מייקס פלייס רמת החייל

מייקס פלייס רמת החייל

ראשית ברצוני להתנצל שלא כתבתי פה הרבה זמן....שלל סיבות אישיות לא נעימות הקשו עלי. אני יודע שיש פה קוראים נלהבים שלי אז מתנצל !!!

לעיניינו. אתמול גם משחק כדורסל וגם כדורגל של נבחרת ישראל בשעה שבע דרבן אותי לצאת. קבעתי עם חבר למייקס פלייס רמת החיל. במילה אחת, נהדר!!!!

אני הזמנתי 2 בירות חצי שעד השעה שמונה עולת 20 ש"ח ובנוסף המבורגר 300 גרם עם גבינה ופטריות. פשוט מעולה!, אחד ההמבורגרים הטעימים שאכלתי..ואכלתי הרבה....300 גרם שהם באמת 300 גרם של בשר טעים ושומני כמו שצריך.החסרון היחיד המחיר של 54 לא כולל תוספת בכלל..זאת אומרת על התוספת גבינה פטריות וצפיס היתיי צריך להוסיף כמדומני 24 ש"ח.

החבר הזמין צלעות ברטוב ברביקיו וגם התענג על המנה שלו בתוספת פירה

לסיכום הפתעה ענקית מבחינת האוכל והאווירה שהיתה סבבה לגמרי עם מסכים גדולים ששדרו את המשחקים ושירות נהדר של מלצריות חינניות.

Gרר

New member
בצהרים זה ממש לא להיט

כך למשל המבורגרים ניתן לקבל ברמות צליה של וול-דאן או מדיום-וול בלבד. הייתי בשוק ששמעתי את זה ושאלתי שוב את המלצר והוא אישר שאכן אלו רמות הצליה היחידות שאפשר לקבל שם המבורגרים בצהרים. אני מבין שאנשים בצהרים לחוצים אבל אם בחרתם בשתי רמות הצליה האלה כי הרוב מבקש אותן ובכל זאת איזה פעם בשבועיים בא איזה דביל אחד כמוני ומבקש מדיום, כבר עדיף להשקיע את הזמן ולהכין ולא להגיד "אי אפשר מדיום" שו זו גישה מוזרה. היו שם עוד כמה פנינים שהפכו את הארוחה הזו להזויה למדי.

טוב לשמוע שבערב הם מיישרים קו עם הליין הכללי של הרשת. אולי בצהרים זה מופעל על ידי זכיין כלשהו (כמו שעושים בזוייפער ליד).

אני זוכר באמת את הביקורת שלך

באמת נשמע כמו 2 מקומות שונים לחלוטין.

לדעתי ההמבורגר יכול בקלות להכנס לטופ 5 שלי בתל אביב

וזה בכלל מקום שמאוד כיף לשבת בו

למעלה