עדיין אוהבים את הבאן או שנמאס? (ביקורת קטנה)

FunkyFingers

New member
עדיין אוהבים את הבאן או שנמאס? (ביקורת קטנה)

קפצתי אתמול לבאן אחרי שפיצה בטטה ועוד מאפה מדהים באיזושהי פיצריה טובה מאוד (פיצה וטורטיה באיזור אלנבי 70) לא השביעו אותי. לפני הכל אני רוצה להודות לחברי הפורום שכותבים כאן כי בזכותכם גיליתי את המקום הזה והייתי אוכל שם הרבה מאוד כשעבדתי באיזור, ואני מאוד אוהב את הטעמים הלא שגרתיים שיש בה.

בערב המדובר אכלתי את הספיישל שהיה פילה בשר לבן על מצע ירקות ירוקים, וזה היה טוב מאוד. בשר שאני לא רגיל אליו שאני לא כ"כ יודע איך לתאר כשאני חושב על זה (עמכם הסליחה) אך פשוט היה טעים. למנה שניה אכלתי את הבאן דג שלהם, שעליו אני ש-ר-ו-ף משכבר הימים. דג קריספי עם רוטב מדהים שהולך איתו בול, וכל ביס הוא גן עדן.

עוד דבר שארצה לציין לפני שאיפרד הוא שהרול ירקות שלהם גם כן מדהים, ושזה הדבר הכי טוב שאפשר לקנות ב18 שקל איפה שלא תהיו, ושהראמן, כשהוא מוגש (בימינו לצערי הוא לא, אבל הוא יחזור, הוא עוד יחזור), הוא מרק הכי עשיר בטעמים שאכלתי מחיי.

יש למסעדה הזו גם כמה החמצות, כמו סלטים לא ברורים, ומנות שהן טעימות אך לא מרחיקות עוף (כפי שנאמר במחוזותינו: לא ממריאות.) ואשמח לשמוע מה אתם חושבים.

אוהבים!

וגם אני הייתי אתמול :)
והאודון לוקח את הראמן בהליכה

FunkyFingers

New member
ניאלץ להתווכח על זה עד תום הימים.

למרות שהראמן גם נחמד מאוד, יש לו טעימים מיוחדים (שלי אישית באופן קצת תמוה מזכיר את החמין של סבתא.)

pix37

New member
תודה שהשקעת וכתבת

אני לא מכיר את המסעדה ולכן לא יכול להתייחס באופן ענייני

החתולית

New member
אכלתי בבאן רק פעם אחת

וחוויית השירות היתה הזויה עד כדי כך שלא חזרתי מעולם.
&nbsp
אכלתי עם חברה מרק ובאן (איני זוכרת איזה), והאוכל היה בסדר ולא מעבר לזה.

FunkyFingers

New member
חתולית, היו לי הרבה חוויות שירות הזויות בתל אביב...

הרבה פעמים המלצרים חושבים שהם עושים לך טובה כשהם מביאים לך את האוכל. פשוט מביש. שם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, ואני מבין איך לא עפת על המקום, במיוחד אם אכלת רק מרק מהמנות הראשונות (לא מדהים) ובאן עם בשר מפורק (נחמד ותו לא). אני ממליץ לך לחזור אל המקום ולנסות את המנות שהזכרתי, אולי יהיה לך שווה!

החתולית

New member
ראשית, לעוף על אוכל זה עניין של טעם

שנית, כשבמקום שמגיש אוכל מטפטפים מים מצינור על כסאות הבר, והצוות מודע לכך אבל לא מזהיר לקוחות מלשבת על כסאות רטובים, הם מוציאים את החשק לחזור למקום.
&nbsp
העובדה שמאחורי הבר עמד אחד הבעלים, ושנאלצתי להסתובב יום שלם עם מכנסיים רטובים, לא הוסיפה לרצון שלי לחזור לבאן.
כן, אני יודעת, אני מחמירה יותר מדי.
&nbsp

החתולית

New member
אפילו לא טיפ טיפת יקיות באופיי או במוצאי

פשוט לא אוהבת שמזלזלים בי, ובודאי לא אוהבת להסתובב שעות עם ג'ינס רטובים, בגלל הזלזול הזה.

אכלנו באן בחול והיה נורא טעים. לצערנו לא הגיע לצפון -

שוב הפריפריה נדפקת. לא מוכר לי מקום ראוי בצפון לבאן.
אבל תודה שהזכרת לנו לפעם הבאה בתל אביב. נשמע יאם.

למעלה