בת-ים בת-ים, איפה אוכלים בבת ים? אשמח להמלצות!

• פותח הנושא Joy
  • פורסם בתאריך

Joy

New member
בת-ים בת-ים, איפה אוכלים בבת ים? אשמח להמלצות!

חמותי עברה, בשעה טובה, לאזור הדרומי מערבי בבת ים.
אכלנו במסעדת חוף בשם "תאיו" שקרובה לדירתה ולא משם תבוא הבשורה.

אשמח להמלצות עדכניות לאוכל בבת ים וככל שיש מקומות מומלצים על החוף - מה טוב!

ג'וי

oreldi

New member
מבת ים לא תצא הבשורה

בטח לא מתאיו המזעזעת, שממש מצטיינת ומתמידה בשירות מחפיר.
על הטיילת יש את גלידה ויקטורי שהיא טובה בסך הכל.
בשביל אוכל אמיתי כדאי לנסוע ליפו לרח' יפת לשיפודי זיקה או מרכז החומוס האסלי. ממליצים פה גם הרבה על חאג' כחיל

bruno01

New member
חייב לכתוב שלפני שבועיים אחרי ארוחה בדאדא, קפצנו לויקטורי

וזו היתה ללא ספק הגלידה הכי גרועה שאכלתי בחיי. בלי מתחרים קרובים אפילו.
סורבה לימון היה בטעם נוראי שהזכיר חומר ניקוי, וגלידת מקופלת היתה פשוט חסרת טעם לחלוטין, עם מרקם קרחי במיוחד.
הידידה שהיתה איתי החליטה בשם הנוסטלגיות לבקש גם קצפת מעל, וזו היתה קצפת גרועה יותר מהקצפות הצמחיות שמגיעות במכלי מתכת, עם המון פודינג או מייצב שהקשה אותה במיוחד. כשרציתי להזיז אותה כדי להגיע לגלידה, היא פשוט נפלה בשלמותה, כמו גוש אחד.
אחרי ביס אחד מכל טעם, זרקנו את הגביע לפח בהלם. מזל שזה נורא הצחיק אותנו, אז היה שווה את החוויה

oreldi

New member
כמה צחקתי

לפחות מדברים כאלה נשארת החוויה..
ישבתי שם שבוע שעבר ,אכלתי גלידת שוקולד בראוניז שדווקא היתה מוצלחת, עם הרבה חתיכות בראוניז טעימות, וסורבה מנגו בטעם סביר. זו לא היתה הגלידה הכי טובה וגם לא בין הטובות שאכלתי אבל נהניתי סך הכל .

Joy

New member
תודה. ויקטורי לא לטעמי (מזדהה עם ברונו).

חיפשתי משהו שיהיה יותר קל"ב-קל"ב. תמיד אפשר להרחיק ליפו או לראשל"צ.

כנראה שיש עוד מקום לפיתוח העיר...

לפני כשנתיים היו המלצות של רוזינר על מסעדת KEG

בטיילת של בת ים. אין לי מושג מה קורה שם היום אבל שווה בדיקה ואפילו דיווח...

bruno01

New member
ניסיתי להגיע לשם לפני שבועיים ולפי הכתובת שכתובה בגוגל

יש שם מסעדה רוסית אחרת עכשיו, שלא מזכירה בר אלא את רוב המסעדות הרוסיות המשפחתיות.

לא יודע אם זו טעות בכתובת או שבאמת המקום התחלף...

bruno01

New member
כן, היה רק שלט ברוסית עם שם ארוך, אז כנראה לא קג

האמת היא שרצינו ללכת לפק היי, אבל לא ידענו שסגור בראשון, ואימצתי את הראש לחשוב מה עוד אני זוכר שיש באזור, ככה נזכרתי בקג.
בסוף אכלנו בדאדא שממש צמודה לשם.

Joy

New member
תודה. זכרתי את ההמלצה אלא שלפי גוגל קג נסגרה לצמיתות

bruno01

New member
פק היי כמו שכתבו וגם בדאדא הגרוזינית חביב.

לא משהו מיוחד או סופר מוצלח, אבל טעים בדרך כלל, וממש לא יקר.
חוץ מזה עוד לא גיליתי משהו מעניין, אבל אני מנסה לעשות איזשהו סקר רוחב בשבועות הקרובים כדי לנסות למצוא משהו מעניין, אז אולי עוד יהיו בשורות

Joy

New member
מעולה! תפרסם את תוצאות הסקר :) איך היה בדאדא? אפשר הרחבה?

bruno01

New member
היינו בצהריים

והזמנו עסקיות. בגלל העיניים הגדולות והרצון לטעום כמה דברים הזמנו 3 עסקיות לשני אנשים, אבל זה מיותר לגמרי. המנות די עצומות.
עסקית אחת ב-39 כללה חמישייה של כיסוני חינקלי מאודים, גדולים למדי. טעימים, אם כי הכיסוניים הבוכריים בחנן מרגילן מנצחים אותם בקלות רבה.
עוד עסקית ב-39 כללה שני צ'יבורקי מטוגנים ענקיים ממש (כמעט בגודל חצי לאפה כל אחד), שרק טעמנו מהם כי היינו כבר מופצצים, והידידה לקחה אותם הביתה.
ועוד עסקית ב-55 שכוללת 300 גרם קבב ותפוח אדמה אפוי. הקבב היה טעים, מאוד ביתי ומתובל בהמון ירק, ואדמדם מבפנים. אני אהבתי, הידידה קצת פחות, בגלל דרגת ההכנה.
כל העסקיות כוללות 3 סלטים, שהם מין סלט עגבניות פיקנטי כזה, סלט שעועית עם אגוזי מלך שפחות אהבתי, גם כי הוא הוגש קר מדי וגם כי היה עמוס בהרבה יותר מדי שמיר (בכלל, רוב האוכל היה מתובל בשמיר) וסלט ירקות פשוט עם חסות, עגבניות ובצל. שלושתם גם הגיעו בכמויות מסחריות ממש, עם סלסלה שכללה משהו כמו 30 פרוסות קטנות של לחם. (יש לי תמונות איפשהו, אני אנסה להעלות יותר מאוחר).
יש עוד המון דברים שנראו מסקרנים בתפריט.

לא אוכל מזהיר במיוחד, ואני לא בטוח שזו הדוגמא הכי טובה שיש לאוכל גרוזיני, אבל זול, טעים ולא שגרתי.

Soak

New member
פק היי ופוצי פיצה בטיילת - אחת הפיצות הטובות בארץ בעיני

Geralt of Rivia

New member
פוצי פיצה זה שם ממש משונה

בהתחשב בכך שהמשמעות שלו בארץ המקור היא "פיצה מסריחה" :)

mikadany1

New member
בבת ים יש גם את פראג הקטנה

אם בא לכם אוכל צ'כי מסורתי טעים ולא יקר במיוחד.

חוץ מזה יש כמה בתי קפה נחמדים - ג'ו, קקאו וגורילה, עם התפריטים הרגילים של בתי קפה.

ו י ק י 3

New member
אם עדיין רוצים חוף כדאי להדרים מעט לראשלצ

יש שם חלופות יותר טובות כמו פרנצ'סקה.

למעלה