יומנגס לרעשנים

יומנגס לרעשנים

חזרנו לבקר ביומנגס האגדית (מתחם "פז" צומת רופין).
מבנה אלומיניום סגר את השטח הפתוח עם תנורי חימום לחורף (בנתיים, לא ראינו מזגנים).
משחלפו כ-10 דקות (!) לאחר שהושבנו ע"י המארחת, סימנו לאחד המלצרים/אחראים, שהתנצל ושתיכף יגשו אלינו.
כרגיל ביומנגס, אין תפריט לשולחן. יש תפריט על "לוחות כיתה" והמלצרית שבאה לקבל הזמנה התיישבה לשולחננו וספירה על כל סוגי ההמבורגרים שיש.
הזמנו 2 המבוגרים רגילים ואחד "סיציליאני" (המבורגר עם שומן אווז, ערמונים וגבינת גורגונזולה) כולם במשקל 200 גרם.
המנות הגיעו יחד, בזמן סביר מלוות בכמות נדיבה(!) של צ'יפס , כשההמבורגר מונח על מצע של חסה ועגבניה.
הצ'יפס היה נבול באופן מיוחד(!) וההמבורגים היו רגילים וזהו. במנה ה"סיציליאנית" (מדיום) הורגשה "נגיעה" של הגבינה וזהו. לא משהו לספר עליו.
אז מה מיוחד?
הרעש והאקוסטיקה!
הם בלתי נסבלים הן משום איכות ירודה של הרמקולים (צליל צורמני באופן בולט) והן משום אקוסטיקה נוראית.
3 המבורגרים, 2 סודה ו-1 קולה = 199 ש"ח.
מחקנו.

החתולית

New member
אני חושבת שכולנו מפספסים משהו

כנראה שהמקום מיועד רק לגילאי 14-25, ואולי משפחות בשבתות.
&nbsp
אני ויתרתי על יומנגוס מזמן.
&nbsp

זו לא מסעדת יוקרה

זה מקום עם המבורגר טעים לצעירים שאין להם שום דרישות שירות. הגענו עם ילדה קטנה לקראת חמש בצהריים, נרשמנו בתור, ההמצאה הזו של מסעדות שמצפצפות על הזמן של הלקוחות שלהן... מפה לשם, היינו עם עוד זוג, אז כבר נשארנו. נכנסו בערך בשבע, היה טעים, כן, לא זול בכלל, עם תוספות כמו גבינה או פטריות, 2 המבורגרים עלו כמעט 200 שקל... היינו גם מורעבים כבר בשלב הזה, אז זה בטוח הופך את העניין לעוד יותר טעים... אבל ברור שלא נחזור לשם:)

לגמרי. ואגב, הצ'יפס שלהם תמיד מגיע בכמות עצומה

ונבול באופן תמידי.
ההמבורגרים שלהם טובים בעיני <חוץ מהלחמניה הלא קריספית>
אבל להגיד שאני אסע במיוחד לשם <גרה במרכז>
כנראה שלא

salo22

New member
בהחלט רצח המוני מיותר של תפוחי אדמה

הצ'יפס שלהם לדעתי רע בכל קנה מידה וגם אנחנו לא מצאנו את המקום מושך ומוצלח מספיק לביקור חוזר. בהחלט גם חוסר הנוחות היחסית בישיבה שם בחוץ ומראה התורים המעט מוזרים לא הוסיף.

למעלה