רעיון למסעדה באיזור הקאמרי מישהו?

רעיון למסעדה באיזור הקאמרי מישהו?

ללא מגבלת תקצב מיוחדת, בא לנו במקום טוב במיוחד.

ועכשיו ראיתי שמסעדות שוות מוגבלות בשעות

אנחנו רוצים לאכול בסביבות שלוש ורוב המקומות הטובים סוגרים בשלוש וחצי עד הערב. רעיונות מישהו?

החתולית

New member
חדר האוכל לא מוגבלת לדעתי

אבל היא חביבה ולא "מקום מיוחד", טוטו נמצאת מרחק 3 דקות הליכה מהקאמרי. רוב המסעדות בתל-אביב מגישות עסקית עד ארבע או חמש.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

sweetdreams

New member
וידוע איך שם מאז?

אצלנו זוג חברים טובים ביקרו לאחר חזרתו של ירון שלו, ולא התלהבו, אבל פרט להם לא שמעתי עוד ביקורות על מנת לדעת מה קורה שם היום..

חזר למסלול

מי שאהב לפני לא יתאכזב.
מה שכן, העסקית שם לא זכורה לי כמאוד משתלמת, לפחות לא ביום שישי. אולי באמצע שבוע המצב שונה.

sweetdreams

New member

אכלנו בטוטו

זו הייתה הפעם השנייה שלנו, פעם ראשונה זכור לי שנהנינו יותר (בסבב מס' 1 של שלו), אבל זה היה גם כי ישבנו על הבר ושמענו רכילויות מתוך המטבח, וגם כי העסקית הייתה זולה יותר בזמנו (או שאולי היינו באמצע שבוע?)
הפעם הוזמנה עסקית ב145 ש"ח שכללה סלט עלים ירוקים שקדים וגבינת עזים רכה עם עובש לבן כלשהי. הסלט היה נחמד, אך הייתה רק חתיכה אחת של גבינה.
הסלט לווה בלחם עם שמן זית-עגבניות מרוסקות ותבשיל כלשהו של שעועית מעט חריפה. שום דבר לכתוב עליו הביתה.
לעיקרית האיש הזמין טורטליני גבינו רכות שהיה מצוין.
אני הזמנתי בליני עם סלמון, סה"כ מנה מצויינת, טיפה עודף שמן בבליני
שותפינו לארוחה הזמין טורטליני זנב שור. אני פחות אהבתי את המרקם של המילוי שבעיניי היה קצת סיבי ולא מספיק רך. האיש אמר שזה מעולה ומזכיר לו טעם של קובה.
לקינוח הזמנו מילפיי (שכבות של בצק וקצפת) עם קרם קרמל וגלידה בצד. קינוח קלאסי . טיפ טיפה מתוק מדי לטעמי, אבל סה"כ טעים.
סה"כ 431 ש"ח ללא שתייה ושטויות.
לסיכום: ה VFM של העסקית לא משהו, המסעדה סה"כ נחמדה אם נמצאים באיזור, לא משהו ששווה לנסוע בשבילו לטעמי.

ושאלה לשונית לגבי בליני

חשבתי שהמקור הוא ברוסית שפת האם שלי - אומרים blini במלרע על כל סוג של לביבות או קרפ.
המלצרית כשהזמנתי תיקנה אותי (לא באמת, רק חזרה על ההזמנה) ואמרה belini בדגש על ההברה האמצעית משל היה מדובר במאכל איטלקי.
מה ההגייה הנכונה, ומה המקור המקורי של הנ"ל? מי יודע להכריע בסוגיה?

המקור רוסי ללא כל ספק. וממנו נגזר גם הבלינצ'עס .

איך זה התגלגל לבליני באיטלקית, איני יודעת.

בליני כמו שהיא הגתה

הוא סוג של קוקטייל.
&nbsp
בליני, כמו שאת מכירה, זהו המקור והוגים אותי כפי שאת הגית.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

החתולית

New member
המקור המוכר לך הוא הנכון

וחבל שאף אחד לא טרח להדריך את הצוות.
&nbsp
&nbsp

mrsly1

New member
לא מומלץ

באופן כללי אני משתדל לא לפרנס אנשים כמו ירון שליו הוא כמו האורן חזן של עולם המסעדות רק אלים ומשוגע יותר
וחייב לומר שכשכן אכלתי שם היה ברור שזה לא איזה מקום של אוכל מעניין ירון בונה כבר שנים תפריט שמותאם לאלפיון העליון ולדברים שמצאחן בעיניהם זה מקום שנועד לתת ארוחה סבירה אווירה יוקרתית וחשבון מנופח

למעלה