ארוחת בוקר בתל אביב

amirch21

New member
ארוחת בוקר בתל אביב

אנחנו מחפשים ארוחת בוקר מצוינת בתל אביב. בכללי אנחנו הולכים תמיד להוטל מונטיפיורי ומאוד נהנים, אבל הפעם מתחשק לגוון. שבוע שעבר היינו בעלמה והיה מזעזע. לפני שבועיים היינו בנורמן והיה נחמד, אבל לא ברמה של מונטיפיורי.
שמעתי על פושון בשרונה.. מישהו מכיר את הארוחת בוקר שם? או לחילופין מקום אחר מומלץ? תודה רבה:)

amirch21

New member
מצרף ביקורת על ארוחת הבוקר בעלמה לאונג'

בבוקר יום שישי ה24.07 בשעה 11:30, סעדנו במסעדת עלמה לאונג' לארוחת בוקר.
לאחר שקראנו ביקורות חיוביות על הארוחה, הגענו בהתלהבות רבה ובציפייה לארוחת בוקר עשירה, מגוונת וייחודית כיאה לארוחת בוקר במחיר של תשעים ושניים שקלים לסועד. בפועל, הארוחה היתה מאכזבת ביותר ונופלת מהיצע של בתי קפה בקניונים!
פתחנו במיץ תפוזים לא טבעי ולא סחוט במקום (הדבר הבסיסי ביותר שמצפים ממקום שכזה הינו לקבל מיץ טבעי).
לאחר מכן, הוגשו ריבות מפעל תעשייתיות. לא היה מגוון רב של לחמים ולחמניות, למעשה היה סוג אחד של לחם קשה ולא טעים.
בהמשך, הוגשה "פלטת המטבלים והגבינות" שכללה מגוון דל ומצומצם. ה"פלטה" כללה גבינת שמנת עם טעם מקולקל, טונה, גבינת עיזים וחמאה בסיסית. כשביקשנו למלא את אחד המטבלים, קיבלנו אותה עם סיום הארוחה, לאחר כחצי שעה!!
קינחנו במאפים קרים ויבשים שהונחו כנראה בשעות הבוקר המוקדמות.
השירות במהלך הארוחה היה איטי ביותר- נכחו שני מלצרים בלבד במסעדה (כולל הבר).
בשבוע שעבר אכלנו ארוחת בוקר בהוטל מוניטיפיורי, דבר שחידד את המאפיינים הדלים והשירות האיטי שקיבלנו בעלמה!
חשוב לציין שאנחנו באמת לא מהלקוחות המתלוננים אך ציפי להרבה יותר מארוחת בוקר ב92 ש"ח! כאשר פנינו למלון מספר פעמים בנושא לא קיבלנו שום התייחסות!!
מציע לא להתקרב.

החתולית

New member
ארוחת הבוקר במנטה ריי טובה לטעמי

ברנץ' השבת של הבאסטה חוזר. אם כיוונתם לשבת, זו ארוחה מצויינת.

Omnivore

New member
מצטרף ומוסיף

מצטרף להמלצות על בסטה ומנטה ריי וממליץ גם על הברנץ' של סרווסריה.

החתולית

New member
ברנץ' השיכורים של הסרווסריה

נשבעתי שמיד אחרי פריז, נלך, לפני החזרה למשטר התזונה הקודם. מסיבות שונות, כל התוכניות השתנו ולא הלכנו אתמול.
&nbsp
עדיין חולמת עליו

amirch21

New member
תודה על ההמלצות אני אבדוק לגביהן

מכירים בכל זאת את פושון? אשתי מאוד רוצה ללכת לשם

החתולית

New member
בראש הפורום יש הודעה נעוצה עם קישור למנוע חיפוש

אתה מוזמן לחפש באמצעותו דיווחים שהיו בחודשים האחרונים על מעדניית פושון.

Cafe Latte

New member
אני אהבתי את א. הבוקר במלון מנדלה.. בעיני מיוחדת וטובה.

גם אנחנו מאוהבי הוטל מונטיפיורי אגב.

אם מדובר על בוקר בשישי או בשבת

...אז הבראנץ' של האחים. יופי של תמורה לכסף, בופה נהדר ומאוד טעים.

לגבי פושון, הביקורות עד עכשיו מאוד מאכזבות, ומהצצה שלי בפנים - יקר ולא כזה מרשים. מילא ללכת שם על קינוח, אבל בוקר? נראה לי שיש שפע של אפשרויות טובות יותר ברחבי העיר.

Cafe Latte

New member
בעיני מנטה ריי בסיסית, ולא יותר. הנוף משגע, אבל בשבילי זה לא

מספיק כאמור.

ארוחות בוקר בתל אביב

תמיד מחפשת ארוחות בוקר בתל אביב. הייתי גם בעלמה לאונג', בבראנץ' של סוף השבוע. גם התאכזבתי מהמאפים. הייתי במנדלי, לפני ההחלפה הנוכחית וגם התאכזבתי מהמאפים.
המעולות ביותר בעיני - הוטל מונטיפיורי או הבראסרי.

למעלה