מקלובר-החדשה של ניר צוק ברחוב לינקולן-ביקורת חמה מהתנור

מקלובר-החדשה של ניר צוק ברחוב לינקולן-ביקורת חמה מהתנור

ב-2 מילים רע מאוד
ב-3 מילים רע מאוד מאוד

התקווה היחידה שאולי הם ישתפרו

הייתי ממש עכשיו...המסעדה נפתחה לפני כמה ימים, אולי היום היה היום הראשון שפתוחים לצהריים.

עסקית עולה 45 ש"ח שכוללת מנה עיקרית+2 מאזטים+לחם ואף תה הבית (יכול להיות שבהמשך העסקית לא תכלול את התה)

הזמנתי את המקלובה שעל שמה נקראת המסעדה(מקלובה בר).

הגיע לחם שהוא בעצם פיתה דרוזית דקה ויבשה ללא שום מטבל, בנוסף הגיעו המאזטים שהתגלו כ-2 סוגים של כרוב הכי בנאלים שיש בצלוחיות קטנות. ללא מטבלים היה קשה מאוד לאכול את הלחם/פיתה וגם הכרוביים נשארו בצלחת.

בעודי מחכה למקלובה יצא ניר צוק מהמטבח ומזג לי יין על חשבון הבית שהיה נחמד.

המקלובה התגלתה כאורז עם חתיכות עוף ממש רעות ויבשות. גם האורז היה יבשושי ללא שום ירק שיחיה את המנה...כל הצלחת היתה נראית עצובה מאוד (חבל שלא צילמתי) היה גם איזה רטוב שליווה את המנה שניר צוק התגאה שהכין בעצמו.. לא הוסיף כלום.

לצערי האוכל פשוט לא טוב.....וגם נוכחות השף לא הצליחה להציל את האוכל

בהתסכלות על התפריט נדהמתי שממנת מקלובה בערב עולה 53 ש"ח ללא שום תוספת...נראה לי כמעט מחיר לא שפוי למעט אורז עם עוד יותר מעט עוף לא טעים

בקיצור BIG NO NO
 

Geralt of Rivia

New member
לא הביקורת הרעה הראשונה שקראתי על המקום

וזה די מדהים, למעשה. כמה קשה להכין אורז עם עוף? או אפילו, מי ישמע, מקלובה של ממש?
 

Omnivore

New member
מבאס

אם צוק היה טועם את המנות שיוצאות לו מהמטבח במקום לפנק את הסועדים ביין, אולי החוויה הייתה אחרת.
שאפו על האומץ לאכול מקלובה ביום כזה
 

Gרר

New member
לפחות יצא לך סושלייזינג עם ניר צוק


אותי היחיד שאי פעם ביקר ליד השולחן היה מאיר אדוני. הוא התייאש מלהסביר לאחד המלצרים (כנראה מישהו מהחדשים) איך להציג לנו את המנה והחליט לעשות את זה בעצמו. אמרנו לו שאנחנו חוגגים יום נישואים והוא אמר שהוא מקווה שנחגוג אצלו כל שנה. חשבתי בלב שאם נעשה את זה כל שנה זה אומר שעד חתונת הכסף אנחנו סוגרים לו אוטו חדש... אבל האמת שהוא היה מאד חביב וזכרון טוב מהמפגש הקצר הזה נשאר אצלי עד עכשיו.

חבל שבארץ לא יותר שפים עושים סיבוב אצל הסועדים. הבנתי שבאירופה ובמיוחד בצרפת זה די מקובל, אבל גם שם לא נתקלתי בזה האמת.
 

erezavn

New member
ניר צוק ואוכל ערבי - שילוב מוזר...

את קורדיליה ושותפותיה במתחם ביפו אף פעם לא אהבתי. יתרה מכך - בקורדיליה חוויתי כנראה את ארוחת השף הכי גרועה שהייתה לי. ממש על סף עלבון... דווקא על הגארדן שלו בדיזינגוף סנטר שמעתי דברים לא רעים.
לגבי מקלובר החדשה - הקונספט נראה לי תמוה ולא קשור לשף ולפועלו. לא מבין את החיבור של ניר צוק לאוכל ערבי. (אולי השהות ביפו?). במבט ראשון לא הקונספט, לא השף, וודאי לא המיקום הבעייתי, גורמים לי רצון לקפוץ לשם...
 

החתולית

New member
רציתי לכתוב שמפתיע שהיה עד כדי רע

אבל אז נזכרתי בעוף הלא מבושל בגארדן בדיזנגוף סנטר.
&nbsp
מצד שני, מקלובה אינה מנה מסובכת מדי להכנה, ואם יש לך חומרי גלם טובים, אין סיבה להגיש מנה כמו זו שתיארת.
&nbsp
חבל.
 
תודה למגיבים

אכן מאכזב, ולגבי האומץ לאכול מקלובה ביום חם שכזה, אז זה בסך הכל היה קצת אורז עם קצת עוף יבש..וגם לא כזה חם...ככה שזה לא היה אמיץ כל כך
 
למעלה