חוזרת להגיד

TheNewGirl1

New member
חוזרת להגיד


אני לא טובה בכתיבת ביקורות, אז רק אגיד תודה על ההמלצות בלונדון!

היינו ב: מסאלה זון
פלומר - נהננו. כמו מחניודה אבל היה טעים.
גולדן דרגון - היינו בערב, ומסתבר שבערב אין דים סאם

האיטלקית של ג'יימי אוליבר

בכולן נהננו!
אז שוב תודה
 

החתולית

New member
שחזרת לספר

את לא חייבת לכתוב ביקורת, רק לספר קצת מה אכלת, כדי לתת למי שלא מכירים את המסעדות הללו קצת מושג על מה מגישים בהן.
&nbsp
העיקר שנהנית.
 

TheNewGirl1

New member
מסאלה זון

הבנו שהם מתמחים בטאלי - מעין מנה לחלוקה שמורכבת מעיקרית ותוספות
לקחנו טאלי גדול של קארי עוף אליו הוספנו מנה בינונית עיקרית של כבש.
היה מאוד טעים. וחרריייףףףף. וזה אחרי שביקשתי המלצה על חריפות בינונית

אבל הייתה מנה מעין צלוחית יוגורט שהייתה מאוד מרעננת והקלה על החפירות
&nbsp
הזמנו גם שתי ראשונות טעימות אחת גם היא כבש והשניה סמוסה עוף (שלהפתעתי הגיעה יחידה בודדת) ונאן רגיל
&nbsp
עלה בסביבות ה 45 פאונד לשנינו.
 

TheNewGirl1

New member
פאלומר + מקרונים של פייר הרמה

אז כמו שחשבנו, המסעדה מאוד דומה למחניודה, אבל אנחנו אוהבים אותה אז לא הייתה לנו בעיה עם זה.
חייבת להודות שהכתרתה למסעדה הכי טובה בלונדון קצת תמוהה בעיני - כי טעים והכל.. אבל בכל זאת - הכי טובה? באמת?
אכלנו (ממה שאני זוכרת)
לחם חלה (שהייתה לנו ממש טעימה!)
צ'יפס בטטה דקיק טעים ומתוק
הפולנטה - טעימה כמו בארץ
מנה שנקראת Octo-hummous - ציפיתי למצע של חומוס, אבל זו היה על מצע של חציל קלוי עם גרגרי חומוס
עוד מנה אחת שלצערי אני לא זוכרת מה הייתה..
&nbsp
ולעיקרית לקחנו את הספיישל שהיה באותו יום - פירות ים על מצע של קוסקוס.
המנה מוגשת בצורה מאוד יפה במעין צלחת מחולקת (כזו של מתוקים) והשף (כן כן, לא ברור לי למה חח ) מגיע מפזר את פירות הים והרוטב מעל הקוסקוס
היה מאוד טעים!
&nbsp
קינוח לא לקחנו וקינחנו בחנות המקרונים של פייר הרמה - היה טעים מאוד!
&nbsp
שילמנו משהו כמו 75 פאונד בפלומר.
ובפייר הרמה כמעט 2 פאונד לכל מקרון - אכלנו סכ"ה 6 כאלה.
&nbsp
 

TheNewGirl1

New member
גולדן דרגון - צ'יינה טאון

זו הייתה המסעדה היחידה שהלכנו אליה בלי להזמין מקום מראש
הביקור היה לא מתוכנן כי באותו יום בצהריים היינו בפאלומר, ותכננו לאכול ערב בקטנה
אנחנו אוהבים דים סאם ובארץ מרבים (יחסית לחוסר הנוחות להביא משם TA) לאכול בפוראמה.
אז הלכנו לגולדן דרגון וחיכינו את התור (משהו כמו 20 דקות) בציפיה דרוכה לאכול דים סאם
כבר כשחיכינו ראינו שיש שם המון סינים שאוכלים, אז הנחנו שרע לא יכול להיות..
התיישבנו וקיבלנו תפריט עמוס בכל טוב, אבל ללא דים סאם
כששאלתי על הדים סאם נעניתי ש it's too late for dim sum

מסתבר שדים סאם נפוץ שם לארוחת צהריים - וראינו מקום אחד שהיה כתוב בו dim sum until late!
&nbsp
אבל כבר הגענו וחיכינו בתור - אז לא נאכל? בטח שנאכל.
אז הזמנו
כל אחד מרק וון טון שהיה פשוט מעולה והגיע עם 4 או 5 כופתאות כל אחד.
פקין ספריבס שנחשבות בתפריט כ appetizer אבל זו הייתה מנה ממש גדולה (במחיר של 8 פאונד.. כנראה שזה הגיוני) והם היו פשוט נהדרים. רכים ועסיסיים בלי להיות שומניים.
הזמנו גם עוף ברוטב קשיו שהיה חמוד. לא יותר.
עם בירה אחת לא מוכרת (סינית כלשהי) שילמנו באיזור ה 35 פאונד.
&nbsp
 

TheNewGirl1

New member
האיטלקית של ג'יימי אוליבר

הלכנו לסניף שליד כיכר פיקדילי, וטוב שהזמנו מקום! כי כשהגענו שמעתי את המארחת אומרת לאנשים שזמן ההמתנה כ 40 דקות (אין דבר שאני שונאת יותר מלחכות בתור לאוכל...
)
המקום קצת חשוך מידי בעיני, אבל מילא...
&nbsp
אכלנו -
רביולי נאצו'ס - רביולי ממוצאים בגבינה מטוגנים שמגיעים עם סלסלת עגבניות
ברוסקטת עגבניות ומוצרלה - שונה ממה שאנחנו מכירים מהארץ. לא עגבניות מועמסות על פרוסות לחם עבות אלא על מעין פוקצ'ה קטנה ודקה מונחים מעט עגבניות וגבינת מוצרלה.
ארנצ'יני סרטנים שהיה מאוד טעים
&nbsp
לעיקריות לקחנו פסטות בגודל "מלא" (יש אפשרות לקחת גם mid size)
אני אכלתי קרבונה שהיתה לדעתי הכי טובה שאכלתי - טעימה, עשירה ולא "כבדה" - הבעיה העיקרית במנה הזו בד"כ.
הבן זוג אכל JAMIE’S SAUSAGE PAPPARDELLE - הוא טוען שנהנה (למרות שלפי רמת הנשנוש שלו מהמנה שלי אני קצת מפקפקת). היה במנה משהו אניסי שאני לא אוהבת.
&nbsp
בנושא הקינוחים -
מאוד התאכזבנו לגלות שלא היה טירמיסו לקינוח (יש בד"כ, אך נגמר.. איך במסעדה איטלקית דווקא הקינוח הזה נגמר?? ברצינות..) וגם מנת בראוניז שנשמעה מבטיחה במיוחד לא הייתה זמינה.
לקחנו איזו מנת ספיישל שהייתה לא מרשימה במיוחד (סלחו לי שלא זוכרת מה בדיוק היה שם..)
&nbsp
שתינו קרף של 500 מ"ל יין הבית
&nbsp
שילמנו 70 פאונד.
&nbsp
&nbsp
 

Nרב

New member
על כמעט אני המלצתי אז שמחה שנהנית

(בפלומר לא הייתי, פולנטה עם פטריות אני יכולה לאכול כאן בירושלים, לא צריכה לנסוע ללונדון בשביל זה
)

שמחה שנהנית!
 

Nרב

New member
אלו המלצות חמות ובדוקות, מקומות שהיינו בהם כמה פעמים

חבל רק שפספסתם את הדים סאם, הייתי צריכה לזכור להדגיש שזה בעיקר מוגש בצהרים..

בדיוק כיוונתי עכשיו חברה למקום אותנתי ומדויק בניו יורק לדים סאם, אם תצטרכי בעתיד
 
למעלה