הדסון- שוב לא טוב

oreldi

New member
לעולם הבשר (ובכלל לאוכל) נחשפתי רק בשנים האחרונות

כך שחוש הטעם שלי לא התעמעם. בשר נפלא אכלתי לאחרונה ברפאל, פאסטל ועוד.
והבשר המיובא הוא בוודאי פחות טוב- הוא כשר. אבל הדסון מתהדרת בבשר ישראלי.
 
באמת שאלה - האם חוש טעם מתעמעם עם השנים

או משתפר עם ניסיון רב שנים...בהחלט נושא לדיון. כולם מוזמנים לתת את דעתם בעניין.
 

ortolan

New member
בתור אוכל כל

ובפרט סטייקים ברחבי העולם, יש לי בשבילך תשובה נחרצת - הבשר בישראל ברובו הגדול לא מתאים להכנות אלו. כמובן שיש יוצאי דופן, הן מיבוא והן מתוצרת מקומית, אבל מנסיוני, עדיף ללכת על חי (טרטר וכיו"ב) או על הכנות בישול ארוך ולשמור את תקציב הסטייקים למקומות המתאימים (ארה"ב, ספרד, יפן וכו')

כמובן שיש ירידה בכמות בלוטות הטעם וקולטני הריח עם השנים (מאבדים כמחציתם בממוצע), אבל אלא אם מדובר על מעשן כבד או מישהו עם חוסר מזל גנטי מיוחד, המוח מפצה עליה בקלות רבה ולכן זו לא הסיבה.
 

hibonit

New member
בנזוגי חוזר וטוען ש"לימוזין" היא מסעדת הבשרים הכי טעימה בארץ

מדובר בקורניבור רציני, שעובד הרבה בצפון (וסעד פעמים רבות בשלל מסעדות הבשרים שבו), והולך גם פעמים רבות למסעדות יוקרה במרכז עם אורחים מחו"ל (כולל לאחרונה ב"רפאל" - שם התאכזב עד מאד מהסינטה). לטענתו, ביקורים חוזרים ב"לימוזין" הביאו אותו לסבור שמדובר במסעדת הבשרים הטובה בארץ.
 
למעלה