Pixells חוגגת יום הולדת

Pixelss

New member
שלוש ביקורות דלידה, דוק, מלגו ומלבר

אז במסגרת היומהולדת שלי סעדתי השבוע בשלוש מסעדות.
&nbsp
&nbsp
ותודה לחתלית על העזרה בפתיחת השרשור יש לי באג מעצבן בתפוז שאני יכולה רק להגיב לשרשורים קימיים ולא לפתוח שרשורים חדשים.
 

Pixelss

New member
דלידה

אז אחרי שכבר מראש ידעתי שבחמישי אני יוצאת עם בן הזוג למלגו ולמלבר, ואחרי שכבר קבעתי עם חברה טובה לקפוץ ברביעי לאכול בדוק, חברה נוספת ביקשה לצאת ביחד ביום שלישי.
היה ברור לי שצריך לבחור מקום לא יקר במיוחד אחרי שבתחילת החודש הוצאנו לא מעט כסף על מסעדות במסגרת סופש בברלין ובידיעה שצפויות לי עוד שתי ארוחות נוספות ושלא נזכיר את זה שבסוף החודש גם בן הזוג חוגג יומהולדת.
מחשבה קצרה ונזכרת בדלידה בשעות ה 50%.
קבענו להיפגש שם בשעה שש וחצי והאחריות להזמין מקום נפלה עלי.
לצערי בין כל העומס של העבודה ההריון והועלל בן השנתיים שלא נח לרגע שכחתי להזמין מקום ויצא שרק בשלישי בצהריים התקשרתי להזמין מקום, למזלי לא הייתה בעיה ואכן נמצא לנו מקום לשש וחצי.
הגענו בזמן והאכן המסעדה עוד הייתה כמעט ריקה קיבלנו את השולחן שלנו ולידנו ישבו מספר מלצרים שחיכו ככל הנראה לעלות למשמרת, חיכינו וחיכינו ולבסוף לאחר רבע שעה התייאשנו וביקשנו ממי שנראה אחמ"ש תפריטים.
כמה דקות לאחר מכן נגשה אלינו מלצרית נחמדה והזמנו את המנות הבאות: ברולה פלפלים חריפים ופטה, סלט זוקיני נא, לבנה ירוקה, קולרבי טרי בפסטו ואת מנת המינט סטייק.
ביקשנו מראש לא להוציא הכל ביחד אלא לאט לאט ולתת לנו קצת זמן לשוחח בין המנות.
החברה הזמינה גם חצי ליטר של קוקטייל מרגריטה ואני הסתפקתי המים.
&nbsp
המנות הראשונות שהגיעו היו הברולה פלפלים הקולורבי והלבנה, חשוב לציין שבשלב הזה שירתה אותנו מלצרית אחרת וכן ביקשתי שוב לא להוציא את יתר המנות עד שנבקש.
הברולה פלפלים היה טעים וחריף בדיוק כמו שזכרתי בין המנות היחידות שהייתי מוכנה לשלם עליהם מחיר מלא ולא רק לבוא לאכול אותן במסגרת ה 50%.
הקולרבי היה סתמי לגמרי, אני אוהבת מאוד קולרבי טרי אבל פסטו כמעט ולא היה טעם והשקדים שהיו פזורים מעל לא נדבקו וסתם נפלו לתחתית הצלחת בכל פעם שניסיתי לקחת אותם באותו הביס עם הקולורבי.
הלבנה (שמשום מה אני לא מוצאת אותה בתפריט באינטרנט) הייתה נחמדה מאוד, היא הייתה ירוקה מנענע ובזיליקום אם אני זוכרת נכון עם רוטב שום באמצע, לא משהו מדהים אבל חביב.
&nbsp
לא הספקנו לסיים הכל והסלט זוקיני הגיע לשולחן, בתוכי התחלתי להתעצבן כי ביקשתי והבהרתי שנשמח אנחנו לתת אתת קצב המנות והמלצרית פשוט סירבה להקשיב, שוב חזרתי ואמרתי והפעם הייתי הכי ברורה שיש - ביקשתי פשוט לא להוציא את מנת המינט סטייק אמרתי שנתריע כעשר דקות לפני שנרצה אותה, המלצרית אמרה שאין בעיה וקיוויתי לטוב.
&nbsp
הסלט זוקיני גם הוא היה טעים מאוד כמו שזכתי ובדיוק כמו שציינתי על מנת הברולה פלפלים זאת המנה הנוספת בתפריט שהייתי מוכנה להזמין במחיר רגיל (בעצם אלה שתי המנות היחידות), המנה מרעננת כיפית וטעימה מאוד אבל חשוב לציין שלא גדולה.
בשלב מסויים ניגש ככל הנראה האחראי משמרת לשאול אם הכל בסדר ואמרנו שכן רק ביקשנו שוב לציין שאנחנו מבקשות לא להוציא את מנת המינט סטייק עד שנבקש, שניה לאחר מכן הגיע המלצרית ואמרה "אבל כבר אמרתן לי הכל בסדר תסמכו עלי" בטון לא נעים (בכלל לא התחברתי לגישה שלה כל כך ואני בדרך כלל מאוד סלחנית בנושאי שירות).
אחרי הפוגה קלה החלטנו שהגיע הזמן להמשיך הלאה וביקשנו מהמלצרית את המנה של המינט סטייק שכאמור לוקח בסביבות העשר דקות להכינו, להפתעתנו היא אמרה שהוא כבר מוכן ובדיוק יוצא, בשלב הזה כבר ממש התאפקתי לא להגיד לה את דעתי בצורה לא נעימה
היא מלמלה משהו על זה שבגלל שהשולחן מוגבל בזמן היא רצתה שנספיק לאכול, עכשיו אני לא זוכרת שהגבילו אותי בזמן אבל אצא מנקודת הנחה שכן הגבילו ואני זאת שלא זכרה/ הקשיבה עדיין מן הראוי שתבואי להגיד לנו שזממנו אוזל ושלדעתך הגיע הזמן להוציא את המנה ולא שתוציאי אותה על דעת עצמך למרות שציינו במפורש מספר רב של פעמים שאנחנו רוצות לקבוע את הזמנים.
&nbsp
כדי לא להעכיר את האווירה ויתרתי ולא הערתי. המנה עצמה הייתה נחמדה בטח שלא שווה את מחירה המלא של 128 שקלים אבל במחיר של 64 שקלים אין הרבה על מה להתלונן.
&nbsp
סה"כ לתשלום 195 שקלים שמתוכם 64 על הקוקטייל של החברה הם מחיר מצחיק לארוחה כזאת לדעתי.
ואגב הקוקטייל, אומנם החברה לא התלוננה אבל לדעתי כמות הקרח שהם שמים בקנקן קוטייל פשוט מבזה, לא רק שזה לא לעניין שחצי קנקנן הוא קרח וזה מוריד משמעותית את נפח הקוקטייל גם הקרח שנמס ומדלל את הקוקטייל פשוט מגעיל.
&nbsp
בשורה התחתונה - מבחינתי דלידה זה מקום לבוא אליו רק במסגרת ה 50% כשרוצים ארוחה נחמדה זולה ולא מחייבת.
 
מה שאת מתארת קצת מרגיז

&nbsp
בשני מובנים עיקריים:
1. נשמע בעיקר שהמנות לא שוות את מחירן מחוץ ל Happy hour וכאן עולה השאלה - למה לא להפחית אפילו שליש מהמחיר, ולפרסם מחיר הוגן בכל שעות היממה? אישית, זה היה גורם לי לחזור למקום יותר, מאשר הניסיון לתפוס את ה Happy Hour.
2. השירות - חוסר קשב כזה פשוט מרתיח אותי. למרות שהייתן בשעה של 50% הנחה, זה לא תירוץ לקצץ 50% מהשירות. האם המלצריות מתנהגות ככה גם בשעות אחרות?
&nbsp
על הקוקטייל אני בכלל לא מדברת כי פשוט מדובר בביזיון.
 

Pixelss

New member
מסכימה איתך

זאת הפעם השלישית שלי בדלידה ואין לי ספק שלא אגיע לשם שלא במסגרת ה 50%.
גם לא אתאמץ יתר על המידה להגיע לשם כן במסגרת ה 50% רק אם יוצא ומסתדר.
זה לא שלא טעים שם פשוט לדעתי במחיר המלא יש חלופות הרבה יותר טובות בת"א.
&nbsp
לגבי המלצרית - זאת הפעם הראשונה שנתקלתי בשירות כזה שם, עד עכשיו בפעמיים הקודמות וגם בתחילת הערב הזה השירות היה בסדר גמור, כנראה שנפלנו על מצלרית שלא הצליחה להבין אותנו למרות שמאוד השתדלה להיות נחמדה אולי אפילו יותר מידי והרגיש צבוע.
&nbsp
לגבי הקוקטייל מסכימה אין לי מה להגיד פשוט ביזיון לדעתי, במיוחד במקום שמנסה להתגאות בקוקטיילים שלו ומציע קוקטיילים בקנקנים של חצי ליטר וליטר.
 
מסכים לגבי הקוקטייל

זה מבאס כשהקרח נמס וגורם לשאר להיות הרבה יותר דליל.
יכול להיות שזאת בעיה של תמחור כי חצי ליטר כנראה יוצא יותר משתי כוסות רגילות, וככה הם מנסים לקזז את העלות. כמובן שזה רעיון רע.
&nbsp
 

החתולית

New member
נדמה לי שהתייחסתי כבר לעניין הקוקטיילים בדלידה

אחרי הארוחה המשותפת שלנו שם.
&nbsp
השירות שאת מתארת הוא מתחת לכל ביקורת, גם אם נניח שב- happy hour רמת השירות יורדת, כי הטיפים יהיו נמוכים.
 

גסטרו

New member
דוקא על החשבון כתוב 50% הנחה 100 % שרות ,בתקווה שנבין

לנו היה הפוך ביום חמישי האחרון . השרות התחיל מצוין ואז המסעדה התמלאה, המלצרית נעלמה , לא רצינו לשבת אלא לקבל תפריט קינוחים ואחכ רצינו חשבון והכל לקח ה מ ו ן זמן...
הוא התמוגג מסלט הקישןאים, אני פחות. מנת המינוט סטייק - הבשר היה מצוין, הוגש עם קרם ירוקת שרש שהוגש קר ושפצלה נחמדים
מאד אהבתי את שעועית הבובס שהוגשה כנשנוש ללא חיוב
 

Pixelss

New member
גם אני אהבתי את השעועית בובס

וגם אצלנו הקרם ירקות במנת המיעוט היה קר ולא טעים.
הבשר היה טוב אבל עשוי לא אחיד בגלל נתחים בגדלים שונים.
בסהכ מנה לא רעה בשביל תמחור בשעות ה 50% אני חושבת שבכל הביקורים שלי שם הזמנתי אותה.
 

JewelStone88

New member
מסכימה ב100% לגבי התמחור

באתי אתמול עם ציפיות מאוד גבוהות בגלל הפורום.
מלבד מנת הבורי הכבוש שבאמת הייתה מצויינת (ופיצית) שום דבר שם לא ראוי לציון.
יקר, קטן, מרגיש כאילו אתה משלם בעיקר על השיק ועל האווירה ופחות על אוכל באמת באמת טעים (גם אם עשוי טוב וגם זה לא באופן קונסיסטנטי).
לא חושבת שנחזור במיוחד, בטח שלא בהאפי אוור.
 

bruno01

New member
מסכים לגמרי עם השורה התחתונה. תמיד מפליאה אותי

כמות האנשים שמתים על המקום הזה, גם מחוץ לשעות של ה-50 אחוז, ועל האוכל שם, גם אנשים שאני מאוד מעריך את דעתם.

נחמד ונעים שם רוב הזמן, אבל האוכל לא מספיק טוב או מספיק מעניין (אולי למעט הברולה החריף) כדי שיהיה לי חשק לחזור לשם, בטח שלא במחיר מלא.

בשעות של ההנחה זו באמת יוצאת עסקה משתלמת, אבל כמה כבר יוצאים לבלות בשעות האלה?
 

shironet3

New member
וגם אז יש happy hours הרבה יותר שווים בעיר

נניח, בשישה במאי או בביר גארדן שבדיזינגוף, שם ב happy hour זוג יוצא ב120 ש"ח כולל אלכוהול.
 

Pixelss

New member
דוק

כשהחברה הכי טובה ביקשה להזמין אותי לארוחת ערב ביומהולדת שמחתי מאוד, איכשהו יצא שאנחנו נפגשות הרבה פחות, היא חיה בשעות אחרות ממני כשאני קורסת היא רק מתחילה את היום ובאמת שכבר לא קל כמו פעם לתאם מפגשים.
היא בחרה בדוק ואני זרמתי קבענו לרבע לשמונה בערב.
מצאתי חניה בדיוק מול המקום והתיישבתי על הבר להמתין לחברה (מאחרת כרונית) בינתיים התפנקתי לי בכוס חלב (הצרבת אוי הצברת)
החברה הגיעה והתחלנו להזמין, פתחנו עם מנה של קולורבי אפוי וגבינת המאירי - מנה מצויינת ממש כנראה שלא סתם כמעט כל שולחן מזמין אותה, הקולורבי עשוי מושלם ובשילוב עם הגבינה הוא פשוט תענוג מה שכן היה נחמד אם היו טיפה יותר נדיבים בגבינה גם ככה הרווח על המנה הזאת הוא עצום, 29 שקלים אם אני זוכרת נכון.
לאחר מכן המשכנו עם פרוסת חלה מרוחה באריסה עם עלי ארוגולה פרוסות צנונית ולימון כבוש - שילוב טעמים טוב שקשה ליפול בו, יש סיכוי שהייתי בוחרת למנה לחם מסוג אחר אבל בכללי מנה טעימה.
פרוסות סינטה עם חציל חציל קלוי ולא זוכרת מה עוד - מנה טובה בשר איכותי אבל לא משהו שנחרט בזכרוני.
מנה נוספת של פלמידה טריה עם יוגורט וככל הנראה עוד מרכיבים שאני לא זוכרת - היה טרי וטעים אבל שוב לא משהו שנחרט בזכרוני.
קינחנו בפאי שזיפים שהוגש עם שמנת בחמיצות עדינה שהיה נחמד מאוד, ביחד עם חצי ליטר בירה נשר לחברה וגזוז אפרסק לי (שבכלל לא הורגש טעם האפרסק) החשבון היה 200 וקצת.
&nbsp
השירות היה נחמד לאורך הארוחה המלצר היה חביב אבל לא פורמלי, מה שכן הערה אחת על משהו שמאוד הפריע לי, ישבנו על הבר ולקראת סוף הארוחה אסף דוקטור הציע צייסרים לכל יושבי הבר מלבדנו, מבחינתי זה משהו שלא עושים, גם אם היינו כבר בשלב החשבון (מה שלא היינו היינו עוד לפני הקינוח אם אני זוכרת נכון) לא נראה לי הגיוני להציע לכולם ורק לזוג אחד לא.
&nbsp
שורה תחתונה - לא רואה את עצמי באה במיוחד וככל הנראה שאם אהיה באזור אעדיף לאכול שוב פיתה אצל אייל שני.
&nbsp
 

החתולית

New member
שוב עניין השירות והיחס ללקוחות

גם אם נניח שלא הציע לך צ'ייסר מפני שאת בהריון, ראוי להציע לחברה שלך ולהתייחס אליך.
 
למעלה