בנדורה - שווארמה על גחלים, רמת השרון

בנדורה - שווארמה על גחלים, רמת השרון

נפתח סניף חדש לבנדורה בסוקולוב רמה"ש [במבנה הארוך, בין קרנף לפלאפל הפעמונים].
עצרתי שם לסידור אחר וכשיצאתי מהרכב הריח בכל האזור היה מדהים...
בשובי לא יכולתי להתאפק והזמנתי מנה לקחת הבייתה. היה ממש טוב, והזכיר את הדונר קבב התורכי. המנה שלקחתי הייתה של שווארמת עגל ויש שם גם 'גלגל' פרגיות. העגל ממש מוצלח והפרגיות פחות.
45 ש"ח למנה ענקית בתבנית עגולה מלאה עד אפס מקום. אכלתי עד שובע ונותרה לי עוד מנה למחר. צירפו לי סלטים כרצוני ופיתה.

לידי מישהו הזמין שווארמה בצלחת לאכול במקום והצלחת הייתה ענקית וגם היא גדושה ומלאה.

יש גם אפשרויות למעורב ירושלמי וכל מיני אופציות אחרות.

בקיצור - טעים ביותר ונדיב מאד. מקווה שימשיך כך. מומלץ ביותר.
אין לי ספק שבנושא השווארמה הם יכו את כל השאוורמיות שמקיפות אותם. את פלפל הפעמונים, נשאיר עכשיו רק לפלאפל.

inבאלי

New member
תודה, ראינו שהם פותחים סניף גם בחשמונאים בתא

לפי מה שאת כותבת, שווה לחכות.

למה לחכות? רמת השרון יותר קרוב לך מחשמונאים, לא?

חוץ מזה, השאלה היא אם הם עצמם פותחים או זכיינים. החבר'ה ברמה"ש נראו לי מאד שירותיים ונדיבים. קשה לדעת איך יהיה זכיין אחר וגם, אם זה יימשך לאורך זמן או שלאט לאט המנות תצטמצמנה או האיכות תרד.

תודה על ההמלצה

אני תמיד שמחה לגלות מקומות שמגישים שוורמה כבש ולא רק הודו/פרגיות
אנצל את המלצתך לביקורנו הבא

החתולית

New member
נשמע טוב

יש יותר סיכוי שאגיע לסניף בתל-אביב, מאשר לסניף ברמת השרון, אבל טוב לדעת.

erezavn

New member
זו רשת עם כמה וכמה סניפים בכל הארץ, כולל רבים בתכנון...

אני ניסיתי את זה של הרצליה פיתוח. אכן טעים ומוצלח. המקום מפוצץ בצהריים, והחבר'ה שם מתקתקים עבודה.
יש המון סניפים בתכנון לפי האתר שלהם. אני מעריך שהם עובדים בזכיינות.

gastro101

New member
עברנו הערב - נלקחה מנה הביתה- הוגשה במגשית פלסטיק מחולקת

שקע אחד עם הבשר(עגל) יבש , שקע אחד קוביות עגבניה ללא תבול, שקע אחד סלט "חריף" כרוב עגבניה ופלפל חריף. פיתה אחת.שתי קופסאות קטנות של טחינה דלילה ללא טעם , קופסת סלט כרוב וגזר וקופסת מלפפונים חמוצים שהיו מיוחדים וראויים לציון. שקית קטנה עם צ'יפס לא מוצלח. 45 שח- לא הכי טעים אבל השביעו שני רעבים. גם זה משהוא .

חבל. מקווה שזה לא המשך השיפוד של אתמול בגלל מוצ"ש ...

ומכאן היובש.
אני הזמנתי לא בחמגשית אלא בתבנית עגולה רק עם בשר. הם צירפו לי לשקית טחינה וכו' אבל האמת שלא טעמתי ואכלתי רק את הבשר עם סלט טרי בבית. חבל שזה לא מוצלח. הצ'יפס מראש נראו לי מהזן הקפוא אז ויתרתי.
להבא אקח מכאן רק את הבשר ומהפעמונים את הפיתה המושלמת שלהם, הטחינה והצ'יפס תוצרת בית...

wgaf

New member
ניסיתי

השווארמה טעימה מאד, אבל הפיתה קטנה מאד

הציפס נראה כל כך גרוע שלא העזתי לנסות.

לכן הכי משתלם לקחת רק בשר, לא בתוך פיתה.

גם אני דילגתי על הצ'יפס. חבל שלא הכל מושלם שם אבל העגל, בהחלט שווה.

למעלה