הוטל מונטיפיורי- מה אוכלים?

הוטל מונטיפיורי- מה אוכלים?

ביום ראשון אני בהוטל מונטיפיורי בפעם הראשונה ויש עליי אחריות כבדה- אני לוקח איתי שני חברים פחות מנוסים בעולם של מסעדות השף במטרה לפתוח אותם לעולם המופלא הזה. אז זה חייב להיות מדהים.
http://www.hotelmontefiore.co.il/sites/default/files/hm-menu-97.pdf

2 מתוך 3 המנות הכי מפורסמות שם (נאמס וצלע חזיר) כוללות חזיר, שאני אישית לא אוכל (לא בקטע של כשרות, משהו בחיה הזאת לא מסתדר לי עם אוכל). אז מה עוד מומלץ שם?
 
תהיו בערב? יש מגבלות תקציב?

יש בתפריט שצירפת פקין דאק. אצלם לא אכלתי את זה אבל זו מנה נהדרת. העוף הפריך מצוין.
מניחה שגם הרוסיני מנה טובה. למעשה, הכל הם עושים טוב אז תבחרו לפי חומר הגלם שאהוב עליכם.
 
ערב, ובלי מגבלות

גם לי הפקין דאק תפס את העין אבל זאת אחת המנות היחידות שלא מצאתי עליה שום דבר באינטרנט (אפילו לא תמונה) אז אני מעט חושש.
בכל אופן תודה כולם על ההמלצות, אבל ההימנעות מחזיר נובעת מאהבה לחיה, אז הטעם פחות קריטי כאן.
 
לדעתי זו מנה חדשה בתפריט לכן עוד אין תגובות עליה. כשהייתי שם

לפני כחודשיים היא לא הייתה. כפי שכתבתי, הם כל כך מקצועיים שלא נראה לי שאתה יכול ליפול איתה. ההיפך, יהיה נחמד אם יהיה דיווח מחדש על ההוטל ולא תמיד הצלע חזיר...
 
חבל, הצלע חזיר ממש מעולה

שווה לתת לזה צ'אנס בעיניי, אם אין מגבלות כשרות.
אני יכולה להבין על מה אתה מדבר, כי לי שרימפס למשל תמיד נראו כמו ג'וקים (ואז נתקלתי בציטוט מכתבה בכלכליסט על דייג בים התיכון ואיך השרימפס משגשגים דווקא בגלל הביוב המוזרם לים, שם אומר אקולוג אחד: - אזהרה, זה ציטוט לא מעורר תיאבון - "מוכרים לתל־אביבים עשירים את החרא שלהם ב־120 שקל לק"ג, לדעתי מדובר במפעל מיחזור מהמדרגה הראשונה"). אבל אני מנסה מעת לעת פירות ים ולעתים זה אפילו טעים לי. תלוי בהכנה, תלוי במנה, ושווה לנסות לשמור על ראש פתוח.
 

bob68

New member
הייתי שם בשבוע שעבר

זה היה יום אחרי שהתפריט הוחלף.

הזמנו :
טורטליני סרטנים בקונסומה עגבניות צהובות – מנה מעניינת. המילוי כמעט ולא הורגש אבל היה משהו בקונסומה ששבה את ליבי.
בנייז שרימפס, קרם תירס – הקרם תירס היה טעים, הבנייז פחות שכנעו .
"פקין דאק" – ביצוע לא ממש קלאסי ואותי אכזב. בין המרכיבים בצד היו פטריות שימאג'י שהיו בתחמיץ שלא אהבתי. היה גם חסר לי משהו נוקשה כמו למשל רצועות מלפפונים שיוסיפו מרקם נוסף.
צלע חזיר – שומר על הרמה הרגילה.

בעבר התנסיתי במנות נוספות. בהנחה שהתפריט החדש משקף את העבר, לטעמי כדאי לשקול להזמין :
סלט אנדיב עם הסטילטון והתאנים
טונה נא עם היוז'ו
טטאקי סינטה
"צ'יקן טיקה"

תיהנו.
 
אז דיווח מהיר

לראשונות לקחנו:
&nbsp
אינטיאס נא ביוזו - לא מיוחד אבל עשוי מעולה, דג טרי ששוכב על סלק ברוטב יוזו, פשוט וטעים.
סלט שרימפס ואטריות זכוכית- מנה מנצחת, הסלט היה ספייסי ואותנטי, השרימפס עסיסיים עם סימני חריכה של גריל. תענוג.
נאמס - החלטתי בכל זאת לקחת ביס ואני אישית פחות התחברתי, היה לי קצת כבד עם כל השמן.
&nbsp
עיקריות:
צלע חזיר- אני כאמור לא אוכל, אבל החבר שאכל התלהב מאוד

צ'יקן טיקה- מעולה, טעמים חזקים של המזרח, חריף וכיפי.
פקין דאק- סה'כ מיוחד וטעים אבל כן טיפה התאכזבתי כי הרגשתי שהיה כאן פוטצניאל למשהו אפילו יותר טעים. חבל שהאווז לא היה יותר מלא ועסיסי.
&nbsp
קינוחים:
סנט הונורה- בהחלט טעים ואני מבין את ההתלהבות, אבל מעט מתוק מדי, ובנוסף הגיע מאוד קר וחבל.
לימונצ'לו- פגז, למי שאוהב קינוחים לימוניים זה גן עדן.
&nbsp
&nbsp
בקיצור לא היה חוויה בלתי נשכחת אבל כן היה אוכל באיכות גבוהה, טעים וכיפי! והשירות היה מעולה. תודה לכולם על ההמלצות
 

החתולית

New member
על הדיווח

האם הפקין דק (שהוא ברוז ולא אווז), הוגש עם פנקייקס, מקלות מלפפונים וכו'?
&nbsp
לקינוח קוראים לימונשלי, אם אני זוכרת נכון.
 
למעלה