כמה דיווחים מקובצים

כמה דיווחים מקובצים

מרגישה שבזמן האחרון לא תרמתי את חלקי כאן אז הנה כמה דיווחים מהשבוע האחרון - אמריקה, דייגו סאן והאדסון
 
אמריקה - מזללת המבורגרים

פעם שלישית שלי במקום, בפעם הקודמת הייתי צריכה להסביר לבעלת המקום שיש לה בעיה שירותית מאוד מאוד גדולה אם היא לא מבינה שיש הבדל מאוד גדול בין אלרגיה או מחלה שמונעת מאכלים מסוימים לבין מישהו שסתם לא אוהב משהו. לא נראה לי שעבד לי.

הבעיה העיקרית שלי עם אמריקה היא שהם לא עושים שינויים במנות, ואם רוצים לשנות אז צריך לקחת את ההמבורגר הקלאסי שלהם, שלא כולל את הרטבים והתוספות שיש באחרים. הבעיה שלי היא שאני לא יכולה לאכול קליפה של מלפפון, חלק ממחלה שאני סובלת ממנה, אבל כמובן שאי אפשר להוציא את החמוצים מהמנה.
אז אחרי הפסקה ארוכה חזרתי לשם, הברמן שהיה שם זה ברמן ששירת אותנו בעבר בטראק דה לוקס, אלון אם אני זוכרת את שמו נכון, בחור חמוד שנותן שירות מצוין וגם זכר אותנו מהטראק.

כיוון שהוא באמת חביב ולא רציתי לסבך אותו וגם המעיים ואני גם ככה חברים לא באמת טובים בימים האחרונים לכן לא באמת משנה מה אוכל, החלטתי לא לעורר מהומות הפעם ופשוט להתמודד עם מה שיש.
הזמנתי את הצ'יז בורגר, הבחור את החריף שמגיע עם נקניקיה מפורקת עליו, לצד זה הזמנו חלת בצל.
ההמבורגר מצוין, מגיע במידת העשייה המדויקת. חלת הבצל הפעם הגיעה עשויה כראוי.
לקינוח חלקנו את הגלידה שלהם שלאחרונה שונתה לגלידת וניל וקרמל (חבל דווקא אהבתי את גלידת אגוזי הלוז שלהם).

המסקנה הסופית שלי מהמקום היא שהאוכל מצוין, וכל עוד בעלת המקום לא תנהל שיח עם לקוחות, גם השירות ישמור על הרמה שלו.
 
הדסון

לא ביקור ראשון במקום ובהחלט לא האחרון. מסעדת הבשר הטובה בארץ.

לחברים היה שובר שהיה ניתן לנצל במקום ולכן בחרנו ללכת לשם יחד איתם, הזמנו 4 מקומות על הפינה של הבר ליום רביעי בשעה 20:30 ואכן התייצבנו בשעה היעודה.
הברמן היה נחמד, הבין את הראש שלנו מאוד מהר, הוא היה קצת מציק לעיתים ומה שהרגיז היה שהוא שכח את המים שאנשים שתו והיה צריך להזכיר לו כמה פעמים. מצד שני, גיליתי באמצע שתיית הקוקטייל שלי שיש סדק בכוס, סיימתי את הקוקטייל ותוך כדי החזרת הכוס ציינתי את זה בפניו כדי שידע לזרוק אותה, בתגובה הוא החליט לא לחייב על הקוקטייל.

החלטנו לחלוק שלושה נתחים - ניו יורק, אנטריקוט על העצם והדסון קאט כולם במשקלים של 400 - 550 מתוך כוונה לחלוק. לצידם הזמנו את סלט העגבניות של מוטי, פירה וקולסלו ויאטנמי.
כל הנתחים היו מצויינים וכל אחד מאיתנו חיבב נתח אחר, מניחה שזה בעיקר תלוי בסוג הבשר שאנחנו אוהבים. כל הנתחים הוגשו במידת עשייה מדוייקת ואפילו החברה שלרוב לא אוכלת פחות ממדיום התענגה על כל ביס.
אותה חברה גם לא אוכלת כוסברה ובכל זאת נהנתה מסלט העגבניות, הפירה והקולסלו כמובן גם היו מצויינים.
לצד האוכל הבחור שתה נגרוני, אני מוסקו מיול ולאחר מכן קוקטייל נוסף על בסיס ג'ין וקמפארי, החברים שתו בירה ומים.

לקינוח חלקנו נמסיס ועוגת גבינה, הברמן פינק גם בקרם ברולה.


סך הכל כ 1000 שח לפני.
 
דייגו סאן

הייתי סקפטית בנוגע למקום הזה, בעיקר בגלל הוויב ההיפסטרי והביקורות המתנדנדות, אבל היינו באזור אחרי יום הולדת של חברה, רעבים והחלטנו לבדוק את המקום.

המקום מעוצב בשילוב של אייקונים נוצריים שמאפיינים קתוליים לטיניים וסמלים קוריאניים שונים, המוזיקה נעה בין מוטאון לקוריאנית והאווירה בהחלט טובה. השירות שניתן היה טוב מאוד. ממש לקראת העזיבה את המקום הפקק קפץ והברמנים כבר התחילו למזוג צ'ייסרים לכולם - בפרפרזה לביקורת על אנסקי, כאן ידעו להתמודד בצורה טובה עם הבעיה.

התפריט באתר שלהם לא כל כך מעודכן אז מבחינת הקוקטיילים אני הזמנתי קוקטייל בסגנון בלאדי מרי שמגיע עם סוג'ו וחריפות טובה, הטוגורשי לא באמת נראה אלא רק שומשום שחור, אבל הקוקטייל היה מצויין הבחור הזמין קוקטייל בשם מנגו לאסי שהיה טעים אבל קצת ביאס שהיה לו טעם של מיץ מנגו מלאכותי.

חלקנו שלוש מנות:
כנפי עוף - 8 חתיכות כנפיים שנטען שטוגנו פעמיים ומעל ריבת חלפיניו. לא יודעת אם היה אפשר לקרוא לזה ריבה אבל הרוטב דביק וטעים, המנה פיקנטית. אני לרוב לא אוהבת להתעסק עם כנפיים אבל נהנתי מאוד מאלו.

באן דג בטמפורה עם בצל מוחמץ ומיונז מיסו - הדג טוגן במדויק, את המיונז פחות הרגישו וחבל כי היה חסר משהו קצת יותר רטוב במנה. הלחמניות בין הטובות שאכלתי.

צ'יזבורגרז - צמד צ'יזבורגרים שמגיעים בלחמניות מאודות, עם צ'דר שיטאקי מוחמץ, חסה, חלפיניו כבוש, מיונז מיסו וחסה. אחד ההמבורגרים הטובים שאכלנו לאחרונה, התלוננתי בפני הבחור שהייתי צריכה להזמין את המנה לבד כי היא טעימה מדי, מה שהוביל אותו להודות שחשב בדיוק את אותו הדבר.
אחרי האוכל הברמנים התפנו להרים צ'ייסרים עם כל יושבי הבר.

סך הכל 205 לפני

 

מיתר44

New member
בהמשך לדיווח שלך יצא לי לאכול בדיאגו סאן המבורגר

יוצא מהכלל בטיבו. לא זוכר אם זהו אותו אחד אבל הבשר
היה עשוי ומתובל באיכות כה גבוהה עד שהחלטתי להכתירו
כטוב ביותר. זאת למרות הלחמניות הרכות שעטפו אותו ואת כל
אשר עמו. שתי לחמניות ביס עלו קצת דרומה מ 60 ש״ח אם איני טועה.
בכלל אהבנו את כל שטעמנו שם בחמישי בערב כשבדלידה הציעו לנו
להגיע בשעה 23:00 אז כבר הגענו למיתר.
מסקנה עגמומית משהו - קשה להיות ספונטני בתל אביב.
 
למעלה