המזנון ו Arte בקטנה

המזנון ו Arte בקטנה

השבוע מציינים את שבוע אוכל הרחוב של פפסי (או שקרכלשהו אחר) ולכן שפים וכלמיני מגיעים למקומות שמציעים אוכל רחוב ומציעים את הטייק שלהם בנושא. היום ספציפית היה אירוע שכזה במזנון בקינג ג'ורג' - השף צ'ארלי רואן (על פי הקומוניקט השף של גילז פיש אנד צי'פס) התארח. מלבד התפריט הרגיל הוצעו עוד שתי מנות - פיש אנד צ'יפס עם רוטב קלאסי וליים שראה גריל או פיתה עם אנשובי שמנת והרבה ירוקים. כיוון שהבחור לא התלהב מהאנשובי לקחנו את הפיש אנד צ'יפס ועוד מנה אחת שנקראת משהו בסגנון משהו עמוק לפנים או שקר אחר - בשר בקר בבישול ארוך עם מוצרלה וירקות.
מנת הבשר הייתה מאוד טובה, המוצרלה הוסיפה טאצ' נחמד. הפיש אנד צ'יפס היו מעולים - הבלילה הייתה אחת הטובות שיצא לי לאכול והדג היה עשוי לשלמות. הצ'יפס היו עבים, קריספיים וכל מה שצ'יפס יכול וצריך להיות. שתינו ליד שפריץ אדום (על בסיס קמפארי) ויצאנו שבעים ומאוד מרוצים.

בחזור הבייתה עברו לקינוח ב Arte שהופכת מיום ליום חביבה עלינו - הבחור לקח כוס עם זביון אמרטו וטירמיסו. אני לקחתי גם כוס עם שוקולד אצטקי (במילים פשוטות - שוקולד צ'ילי) וקסטה איטלקית (גלידה על בסיס יוגורט עם קליפות הדרים. סיום טוב ליום הזה.
 

1Shir

New member
תודה על הדיווחים, שמחה שנהניתם


לגבי הגלידריה - ראיתי שיש להם גם קרח בטעמים, לא ניסיתי. יש לך המלצה/דיס לגבי זה?

לגבי המזנון - מנת הבשר הוגשה בתוך פיתה? החבר שלך אכל ממנה? (אני שואלת כי את בד"כ כותבת שהוא נמנע מדברים "לא כשרים", אולי הפרדתם איכשהו?)

 
לא ניסיתי את הקרח בטעמים

הבחור מערבב בין בשר וחלב מחוץ לבית לכן אין בעיה.
 
הזכרת לי טעמי ילדות עם הקסטה האיטלקית הזו.

בילדותי גרנו שנה במילנו ועם קריאת המשפט הזה - הטעם כמו חזר לי לפה...כאילו הרגע לקחתי ביס. תודה.
 

החתולית

New member
לא תכננתי את יום חמישי

איכשהו יצא לי לשוטט בלוינסקי, נחלת בנימין, אלנבי והסביבה.
 

salo22

New member
תודה על הדיווח


ארטה באמת לא מקום רע, הוא טוב מאוד לז'אנר, פשוט בבית הגלידות לא רעות וזה קצת משפיע על דיווחים &quot
ארטה בהחלט לא נופלת לטעמי מכל גלידריה אחרת בסביבה, למעט ונילייה.. אבל בכל מקרה צריך לנסות מקום יותר, כדי להגיע לקביעה כזו..
 
למעלה