שרונה מרקט כמה קטנות

hilli10

New member
שרונה מרקט כמה קטנות

מאז באג 2000 לא זוכרת תחזיות כה קודרות.... ומאחר שאני פסימית ידועה (או פשוט פולניה),
אצנו רצנו היום בבוקר לשרונה מרקט , לפני שתל אביב תיחסם לעולם החיצון...

כמה מילים על המבנה: מזמן לא ראיתי ( וראיתי כצה וכמה מבנים בחיי)מבנה כל כך ידידותי, נאה, מתוכנן היטב, חנייה מרווחת ונעימה.
פשוט שאפו גדול לאדריכליםולמתכננים.

הפודיז או סתם גרגרן מצוי יכולים להתבלבל מאד עם הגיעם למרכז.
כל טוב מכל עבר:
ניו יורק דלי, אבו חסן, פושון, באשר, ממתקי נצרת ועוד ועוד ועוד

החלטנו להתמקד באבן חסן בתור התחלה, אחרי חיפושים ראינו חנות קטנה שלצערנו הייתה סגורה.
לניו יורק דלי הגענו כשכבר השתרך תור( נראה שכל המקומות עם חבלי לידה קלים לגבי ההתנהלות היעילה ביותר)
הבחור לקח כריך דלי ואני ברוקלין
כריך ניו יורק דלי עם קורנביף, חרדל תותים, עגבניות תמר, ארוגולה, איולי ושום קונפי (35 שקלים), כריך ברוקלין עם סלמון מעושן, גבינת שום-שמיר, עירית, בצל סגול וארוגולה
שמי הכריכים היו מעולים! הקורנסיף היה עסיסי והכריך מלא מיצים . הבחור טרף.
בברוקלין חתיכת סלמון בשרנית , עם טעמים עדינים שמשתלבים היטב עם כל שאר המרכיבים. תענוג.

בבורקס פוני השתרך תור משני הצדדים שנראה שלא יגמר לעולם.
בסוף קיבלתי את הנה שלי ( עם חתיכת קליפה על הביצה. נו שוין)
מנת הפיקס כוללת שבלול בורקס , ביצה, טחינה , מלפפון חמוץ וסלטים עגבניות חריף.
לקחנו בורקס תרד שהיה מעולה וקשה היה להפסיק לאכול אותו.

בסביבות 10:30 בבוקר המקום התמלא מאד והחלטנו שהספיק לנו לעת עתה(מה גם ששאר הדברים שרצינו היו סגורים עדיין...)
קינחנו בקניות של גרוייר בבאשר, חלבה ממלכת החלבה, פיצוחים מחממה ופחמימות בלחמים.

אם יתברר שבכל זאת יהיה אפשר להיכנס לתל אביב (או לעבודה שלי) ב6 שנים הקרובות, בהחלט נראה כמקום שנבקר בו עוד רבות.
 

יצורה

New member
גם אני הייתי שם היום, דווקא לא התלהבתי

התחושה היא תחושה של קניון ולא של שוק - יש אולי כמה פנינים, אבל הרוב הוא מישמש של חנויות כמו חנות קונספט תמוהה של מי עדן או פלאפל ג'ינה, הכל יקר והכל דחוס. נראה לי שזה יהיה מסוג המקומות שארצה ללכת אליהם אולי פעם בשנה ואתחרט על זה 5 דקות אח"כ, כמו איקאה.
 
גם אני עברתי שם אתמול

בעיניי זה די דחוס, ובשעות מסוימות של עומס יכול להיות לא נעים, וזה עוד כשהרבה מקומות בפנים לא פתוחים עדיין - היה למשל סוג של דוכן של פושון שלא רק שהיה סגור, אלא גם נראה כאילו הוא עדיין בשלבי עבודה ושיפוץ (כמו עוד כמה מקומות שלא נפתחו עדיין). זה די מבלבל, כי יש גם את פושון בחנות מסודרת עם כניסה שמגיעים אליה מחוץ למבנה, ושם אשכרה עמד תור של עשרות אנשים רק בשביל להיכנס לחנות ולראות מה מוכרים בפנים. וזה בחום ובלחות התל אביבית! לא בשבילי, ואף על פי שעברתי שם בשביל פושון, ויתרתי, וכנראה אמשיך כך נוכח תחזיות האפוקליפסה הקלה הצפויות משבוע הבא. תכלס, רק הנסיעה בתחבורה ציבורית ללא העבודות לתל אביב אתמול היתה סיוט מספק דיו מכדי להניע אותי לעשות את זה שוב הקיץ (אוטובוסים מאחרים, אחד עם מזגן מקולקל, השני מקפיא מדי, המתנה של 40 דקות בחום שיגיעו... לא תודה).

בעיניי היה קצת מוזר שכל כך הרבה זמן הפתיחה נדחתה ובסוף עושים אותה שנייה לפני הרכבת הקלה ועם כל כך הרבה חלקים סגורים. כבר דחיתם ודחיתם, לפחות תשיקו הכל במכה אחת, גמור, בלי עמדות וחללים ריקים שנראים עדיין בשלבי שיפוץ והכנה.
 

hilli10

New member
דווקא

היה שם היום קר כל כך , שיצאנו משם כקוביות קרח.
נראה לי שגם הגב הדרך להיתפס מזה...

בכל מקרה... ברור שהכל זה עניין של טעם אבל ללא קשר אני בטוחה שהם עוד יתייעלו וישתפרו.. מקומות יפתחו ויסגרו...
יהיה מעניין.
 

אושר מ

New member
כל עסק אחראי על הפתיחה של עצמו

הפתיחה נדחתה כי היזם (גינדי נראה לי) התעכב עם קבלת אישורים למבנה עצמו. מי שארגן את הכל מראש חיכה חודשים שיקבלו את האישורים. מי שלא עומד ריק. זה לא אשמת היזמים.
אני אישית לא מבינה את ההגיון הכלכלי בלא לדאוג להכל ולפספס את הבום של ההתחלה בשיא העונה החמה... אבל זה כבר בעיה שלהם
 

החתולית

New member
מעבר לכך

לדעתי לא כל הספוטים נמכרו או הושכרו באותו זמן. יכול להיות שש מקומות שלא מאויישים עדיין.
 

מיכאל ג

New member
לא ראיתי שם אוכל מוכן ממש מלהיב

סה"כ זה שוק אז זה מקום לקנות מצרכים, גם אם ה"מצרכים" הם גבינה איכותית או שרימפס טריים, אבל דוכני האוכל שם לא הראו יותר מדי יצירתיות. בורקסים וסנדביצ'ים אפשר לקנות בכל מקום. היה מקום אחד עם אוכל גרוזיני ואיזו פיצה שהיתה מפוצצת מאנשים ואוכל דרוזי וסניפים של רשתות. לא ראיתי משהו שבאמת חייבים לבוא בשבילו לטעום.
 

erezavn

New member
הייתי בשרונה מרקט בחמישי. כולל נשנוש ערב בעראיס של מיט מרקט

סה"כ מתחם יפה ומושקע. קפצתי אחרי העבודה ביום חמישי והסתתובבתי בשעות 18:00-19:00. שעות די רגועות, כך שלא הרגיש לי דחוס וצפוף.
יש אכן דוכנים מושקעים ויפים (Fishop דגים ופירות ים, מעדני באשר, לה פרומג'רי, אנשי הזית, איקה שוקולד) לצד כאלה שלא ברור לי מה הם עושים שם (פלאפל ג'ינה למשל). הרבה דוכני אוכל עדיין לא פועלים (הראמן של אהרוני למשל, טייגר לילי, הדוכן של ביירן ודוכן של שגב), כך שיש למה לחכות.

אחרי סיבוב נכנסתי לעראיס (Arais) - הבר/מסעדה של ירון קסטנבוים והחבר'ה של המיט מרקט משוק הכרמל. הם עדיין בשלבי ארגון ועדיין לא היה שלט חיצוני. הם נמצאים בחלק החיצוני של המתחם, ליד פושון. הגעתי ב-19:00 והיה כמעט ריק. כולם כנראה חיכו בתור בפושון (משהו כמו 30 איש). ישבתי על הבר הנעים והזמנתי את שווארמת המעושנים. פיתה עם המון נתחי בשר מעושן (הרוב בקר ומעט טלה), עם איולי לימון כבוש פיקנטי ועוד כמה תוספות. טעים. מאד. אני מאד אוהב את הבשרים של מיט מרקט ושל 25M וברור שגם כאן הבשרים משובחים. המחיר בעיניי מוגזם. 51 ש"ח למשהו (טוב ונדיב ככל שיהיה) בפיתה. גם 45 ש"ח יכולים להספיק. כך או כך מקום טוב לחובבי בשרים.





 

salo22

New member
מעניין, תודה

האם המקום הזה של מיט מרקט, מוכר גם בשר ? או שהתצוגה בתמונה קשורה רק למסעדה ומכירה במקום ? אם יש מכירה והמחירים זהים לאלו שבשוק הכרמל, בהחלט מעניין, אם לא, לא נורא
 

erezavn

New member
אכן זה מקום ששיך למיט מרקט

התצוגה למיטב הבנתי היא של המסעדה עצמה. הבשר הוא לשימוש המסעדה למנות השונות. (יש שווארמת מעושנים, יש קבב השוק, יש עראיס ויש נתחי סטייק שונים).
 

salo22

New member
מידע מעניין, תודה רבה


נראה לי שהניו יורק דלי הזה יסומן לעתיד כשבסביבת השוק.
 
למעלה