קצת באיחור לת'רד המנה הגרועה שאכלתי (גארדן בסנטר)

קצת באיחור לת'רד המנה הגרועה שאכלתי (גארדן בסנטר)

אני אוהב צ'יפס. אני אוהב שניצל. אני אוהב פאסט פוד עם טוויסט. אני גר ליד. נקפוץ למקום החדש של ניר צוק בסנטר, מה יכול להיות רע?

שניצל עגל (52 שקלים), צ'יפס מדורה (19 שקלים), אסאדו מפורק ברוטב ברביקיו על תפוח אדמה מדורה (48 שקלים). שתי שתיה קלה (10X2).

מה אגיד לכם, זה הרגיש כמו פארודיה על מסעדה תל אביבית. או סתם על אוכל. אני עד עכשיו לא בטוח שהמקום הזה אמיתי.
מנת האסאדו היא מנת הצלי הכי גרועה שזכורה לכם מחדר אוכל קיבוצי/צה"לי. הוגשה עם מיקס של תפו"א סמרטוטי וגזר חסר טעם. רוטב הברביקיו היה מין ג'לי פולני יבשושי (וסליחה לפולנים, אבל זה היה טעם של צלי בקר בארוחות משפחתיות הכי גרועות שזכורות לי בילדותי).
בצד היה בצל אפוי עם בערך חצי קילו מלח גס. אחרי שגירדתי את המלח החוצה זה היה טעים, אבל לי יש חיבה מאוד גדולה למלח ואני חושב שאדם נורמלי לא היה יכול לאכול את הבצל גם אם היה שוטף אותו במים.

השניצל היה בקוטר של שני מטר. דק ברמה של נייר A4. אם היו מגלים לי אחרי הארוחה שאכלתי בשר קלקר, לא הייתי מופתע בכלל. לא חושב שיש חיך בעולם שהיה יכול לזהות באיזה בשר מדובר כשהוא נדפק כ"כ דק ומטוגן ליובש שלא ידעתי שניתן להגיע אליו. הציפוי הוא, וול, פירורי לחם. השניצל היה כ"כ גדול (בקוטר, אין לי מושג כמה בשר היה שם) שהוא גם התקרר מהר ובאמצע הדרך זה כבר היה קלקר קר.

הצ'יפס היה מאוד טעים לזכותם. ממליץ לכם לבקש בלי מלח כי גם שם היה תועפות נתרן. הגינה עצמה מקסימה. מנות הבשר היו ענקיות.

לא חשבתי שאני אקדיש לזה שרשור משלו, אבל זה היה כ"כ רע שחשבתי שאני מוכרח להזהיר באופן פומבי יותר.
 

lady D 123

New member
אני עוד בטראומת קופון ניר צוק ביסטרו של נועה

ולא קופון כזה זול
88 ש"ח שכלל מס' סלטים בסגנון המזוועי של הזקן והים
מנה ראשונה מרק עם טעם של אבקת מרק פטריות
מנה עיקרית , דג בטמפורה ששחלה לו בשמן על קוסקוס
האוכל הכי גרוע שאכלתי במסעדה "יענו נחשבת" בשנים האחרונות.
ביטלתי אתצ הלייק לעמוד שלו כבר אז ומאז אני לא מוכנה לשמוע עליו בכלל
אפילו לא טרחתי לכתוב עליו בבלוג שלי מרב שהיה איום ונורא ,
 

אספרסו2

New member


 
למרות שאיני סובל את צוק חייב להגיב

אכלתי שם פעמיים והייתי מאוד מרוצה, בטח מהתמורה למחיר. לא מבין איך אתה משווה את זה למסעדה תל אביבית ברמת המחירים הזאת, מדובר במפעל מזון מהיר, גם אם איכותי בשביל כזה.
אמנם לא אכלתי את המנות שאתה אכלת אבל את הכריך אסאדו אכלתי פעמיים והוא טעים מאוד. יכול להמליץ גם על העופות הצלויים.
 

החתולית

New member
אכלתי שם עם חבר אתמול

חצי עוף בגריל וצ'יפס מדורה.
&nbsp
העוף בגריל היה, נו אתם יודעים, עוף בגריל. די חיוור, ולצערי לא עשוי מספיק. קיבלנו בעצם שני רבעים תחתונים של עוף (כי מראש שאלתי אם אפשר ואמרו שלא, ואז בא מישהו ששאל אם אפשר רק את החלק העליון, אז הסכימו לשנינו), וכשהתקרבנו לעצמות, הבשר היה לא עשוי.
&nbsp
צ'יפס המדורה היו בסדר, פרוסות עבות יחסית של תפוחי אדמה שאמור להיות אפוי זמן ארוך בתנור ואחר כך מטוגן. לצ'יפס שלנו לא היה שום טעם של מדורה, אבל מה רע בתפוחי אדמה חמים ומטוגנים?
&nbsp
הצוות היה נחמד מאד, שמחים לעזור, שאלו אם נרצה מים, ניקו עבורנו שולחן ואחר כך עוד שולחן (כי הראשון התנדנד נורא). אבל כששאלה אותנו המלצרית איך היה, החבר אמר לה שהעוף היה בחלקו לא מבושל ולא אכיל. הוא הדגיש שאנחנו לא רוצים שום פיצוי, אולי לכן לא התייחסו כלל לעובדה שלא יכולנו לסיים את העופות שלנו וחלק ניכר מהבשר נשאר על העצמות.
&nbsp
שילמנו 58 ש"ח. לא יודעת אם אחזור לשם.
 

Bohemi

New member
אני מסוגלת להבליג על הרבה דברים במסעדות

אבל עוף לא עשוי זה קו אדום מבחינתי, אפילו לא באופן מודע- אני אתחיל לתהות אם הוא מבושל או לא ולהילחץ מזה שאולי אכלתי כבר חלק לא מבושל ממנו.
מוזר לי שאת שוקלת לחזור, נשמע כמו חוויה לא טובה בכלל (מלבד השירות הנעים)
 

החתולית

New member
חוויה צריכה להיות קיצונית עבורי

כדי שאחליט לא לחזור למקום מסויים. השירות, היחס או האוכל צריכים להיות ממש לא טובים.
&nbsp
בגארדן, האוכל היה סביר עד שהגיע הרגע בו לא יכולנו להמשיך לאכול את העוף. לכן, אם אזדמן למקום שוב, פשוט אזכיר את זה במעמד ההזמנה, ואבקש שיוודאו שהעוף מוכן לאכילה.
 
סיכון חיים זה לא קיצוני?

3 דקות ואת בקוסם :)
או כיכר דיזנגוף עם האופציות הטובות שלה.
 

FiReBall

New member
לי גם הייתה חוויה לא טובה שם

אבל זה היה בחול המועד פסח אז אני מעדיף שלא לרשום את זה לחובתם.
 

Gargeran

New member
מצטרף לדעתך בנוגע לשניצל.... דיקט ענקי בציפוי פירורי לחם

 
למעלה