ויקי כריסטינה - שאלה

JewelStone88

New member
ויקי כריסטינה - שאלה

מישהו היה שם לאחרונה?
כבר שנה שלא הייתה שום ביקורת על המקום

החתולית

New member
יש סיכוי שאוכל בויקי כריסטינה ביום שישי

ואז אעלה דיווח בשירשור סופ"ש.

JewelStone88

New member
אז הנה, דיווח בשבילך, הייתי אתמול :)

הגענו 2 אנשים רעבים.
&nbsp
הוזמנו -
פאן קון טומאטה - לחם תוצרת הבית עם שמן זית, עגבניות ושום.
הגיעה מן ג'בטה כזאת מהסוג הסטנדרטי אך החם מאוד והטעים. לידה הגיעה צלוחית עם רסק עגבניות כמו לג'חנון. לא טרחתי אפילו לנסות ממנו.
&nbsp
פאן קון טומאטה קלסיקו - פרוסות לחם ספרדי מסורתי מרוח בעגבניות טריות, שמן זית ומלח ים.
קיבלנו משהו שהיה כמו שמינית בגט שפרסו באמצע (3 כאלה). היה נחמד ותו לא. אני באופן אישי מעדיפה לטבול את הלחם שלי בעצמי.
&nbsp
אנסלדה דה טומאטה - מבחר עגבניות שרי, כוסברה, בצל, צ'ילי, אורגנו טרי, שום, קרוטונים, גבינת פטה, טפנד זיתים, שמן זית ולימון.
סלט טרי וטעים מאוד, היה נחמד אם הייתה קצת יותר גבינה.
&nbsp
אספרגו א-לה-פלנצ'ה - אספרגוס צלוי על הפלאנצ'ה בקרם חצילים שרופים, לאבנה ושקדים מעושנים.
מנה מוצלחת אף על פי שמגיעים בסה"כ 3 אספרגוסים. לא חשתי בנוכחותו של לאבנה אבל קרם החצילים היה מאוד מאוד טעים.
&nbsp
קוליפלור - סלט קר של פרחי כרובית מטוגנת ברוטב קיסר אנשובי.
לא יכול להיות שום דבר רע בכרובית מטוגנת....
&nbsp
קסו פריטו - גבינת בושה (עיזים) מטוגנת בציפוי פריך על ריבת בצל ורוטב עגבניות ופלפלים
אני בספק אם הייתה שם ריבת בצל. רוטב העגבניות והפלפלים היה סתמי ודי חסר תיבול. הגבינה הייתה טעימה, אבל כמה כבר אפשר לטעות עם גבינה מטוגנת?
&nbsp
סביצ'ה קון נאצ'ו פריטו - קוביות דג ים, עגבניה, נאצ'וס מעושן ועשבי תיבול במיץ לימון ושמן זית.
אני לא חובבת גדולה של דגים נעים אבל זה שהיה איתי נשבע בסביצ'ה הזה. מה אומר.... היה טעים טעים טעים. טיפה אפטר טייסט דגי בסוף הביס אבל לא משהו חריג.
&nbsp
נדגמו גם הצ'ורוס והקרם קטלן לקינוח - צ'ורוס לא מתוקים בכלל מה שחיזק את הטעם שכל מה שטוגן בשמן לפניהם. אבל מרקם נחמד. הקרם קטלן היה קרם ברולה קפוא, לדעתי היה יכול לזכות לטיפול קצת יותר מעניין.
&nbsp
יחד עם 3 טובורג ומים מינרלים - 380 ש"ח לפני. בסה"כ יצאנו די שבעים.
&nbsp
כמה מילים על השירות - המלצרים אדיבים וקשובים מאוד, אך כשבהפתעה רצו להצטרף אלינו עוד שתיים לא הייתה שום אופציה לצרף עוד שני כיסאות אלא רק לעבור לשולחן אחר וגם זה בסימן שאלה (ישבנו בצד הויקי של השולחנות הפרטיים). היו שתי פאות של השולחן שבקלות היה אפשר לשבת בהן, גם אם היה טיפה צפוף על השולחן. לבסוף הן ישבו במקום אחר מאיתנו.
והנמלים! אדומות וענקיות שקפצו עלינו כנראה מהעץ כל הערב. גועל נפש.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תודה על הדיווח

&nbsp
פעם אחרונה שהייתי במקום הייתה לפני כשלוש שנים, יצא לי לטעום את רוב המנות בתפריט וכל מה שאני זוכרת משם זה שהיה סתמי לחלוטין.

JewelStone88

New member
שמעי אין שם משהו מדהים

אבל חומרי הגלם טריים, רוב המנות מתובלות כהלכה.
בסה"כ נעים וטעים. זה לא פופינה או האדסון ברמת התחכום או הטעם.

גם לא ציפיתי

אבל בשפע של תל אביב היום, כשיש לא מעט מקומות שמגישים מנות קטנות ובינוניות, המקום הזה פשוט לא מספיק מעניין או טוב כדי שיגרום לי לחזור אליו.

bruno01

New member
מסכים לגמרי, אבל גם מצד שני, במקום כמו התחנה

שבו כל המקומות הם מלכודות תיירים לא כיפייות בעליל, מקום שהוא חביב ויש בו אווירה נעימה זה לגמרי מציאה

לא שאלך לשם מרצוני הפרטי, אבל בכל זאת...

מצד שלישי, פחות מחמש דקות הליכה משם נמצאת נווה צדק

ויש שם לא מעט אופציות שהן משמעותית טובות יותר והאווירה - נעימה לא פחות.

bruno01

New member
נכון לגמרי.

אבל משום מה יש לאנשים משיכה למתחמים האלה, אז לפחות יש איזה משהו סביר שם.

קשה לספור את מספר ימי ההולדת או המפגשים החברתיים הגדולים שהוזמנתי אליהם שם, אז לפחות אני תמיד מתנחם שזה לא באחד המקומות האחרים במתחם

JewelStone88

New member
כגון?

אשמח לשמוע
אתם קצת מבאסים אותי עכשיו, הזמנתי לשם אחים וחברים לחגוג לבעלי יומולדת 30 שבוע הבא

bruno01

New member
באמת תתעלמי, במיוחד אם נהנתם שם.

רוב האנשים שאני מכיר מחבבים מאוד את המקום, זה בסדר גמור.
אני באמת חושב שהוא לא רע, רק בעיניי לא באמת מעניין מספיק מבחינת אוכל.
אין מה להתבאס

JewelStone88

New member
וואיי הפדיחה... דגים נאים, לא נעים

אולי היה עדיף לקרוא אחרי שכתבתי ולא יומיים אחר כך

למעלה