חדר אוכל של עומר מילר

rain77

New member
חדר אוכל של עומר מילר

היינו שלושה מבוגרים לארוחת צהריים. לקחנו שתי עסקיות אחת של ניוקי עם ערמונים וכמהין ושניה רבילוי תרד וריקוטה. ראשונות היו סלט ירוק וכבד קצוץ והוספנו גם קרוקטים של בטטה. הראשונות היו נחמדות, היה חסר מלח בבטטה ובסלט אבל חפיף הוספנו. הכבד היה טוב עם הרבה בצל מטוגן.
הניוקי ממש אכזבו, לא הרגשתי לא כמהין ולא ערמונים והניוקי עצמו היה קשה. המנה סבלה מעודף בצל ( מאודה ללא צבע ) והחזרנו אותה. הרביולי גם הוא סבל מעודף בצל ( או קרם בצל הפעם ) וטעם חזק של תירס בלי שהצלחתי לאתר תירס במנה, כנראה שזה הקרם בצל. גם היה תפל והיה צריך להוסיף מלח אבל אכיל לעומת הניוקי. מנה אחרונה אין יותר מדי אופציות, אני בהריון אז הפנקוטה והמוס שוקולד לא מתאימים. לקחנו קרמבל תפוחים שהיה קרמבל תפוחים.
בקיצור בינוני לגמרי ולא מה שציפינו.
נ.ב אני מאוד אוהבת בצל. מטוגן, טרי. מאודה בלי צבע או טחון לקרם מסתבר שפחות.
 
נשמע דיי מאכזב...

מנת הניוקי היא אחת ממנות הדגל של המקום...
לא הייתי מצפה מהם להגיש אוכל תפל וקשה..
&nbsp
מקווה שמדובר בנפילה חד פעמים ולא משהו קבוע.
&nbsp
האם הקרוקטים מגיעים בתור מנה בפני עצמה?...
את יכולה בבקשה לפרט עליה ומה מחירה?
&nbsp
תודה רבה.
 
נשמע מאכזב וחבל

עבר זמן מאז שאכלתי בחדר אוכל אבל החוויה שלי הייתה שונה לחלוטין. מקווה שלא מדובר במגמה.
 
למעלה