הייתי בפופינה

הייתי בפופינה

בעקבות שאלה ששאלתי לפני כמה שבועות
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=551&messageid=178043016
הגעתי לפופינה
המקום נראה יפה עם הבר באמצע המסעדה והמטבח שאפשר לראות איך מכיניפ פוקצ'ות פיצות ועוד.
אבל ישבנו במרתף/חצר
נראה די מוזנח שם למטה אז כדאי לשבת למעלה. לא ממש אווירה רומנטית שרציתי. אבל לא נורא.

הסגנון של 5 טכניקות בישול היה נחמד
אשתי לקחה מרגריטה סלק מצויינת לטענתה
אני לקחתי את הקוקטייל רום רוזמרין, לדעתי יותר מדי רוזמרין אבל טעים

אוכל
אכלנו כמה מנות, הטעימות אשתי לא רצתה, יש אופציה של 5 או 7 לאדם.
לא זוכר לגמרי מה הזמנו אבל
הדג פילה מוסר ים היה מצויין
הרביולי דלעת מדהים
פיצת נתח קצבים מאכזבת

קינוח
המלצרית אמרה שהקינוח שלהם זכה במקום 14 בכל הקינוחים של תל אביב
באופן אישי לא הייתי משוויץ במקום 14. זה היה סופלהץ טעים אבל בינוני לדעתי.
הזמנתי טארט פקאן עם גלידת בוטנים הטארט לא משהו אבל הגלידה מצויינת.

זהו
תודה לכם על ההמלצה
הייתה חוויה נעימה בסה"כ
לא ממש רומנטי, מחיר סביר, סה"כ טעים, לא הייתי קורא לזה תמורה טובה לכסף, אבל בקטנה.

תודה
 
תודה בה על הדיווח


 

JewelStone88

New member
החוויה שלנו הייתה בדיוק הפוכה

אנחנו גם ישבנו בחצר, ממש בפינה ליד הדלת.
ולמרות שצמוד אלינו ישב שולחן של השף הצרפתי מלפני חודשיים כולל כל הפמלייה שלו היה לנו מאוד רומנטי ונעים.
הטארט פקאן היה לא פחות מאלוהי בעינינו.
דווקא הביקורת שלך מפתיעה אותי, אבל על טעם ועל ריח ;)
 

lady D 123

New member
בכל מסעדה אני אעדיף לשבת בפנים כי בפנים האוירה אחרת

אגב זה תקף גם לטוטו או בראסרי הבחוץ שונה מבפנים
מסכימה שרביולי הכבד אווז מדהים , ניסיתי את הפיצה עם נתח הקצבים המנה היתה טעימה אבל גם זו היתה קטנה . לא ספק המסעדה מצוינת וצריך לחלוק יותר מנות מה שמייקר את הארוחה ולכן למרות שמוצלח שם אני לא יודעת כמה אוכל לזור מאחר ואינני אוליגרכית
 

Geralt of Rivia

New member
הרביולי אכן מדהים

גם אני לא נפלתי מפיצת נתח הקצבים (טעימה אבל שום דבר מיוחד), וגם לא מפיצת פירות הים השחורה שיש המהללים אותה (שוב, טעימה אבל). לדעתי יש שם מנות הרבה יותר טובות ומעניינות מהפיצות.
את הטארט דווקא אהבתי מאד. יש קינוחים הרבה יותר מפונפנים, אבל משהו בו עשה לי נעים.
 
למעלה