנראה ללא תשובה.

נתקלתי שם גם לאחרונה במנה שלדעתי לא ראויה בכלל להיות בתפריט. סוג של בשר ברוטב פלפל שהתגלתה שבשר שהרגיש כאילו פתחו קופסה של פלפל שחור ושפכו עליו. ראיתי אותה רק פעם אחת אז אני מקווה שלטובת האנושות היא ירדה.

ג'וקים בדק לא ראיתי אבל זה כנראה בגלל מצב הראיה שלי... מקווה שמי שכן רואה 6-6 יעביר להם את המסר ושיטפלו בזה. אני בכל מקרה לא נשאר שם לשבת... אבל עדין המחשבה על ג'וקים שבאים לביקור שם - בררר.

Gרר

New member
what were they thinking

זו מנה נוראית. מי רוצה לאכול חבית של פלםל חריף?

גלידתית

New member
לא הבנתי

באיזה קטע צעקת על המוכר. זו פעם ראשונה שלך במזנון? לא ידעת החבר'ה צועקים לאנשים שיבואו לקחת את המנה?
אין דבר יותר מעצבן מלשבת כלקוח ולשמוע את המוכר צועק אלף פעם לאותו בן אדם. מה? הזמנת וטסת לאירופה? קום שנייה ותיקח את האוכל שלך. אולי יש יותר מעצבן - להיות המוכר שצריך להכין עוד 100 הזמנות אבל רבקה מלפני שעה עדיין לא באה אז הוא צריך להמשיך ולקרוא למקרה שהיא באמת לא שומעת.
&nbsp

החתולית

New member
ומה יקרה אם המנות יחכו 2 דקות ?

גם בארומה קוראים ללקוחות, אבל שם יודעים להמתין כמה דקות, לפני שקוראים שוב.
&nbsp
את צודקת, אין דבר יותר מעצבן מלשמוע מישהו צועק את אותו שם אלף פעם, לכן הפתרון הוא לא לצעוק את השם אלף פעם.
&nbsp
אפילו בסניפי המזנון של איל שני, הגיוני שלקוח יצפה למינימום של שירות ויחס.

גלידתית

New member
בענייננו

הלקוחה קיבלה יתר שירות ויחס.
אם אתה לא אוהב שצועקים את השם שלך במזנון, אל תלך למזנון. אז סימפל אז דאט. לצעוק חזרה על מי שעומד שם זו התנהגות הזויה בעיני. המוכר לא יודע אם היא באמת לא שומעת, אם היא הלכה לקחת משהו מהאוטו ובדיוק חזרה.
אני בטוחה שהוא לא מניח שהיא יושבת שם ושומעת את השם שלה עשרות פעמים בלי לקום. אבל ניחא, אבסורד של האחד הוא הנורמה של האחר :)

foofoo77

New member
לקח לי חצי דקה לסיים משםט

במהלך חצי הדקה הזו הוא צרח את השם שלי שהוא וואחד שם לא שגרתי משהו כמו 30 פעמים.
נעים זה לא.
ובתור מישהי שמשלמת פאקינג 100₪ על שתי פיתות אני מצפה שיקראו לי ואם לא הגעתי תוך 10 שניות יתנו לי דקה.
אם את חושבת שזה שירות הולם. סבבה הסטנדרטים שלי ושלך שונים. זו זכותך. מה שלא זכותך זה לרדת עלי כבת אדם. יצאתי להתאוורר ולא לקבל הרצאה או שיצרחו את השם שלי 50 פעמים בפחות משתי דקות.

למעלה