המלצה למסעדה בחיפה/נשר

littlerunaway

New member
המלצה למסעדה בחיפה/נשר

אז ההורים באים לבקר אותי ביום שישי הקרוב (אני גרה בנשר). במקרה זה יוצא גם יום הנישואים שלהם ולמרות שהם לא אמרו שום דבר, אני מניחה שיהיה נחמד ללכת בצהריים לשבת באיזו מסעדה. יש אולי משהו מומלץ באיזור? או במרחק הליכה מהטכניון או במרחק נסיעה ממש קצרה בלי בעיות חנייה? אנחנו לא שומרי כשרות, ההפך, שרצים למינהם יתקבלו בברכה.
בעיקרון, בחיפה יצא לנו לבקר רק במינה טומיי, ג'פניקה וקונדיטורית שני.
 

sweetdreams

New member
בנסיעה ממש קצרה כוונתך לנסיעה בתוך העיר?

אם כל העיר עומדת לרשותך מבחינת מרחק הנסיעה, אז אני הייתי ממליצה על רפאלו (בקסטרא - שם בוודאות גם לא יהיו בעיות חנייה), סינטה בר או ששון בר (בכרמל).
אם כוונתך רק לאיזור נווה שאנן (אם כי שניים מהמקומות שציינת לא נמצאים שם), אז אין באיזור הזה מקומות מאוד מעניינים לטעמי, אבל אתם יכולים לנסות את זנזרה, שזו איטלקית שכונתית חביבה בטרומפלדור-הגליל (ואפילו במרחק הליכה מהטכניון).
 

sweetdreams

New member
לאן הלכתם בסופו של דבר?


 

littlerunaway

New member
הלכנו בסוף לרפאלו

האוכל היה טעים, אם כי הסכמנו שהיה עדיף לוותר על מנות הפתיחה מטעמי "מקום בבטן".
הקינוחים היו חביבים עלי במיוחד, הזמנו את הפחזניות והקנולי שהיו נהדרים. ואמא שלי, שלא כהרגלה שיבחה את טעם האספרסו שלה.
אם מעניין מישהו, על 3 מנות פתיחה, 3 עיקריות, 2 קינוחים ו-3 קפה, יצאנו בנזק של 390 ש"ח, לפני טיפ על השירות (שגם היה טוב).
סך הכל, הייתי שמחה לחזור לשם כדי לטעום עוד כמה דברים מהתפריט.
 

מיקהפ

New member
דרך רכסים לטאנטי באצ'י בטבעון.

פחות מ- 15 ק"מ, , HaShkedim Street 35, Kiryat Tiv'on.
תמיד מוצאת חניה.
או עלה גפן מתחם I-Way, שדרות ההסתדרות 271, חיפה, פחות מ - 10 ק"מ.
 
למעלה