כמה מילים על "שולחן" של עומר מילר.

Ornitr

New member
כמה מילים על "שולחן" של עומר מילר.

היינו אתמול עידן ואני לכבוד הולנטיינ'ס.
האמת היא שהסיבה הראשונה שהגענו לשם, היא כי בפודיבוקס (של טיים אאוט) שהזמנתי לחודש ינואר, הגיע שובר של 2 קוקטיילים במתנה לשולחן או לחדר האוכל.
החלטתי שזו הזדמנות טובה לכבוש את המקום,
למרות שכל ביקורת אפשרית שקראתי (אבי אפרתי, שגיא כהן) פשוט קטלה את המקום באופן מוחץ.
השורה התחתונה היא שלא ייאמן כמה יחסי ציבור עושים למקום.
בשעה 10 בלילה, המסעדה מפוצצצצתתת. כולל הבר. גם ככה מראש לא היה במקום ורק כי נכנסנו לרשימת המתנה אז הצלחנו להשתחל פנימה.
התפריט עצמו די סתמי, הזמנו שני קוקטיילים (בחינם כאמור) ושתי מנות עיקריות - עידן הזמין פסטה שחורה עם שרימפס וביסק סרטנים (שאפילו לא זכור לי) ואני הזמנתי נתח קצבים עם קרעי תפו"א ואיולי לימוני.
נתחיל בבעיה העיקרית - לאוכל של עומר מילר אין כל כך טעם.
אני רצינית. זה לא עניין של טוב/רע, אלא פשוט אוכל משמים.
מעבר לכך - הבשר שלי היה צמיגי בטירווווווף. לעסתי ולעסתי ולעסתי עד שהתעייפתי ועדיין הבשר סירב להכנע. לא כיף.
הפסטה של עידן הייתה טעימה לדעתי אבל גם היא, די פרווה שכזאת. לא היה משהו שהעיף לנו את הסכך. ובכל זאת, בשביל 100 ש"ח למנה במסעדת "שף", הייתי מצפה לקצת יותר...
בכל מקרה, לא באנו בשביל להעליב אז אכלנו את המנות כמו ילדים טובים.
דווקא הקינוח הרשים לטובה עם עוגת קרפים - פרוסת עוגה נדיבה שמורכב מקרפים עם קרם פטיסייר באמצע, ומרנג למעלה. עם תותים בצד. פאק! זו הייתה מנה מעולה. לא מתיימרת, לא מפונפנת, פשוטה וטעימה.
(קיבלנו גם צלוחית קצפת עם תותים ע"ח הבית לרגל הולנטיינ'ס).

שורה תחתונה, למה עם ישראל הולך למסעדות שאין בהן דבר וחצי דבר?
כנראה כי יחסי ציבור של אינסטגרם עושה את ההבדל.

האם לשולחן מגיעה הקטילה שהיא מקבלת? הממ, לא מגיע לה תשבוחות, אבל היא כן יכולה להשתפר.

* אלה שני הסנט שלי. עידן יכתוב בהמשך את הצד שלו.
* הגעתם לכאן? בואו לבלוג!










 

erezavn

New member
בדיוק אותו סיפור כמו שגב... שף סלב = מסעדה מצליחה...

חדר אוכל בשנותיה הראשונות הייתה חביבה ואפילו נתנה תמורה לא רעה לכסף. שולחן התחילה בינונית ואני מבין שממשיכה רע. אבל כמו אצל שגב, מה חשובה האיכות? מה שחשוב זה שעומר מילר הוא מפורסם שמצטלם יפה ומצלם יפה לאינסטגרם...
 
מבחינתי, יש הבדל בין שגב ומילר

חדר האוכל, מהפעמיים שיצא לי לשבת בה, נותנת אוכל שלכאורה הוא בסיסי אבל עם מספיק טוויסטים ששומרים מבנאליות ועשוי לעילא.
השולחן סובלת יותר מבעיות תמחור, אבל העסקית שלהם משתלמת ביותר (בעיקר באמצע שבוע, אבל היא מוצעת גם בסופ״ש) ויצא לי לנסות שם כמה מנות מצוינות (סנייה דג וסוכריות דלעת, למשל).
&nbsp
 

Ornitr

New member
אגב, חדר האוכל נחמדה מאוד

(נכון ללפני שנה +)

הייתי שם כמה פעמים בתקופות שהיינו הולכים להצגות בקאמרי ותמיד לא התאכזבנו (זכורה לי מנה אחת של פסטה עם שרימפס וקלאמרי שהייתה ממש נדיבה וטובה).

אבל ממסעדת שף הייתי באמת מצפה ליותר
 

passioneta

New member
יש הבדל

לפחות ל הנייר, המנות של עומר מילר לא מופרכות. כלומר ההבנה הקולינרית שם.
מה שאי אפשר להגיד על המנות של שגב, שגם נקראות זוועה.
 

oreldi

New member
תיאור קולע

מנות בלי טעם ובשר גרוע? בדיוק מה שהיה לי שם לפני חודש. עוד "שף" במדינת השפים הבלתי נגמרת...
אגב , לא ראיתי שהיתה לאחרונה ביקורת של שגיא כהן על המסעדה.
 

Ornitr

New member
סליחה, בדקתי את עצמי עכשיו שוב

וכנראה התבלבלתי.
אבי אפרתי נכנס בהם אבל היה עוד מבקר שקטל אותם. ואני לא זוכרת את שמו
אם יעלה לי, אכתוב.
 
למעלה