חדר אוכל של עומר מילר

mrsly1

New member
חדר אוכל של עומר מילר

חייב לומר שהתאכזבתי בטרוף הזמנתי את הסשימי בורי והקרם חצי שניהם היו חסרי טעם או תיבול
ולא הגיעו אם לחם למרות שהמנה דיי דורשת.
עיקריות הזמנו קבב דג ברוטב עגבניות שוב חסר טעם ומנה קטנה
ואת הקנלוני טלה שהוחלף בפילה סלמון מכיוון שהקנלוני היה יבש והרוטב היה נוראי הפילה היה עשוי טוב יחסית
אבל הירקות הירוקים הפכו לסוג של עיסה ירוקה על הצלחת חייב לומר שזאת המסעדה הכי גרועה שביקרתי בא
מאז שהפסקתי לאכול מקדונלדס פשוט זוועה לא מבין למה המקום מצליח כל כך והמחיר היה יותר גרוע מהארוחה
330 שקל על שני ראשונות עיקריות ומנת לחם בלי שיהיה לזה שום הצדקה

החתולית

New member
על הדיווח

החוויות שלי ושל חברי בחדר אוכל הן שונות בתכלית.
&nbsp
אכלתי שם מנות טובות, ומנות שהיו בסדר, אבל מעולם לא מנה גרועה או חסרת טעם ותיבול.
&nbsp
דרך אגב, איך הגעתם ל- 330 ש"ח? לפי המחירים באתר המסעדה, החשבון צריך להיות בערך 100 ש"ח פחות מהסכום שציינת.
&nbsp

Gרר

New member
לא אכלנו שם מזמן

אבל בפעמיים שלוש שכן אכלנו שם (שנתיים אחורה לפחות) המנות היו מאד סבירות והרגשנו שלז'אנר הזה של מסעדה יש הרבה הצדקה בתל אביב. מקווה שזו לא עייפות החומר.

erezavn

New member
לא מפתיע...

אכלתי בחדר אוכל שלוש-ארבע פעמים בעבר. לאחרונה לפני כשנה. אז כבר הרגשתי שהרמה מאד ירדה. גם משולחן של עומר מילר לא התרשמתי בכלל בפעם היחידה שישבתי שם. בשתיהן הרגשתי שיש חוסר הקפדה גם ברמת האוכל וגם בשירות.

בעניין ההצלחה של המקום, זה ברור לגמרי - עומר מילר = שף סלב. כוכב טלוויזיה, מתוקשר, נראה טוב, עם המון חברים בבראנז'ה. כנראה שכששף כמוהו עסוק כל כך הרבה בצילומים ובהופעות מתוקשרות במדורי הרכילות, אין לו מספיק זמן לדאוג לאיכות המסעדות שלו וחבל.

mrsly1

New member
יש מצב

להרבה מסעדות יש ימים לא מוצלחים אבל זה לא היה נראה ככה
וחייב לומר שלרוב בת הזוג שלי ממתנת את הביקורתיות שלי ואפילו היא אמרה שהמקום
היה בתת רמה לא הגיונית

inבאלי

New member
היינו בחדר אוכל שוב לפני שבוע ושוב נהנינו

חלקנו קרם חצילים, כבד קצוץ, מנת רביולי וקינוח - בווריה. הוספנו גם לחם הבית.
הכל היה טעים, כמו ברוב הביקורים שלנו.
חבל שאתם לא נהניתם...

למעלה