פיאנו פיאנו- אווירה של סוף תקופה

פיאנו פיאנו- אווירה של סוף תקופה

מתי שפיאנו פיאנו נפתחה לפני 5-6 שנים היא הייתה משהו רענן וחדש, מסעדה איטלקית ברמת מחירים סבירה שהציעה תנור עצים גדול לפיצות מוצלחות, פסטות לא רעות ומנות נדיבות בתמחור סביר, מאוד אבהתי לשבת ולאכול שם ומצאתי את עצמי מגיע לשם כל כמה שבועות מתי שרציתי קצת פחמימות איטלקיות, עם השנים האזור התחיל להתחמם ונפתחו מסעדות איטלקיות ברחבי הארץ שנבנו מסביב לטאבונים שסיפקו אוכל איכותי במחיר הגיוני, עם פתחיתה של נונו שנה שעברה בכלל שכחתי מפיאנו פיאנו...
הייתה התלבטות לאיפה ללכת- נונו, אלורה שפצחו סניף בהוד השרון או פיאנו פיאנו, ההחלטה נפלה והגענו בשעת ערב מוקדמת, המקום לא השתנה אבל מרגיש מעט מוזנח, התפריטים לא השתנו והיו מרופטים אחרי שנים של שימוש, לשמחתי היה תפריט עיסקיות ערב במחירים סבירים.
בחרנו להתחיל בפלטת מאזטים- אנטיפסטי (חלק מעסיקת הערב) הגיעו 4 צלוחיות נדיבות למדי עם 2 כדורי ארנציני חביבים אבל לא מרגשים על רוטב פלפלים שיגרתי, 3 תפרחות כרובית מטוגנות בפירורי לחם שהיו שיגרתיות, 2 חתיכות של ארטישוק משומר על יוגורט שהיו חמצמצות ונעימות וקפרזה של מוצרלה סבירה, עגבניות ובלסמי מצומצם, די נדיב לפתיחה אבל לא ממש מרגש.\
הזמנו לעיקריות ריזוטו פטריות ופיצת פטריות אישית (חלק מהעיסקית) הריזוטו הגיע ראשון, הוא הכיל פטריות שמפניון רגילות והיה בעל ריח שרוף מעט וגם שמץ טעם שרוף, כאילו תחתית המחבת נחרכה , הוא היה עשוי אל דנטה אבל היה חסר בו העושר שמצופה מריזוטו, הפטירות היו באנליות ולא הייתה ההרגשה האדמתית העשירה שמצופה ממנה שכזו, חצי מנה נאכלה והשאר נארז.
במקום פיצה הגיע מנת פסטה, המלצרית התנצלה וחזרה למטבח ואחרי 5 דקות קיבלנו את הפיצה במקום, רק שהמובח התבלבל והכין לנו פיצת פטריות משפחתית שהייתה דקיקה, רוטב עגבניות סביר, גבינה טובה שנמתחת יפה ופטריות שמפניון באנליות, תערובת עשבי תיבול טרייה שיפרה מאוד את המצב, פיצה לא רעה בכלל אבל לא מרגשת.
לקינוח (חלק מעסקית ותוספת של 7 ש"ח) לקחנו קרם ברולה עם רוטב טופי ובננות מוקרמלות, קיבלנו מלבן גדול של קרם ברולה שהיה חצי קפוא ולא אחיד במרקמו, המנה הייהת חביבה אבל לא המריאה .
בסיומי של דבר שילמו 89 ש"ח לעיסקית ערב (ראשונה, עיקרית, קינוח)+ 7 ש"ח לשידרוג לקרם ברולה, 49 ש"ח לריזוטו ו-12 ש"ח לסיידר . 154 ש"ח לארוחה בינונית אבל סבירה.
יש הרגשה שהמקום נמצא בסוףפ תקופה, שהוא חייב ניעור יסודי, בניית תפריט חדשה, מה שהתאים ללפני 5 שנים לא פועל היום, אני לפחות מחפש קצת יותר איכות, חומרי גלם איכותיים יותר, מגע אישי במנה, יצאתי מאוכזב....
 

החתולית

New member
תמיד עשתה עלי רושם של מסעדת מזון מהיר

כזו שאוכלים בה מהר והולכים, בלי טיפת אווירה, ועם אוכל בהתאם.
 
בתחילת הדרך היא הייתה קצת יותר

הייתה הבטחה למטבח איטלקי מהיר וטוב, חומרי גלם איכותיים, היא גם הרגישה ככה
הבעיה היא שהטעם שלי הלך והשתבח והתחדד והיא נשארה במקום
 

החתולית

New member
צרות טובות


 

Qaz99

New member
מאד אוהבת את פיאנו אבל

פיאנו פיאנו בכפר סבא זה סניף שאנחנו הולכים אליו פעם בשבועיים בממוצע, בדרך כלל בשישי בצהריים.
מזמינים תמיד אותה מנה (פנה ארצ'ו) המנה כבר שנים יוצאת באותו הטעם, אבלל בזמן האחרון כמו שרשמת יש נפילות, למשל המנה אמורה להגיע עם שום וזיתים, כמעט תמיד אין שום במנה והזיתים יכולים להספר על יד אחת וגם זה לא תמיד מגיע.
לחם הבית שלהם שתמיד היה חם טרי וטוב מגיע לא משהו ומצריך החלפה.
לגבי פיצה, יש להם את הפיצה פסטו שלדעתי היא אחת הטעימות שיש!!!!
&nbsp
אני מקווה שמישהו מהנהלת הרשת יראה את הפוסט ויעשה משהו, חבל כי זו מסעדה ממש טובה לדעתי, שהיתה עם שירות טוב ואוכל מצויין (מאז שנפתחה)
&nbsp
מוסיפה שהייתי בסניף בנתניה והוא פשוט נפילה! ממש ממליצה לא להתקרב לסניף הזה.
 

marina1911

New member
מסכימה לגבי הסניף בנתניה

כל כך שמחתי כשהוא נפתח והאכזבה היתה קשה, פשוט חבל!!!
 
למעלה