המלצות לאבושדיד

המלצות לאבושדיד

ביום שישי בערב נחגוג באבושדיד יום הולדת.
איזה מנות ניסיתם ותוכלו להמליץ?
אוכלי כל וטבעוני אחד.

שווה לשקול את הגרופון שיש עכשיו

https://www.groupon.co.il/deals/tel-aviv-iw/abushdid/64702092
&nbsp
הוא נותן בגדול בחירה חופשית מהראשונות והעיקריות, פלוס המסביב (לחם, שתיה וקינוח).
בין הראשונות חיבבתי את הקפרזה ארטישוק, הניסואז ובמקום שלישי את התפוח אדמה. מהעיקריות את המחשי, הסינטה (מעולה - לקחתי כי לא היה משהו אחר ולא הצטערתי לרגע) ופחות אבל עדיין מוצלח - שרימפס בבמיה. את הריזוטו מאוד לא אהבתי - אבל ריזוטו זה הרבה עניין של טעם אישי, אני חשבתי שהוא די pungent. הקינוחים פשוטים אבל עושים את העבודה, לא כ"כ משנה מה תיקחו.

תודה
על המלצותיכם ועל ההפנייה לקופון

מתברר שהקופון תקף גם ליום שישי וזה מצוין
מליחות יתר מרתיעה אותי. אני מקווה שאפשר יהיה לבקש להשתמש בפחות מלח.

erezavn

New member
הייתי עם הקופון באפריל...

הקופון הפך את הארוחה לשווה ביותר. באופן לא צפוי המנה הכי טובה הייתה הקפרזה ארטישוק. בהחלט מנה מוצלחת ומומלצת. הסביצ'ה היה נחמד ובסדר ולא מעבר לזה. המנה העיקרית של הטי-בון טלה עם פריקי היא טובה עם תיבול חזק ומוצלח, אבל הבשר עצמו היה מאד מלוח. אני מניח שסתם התפלק לשף יותר מדי מלח. המחשי - הממולאים היו גם הם בסדר ולא יותר. מנת אוכל ביתי די פשוטה. היו גם 2 קינוחים לא רעים. בסה"כ מקום מאד נחמד לבילוי ערב שמשלב אוכל טוב ולא יקר מדי עם אלכוהול איכותי, באחלה אווירה.
מוזמנת לקרוא את הביקורת המפורטת בבלוג שלי: http://processing-food.blogspot.co.il/2015/04/vs.html

איך אפשר לסכם ארוחה כשווה ביותר ואת האוכל כטוב

כשמנה כמו קפרזה ארטישוק [משומר כנראה] היא היחידה המוצלחת, 2 מנות בסדר ולא יותר מזה, מנה עיקרית מלוחה וקינוחים 'לא רעים'.
וכבש מלוח זו בדרך כלל תוצאה של שימוש בבשר כבש מיובא ומוכשר, לא איכותי, שעולה חצי מכבש טרי מקומי.

אני מניחה שבלי קופון זה היה אסון במחיר מלא אבל זה שעלה פחות לא הופך זאת לשווה ביותר.

השאלה אם מליחות היתר חוזרת על עצמה

או כפי שנכתב "התפלק לו"
משום מה במסעדות מפרשים מליחות כאוכל טעים

erezavn

New member
אסון בכל מקרה זה לא היה...

הקופון הפך את הערב לערב מוצלח. בזכות האווירה, הקוקטיילים שקיבלנו במסגרת הקופון, האוכל שאכן ברובו היה בסדר פלוס. יש לציין שאם הייתה מנה לא טובה, היא הייתה מוחזרת על-ידי למטבח. גם אם לא היינו באים עם קופון לא הייתי מגדיר ערב כזה כאסון. מקסימום ארוחה בינונית.

למעלה