טאיזו - החלטתי לנסות

michali2727

New member
טאיזו - החלטתי לנסות

לאור כל הביקורות הטובות והעובדה שיש לי תלוש שהולך לפוג החלטתי לנסות את טאיזו.עד היום נמענתי מכיוון שאני שמרנית באוכל וצריכה להבין כל מרכיב ומרכיב במנה

אז קודם כל יש מקום רק בשולחן אבירים, מישהו ישב כך, איך זה?
אשמח להמלצות עם מנות הדגל, דגש על בשר פרות ים ודגים פחות על ירקות ולצא אוהבת חריף בכלל :)

המון תודה

יצורה

New member
ישבנו שם, נחמד אם לא אכפת לך לשבת ליד זרים

הם מקפידים על מרווח הגיוני בין אנשים שלא מכירים, אז לא הרגשנו לא בנוח. קחי בחשבון שזה שולחן גבוה והכסאות הם כסאות בר (נוחים יחסית).
לגבי מנות - אני צמחונית, כך שאולי ההמלצות פחות רלוונטיות, אבל הירקות הסיניים, סלט דפי שעועית ופוט סטיקרס הם מנות נפלאות בעיני. פוט סטיקס יש גם בגרסה בשרית. בן הזוג נהנה מאוד מהלברק המטוגן וממנת ספיישל של בר ים בקארי, אבל האחרונה הייתה טיפונת חריפה - ממש קצת, הוא נהנה למרות שגם הוא לא אוהב חריף.

החתולית

New member
יש הרבה דיווחים מפורטים על טאיזו

הכנסי לחיפוש של הפורום, וחפשי באמצעות מילת נושא "טאיזו", סדרי לפי תאריכים והגבילי אותם לשנתיים האחרונות.

michali2727

New member
עדכון - איך היה בטאיזו

אז הלכנו בשישי בערב וישבנו על הבר בסוף ןלא בשולחן אבירים מאחר ונאמר שבבר השרות טוב יותר.

אין ספק שהאוכל טעים ומיוחד אבל ךא רואה את עצמי חוזרת לשם.

היה לנו מתיש לבצע הזמנה כי לא ממש מבינים מה מקבלים, האם מנה האם כיסון או מה. אחרי שהזמנו אמר הברמן שזה לא יהיה מספיק וכשאמרנו שנזמין אחר כך עוד משהו התחלחל והזהיר שזה לא רעיון טוב ונחכה 45 דקות עד שייצא האוכל. בדיעבד הבנו שזה כי לא מרשים להם לפצל הזמנות :) כמובן שהמנות המומלצות היו היקרות ביותר בתפריט.
המנות שיצאו היו יצירות אומנות במראה ובטעם, הזמנו את הלחם, הדמפלינג זנב שור וצוואר טלה, את הבאן ברווז את הראמפ סטייק והקארי בשר סרטנים. באמת שטעים

סיימנו שבעים אך לא מפוצצים ומותשים מההזמנה. 300 שקלים בלי שתיה בלי קינוח. אז חוויה מיוחדת אבל של פעם אחת.

Nרב

New member
גם אנחנו היינו שם כמה פעמים

ואף פעם באמת לא הבנתי מהסברי המלצרים אין נראית המנה... לרוב היה טעים (אפילו מאד) אבל יקר במיוחד.
כאסיאתית אותנטית אנחנו מעדיפים את האנוי ואת נאם...

למעלה