הבראנץ' של משייה: אכזבה גדולה

Ornitr

New member
הבראנץ' של משייה: אכזבה גדולה


הייתי אתמול והתאכזבתי עמוקות.
קיבלתי כל כך הרבה המלצות חמות על המקום הזה, והגעתי אתמול (יום שני) לבראנץ' כשאף אחת מההבטחות לא מתקיימות בפועל.
קודם כל, בשביל 85 ש"ח, הייתי אומרת שצריך להיות הרבה יותר גיוון באוכל עצמו.
הדבר הראשון שהרגיז אותי היה מיץ תפוזים לא סחוט טרי שהוגש לי. ועוד כששאלתי אם הוא נסחט במקום ונאמר לי שכן. לא הצלחתי להבחין אם מדובר בפריגת "סחוטרי" או מיץ שנסחט ב- 5 בבוקר והוגש לי ב- 10 בבוקר, אבל טרי הוא ממש לא היה. וכך גם היה הטעם.
באשר לבופה - אפרסמונים ובננות ירוקות אני יכולה למצוא גם בעבודה שלי, ובשביל קוראסונים ולחם גרעינים אין שום סיבה לשלם 85 ש"ח.
נקודות חיוביות - הסלמון המעושן היה נהדר וכך גם גבינת השמנת. גם הפוקצ'ה העשויה במקום הייתה מוצלחת.
השף הכין גם עוגת בננות עם שוקולד צ'יפס, שלמען האמת, טעמה היה זהה למאפינס בננות-שוקולד צ'יפס שאני מכינה (מתכון של עוגיונט מהרשת). אז אני מניחה שלא כולם יודעים לאפות, אבל באמת, באמת שציפיתי ליותר. אף אלמנט בארוחה לא העיף לי את הסכך, ואני מניחה שיש בראנצ'ים טובים יותר במחיר הזה ("האחים", למשל).
השירות מצוין וללא רבב, בגזרת האוכל יש מקום רב לשיפור.


אז לכבוד יום ההולדת של הבחור, מה עדיף? מלון נורמן או הוטל מונטיפיורי? מדובר באמצע שבוע. מה יותר מפנק וכיף?
 

erezavn

New member
זה למה אני נמנע לחלוטין מבראנצ'ים...

בראנץ' זה משעמם וצפוי. במקום אפשר לקנות לחם טוב, כמה מעדנים, גבינות טובות ואיזה דג מעושן, להכין אומלט טוב ויש אחלה בראנץ'. יותר משתלם וטעים מכל מסעדה...
משייה או כל מסעדה אחרת עדיפה לעסקית צהריים או לארוחת ערב.
 

Nרב

New member
גבינות טובות ודגים מעושנים - יש בבראנץ' בדליקטסן

שהוא בהחלט מעולה
 

החתולית

New member
מצטערפת לארז. באמצע השבוע הייתי מוותרת על בראנץ'

והולכת על ארוחת צהריים מפנקת באיזשהו מקום. אפשר ארוחת בוקר פשוטה בבנדיקט.
 

pix37

New member
לא יודע מה אפשר להגיש בבראנץ' "שיעיף למישהו את הסכך"

זה מסוג התלונות שאני לא מצליח להבין.

הבנתי את האכזבה מדלות הבופה, מפשטות המאפים ובטח מהמיץ שנסחט לפני שעות

אבל אני מנסה לחשוב אם הייתי צריך לתכנן את בראנץ' החלומות איזו מנה הייתי צריך לכלול בו על מנת שמישהו יכתוב "שעף לא הסכך" או שהוא "נפל מהכסא"

זו ארוחת בוקר - היא נמדדת על פי המגוון, איכות המוצרים והמנות החמות הלא שגרתיות (אם יש) אבל אני לא חושב שאפשר לצפות בארוחת בוקר למנות של בישול עילי.
 

kr21

New member
אני חושב שברנץ'/בופה טוב,

לפחות עבורי, נמדד במגוון המוגש ואיכות המוצרים. אני לא מצפה לשום בישול עילי. כן מצפה למאפים ולחם איכותיים (לא מאפים ברמת הקונדיטוריה בסופר), ירקות וסלטים טריים, גבינות טובות.
ארוחת הבוקר במנדליי בתקופת רפי כהן,לגמרי עשתה לנו את זה
 

Ornitr

New member
מה שהוא אמר ^^

מבחינתי בראנץ' אדיר זה הבראנץ' של האחים.
והארוחות בוקר של בנדיקט (אבל בכל זאת, צריך לגוון מדי פעם).

אולי אבחן את דליקטסן בקרוב.
 
הארוחה במשייה לא נופלת מתקופת רפי כהן

ההבדל מבחינתי היה שבתקופת כהן, לפני כשנתיים, עוד אכלתי לחם וזה העשיר את הארוחה ומצד שני מנות הביצים שאכלנו הפעם טובות הרבה יותר מאלו שאכלנו אז
 
הבופה שם לא דל

היא תיארה בערך רבע ממה שהיה בבופה ביום בו אני סעדתי שם. יש כמה וכמה סוגים של ירקות טריים ועשויים בשיטות שונות, דגים כבושים שונים, מאפים בהם אני לא נוגע אבל נראו לא רע, גבינות טובות וכנראה שעוד כמה דברים שאני לא זוכר.
בנוסף כלולה בבראנץ מנת ביצים שבמקרה שלי הייתה חביתה עם ירוקים כולל חוביזה ולידי נאכלה חביתה עם המון בצל מטוגן. שתי המנות היו מהנות מאוד.
ייתכן מאוד שאחרים נהנו שם פחות מאתנו אבל לא לציין אפילו חצי מהמבחר ולהתלונן על דלות זו ביקורת חלקית שאינה עושה שירות טוב לחברי הפורום שרוצים להחליט האם לנסות בעצמם או לא
 

gastro101

New member
מסכימה עם תום, אכלתי שם 3 פעמים ומאד נהניתי

רק היכולת לאכול סלמון מעושן מצוי-ללא הגבלה-עם בגט של סיליה ורביבה - דיינו , שלא לדבר על החביתה הענקית עתירת תוספות ללא תוספת תשלום . מגוון ממרחים כולל ממרח שוקולד וחמאת בוטנים שלא אקנה צנצנת אבל פרוסה אחת זה בסדר. 2 סוגי יוגורט- עיזים ובקר עם גרנולה ועוד ועוד. את המיץ הסחוט טרי מגישים בבקבוקי זכוכית חמודים- יתכן ונסחטו בתחילת המשמרת אבל בהחלט אמרו לנו מראש מה סחוט טרי ומה לא . אפילו תה- קבלתי קופסה עם שקיק תה יוקרתי
לטעמי- מאד VFM ועוד אשוב
 
תום, ממה שקצת קראתי פה הבנתי שאתה פליאו (מקווה שאני

לא טועה). אם אכן כך- תוכל להמליץ לי היכן כדאי לאכול מחר צהריים בסביבות שוק הכרמל/שינקין/רוטשילד? מקום שאולי אולי אמצא בו גם איזה קינוח כשל"פ? הרבה תודה
 

Ornitr

New member
אני מבינה שהחוויות שלנו סובייקטיביות,

אבל היה שם סלט ירקות אחד טרי, וכל השאר ירקות כבושים בכל מיני סוגים. אני לא נוגעת בדברים הלאה.
לגבי דגים כבושים - ציינתי שהסלמון היה מעולה (אחד מהדברים הכי מהנים).
הייתה שם גבינה צהובה מסוג אחד וגבינת עיזים מסוג אחד. בנוסף גבינת שמנת וגבינת לבנה.
אני רגילה למגוון אחר כנראה.
 
למעלה