הפיצה בבוגרשוב

salo22

New member
הפיצה בבוגרשוב

אחרי קריאת מגילה שמחה במיוחד עם החבר'ה המקסימים של ראש יהודי באיזור כיכר דיזינגוף, חשבנו מה יהיה נחמד לאכול בסביבה.. אקונומיקה לא הייתה בסדר ולא הודיעה לנו שהפונדק פתחו מקום כנראה במרחק יריקה מהיכן שעמדנו והתלבטנו, אז החלטנו להמשיך לביקור שני בהפיצה בבוגרשוב.
המקום הלא ממש מתיימר והמקסים הזה, בעיקר בגלל האנשים שמתפעלים אותו והמלצריות הכי חמודות ונחמדות שפגשנו בתל אביב, עומד היום לטעמי בשורה הראשונה של האוכל האיטלקי שיצא לי לאכול בארץ, והוא עושה זאת בכבוד.
התחלקנו על סלט, מנת פסטה ופיצה:
הסלט היה הספיישל היומי, הרבה בשר חציל קלוי, עיגולי מוצרלה טרייה וטובה, פרוסות דקות של פלפל אדום חריף, "נגיעות" יוגורט, המון שמן ירקרק שאולי עבר ליד בזיליקום, מנה כל כך "בנאלית" למטבח המקומי שלנו, בביצוע מושלם, עם שתי פרוסות לחם בצד.
הפסטה הייתה מין "סוכריות" רביולי רבועיות מלאות במחית חציל קלוי, תפוחי אדמה וקונפי שום, ברוטב רוזה, פסטה משובחת ו"מדוייקת" מאוד.
הפיצה הייתה כרגיל אצלם, נפלאה מאוד, לקחנו משהו שהוא מיקס פטריות, מחית כמהין, מחית שום אני חושב, גבינות סטרקינו, פרמז'ן ומוצרלה, יופי יופי אם כי מעט פחות "מעניין" מפיצת תאנים מיובשות וגבינות שאכלנו שם בביקור הקודם.
לקינוח מין זביון קרם אינגלזי, לפי ההגדרה שלהם, עם הרבה מרסלה כמו שצריך, עוגיות אמרטי מושלמות (אבל שתיים קטנות שנגמרו מהר מידי
) וסירופ אספרסו, קינוח משובח ביותר.
סה"כ כולל כוס חליטה קרה ולימונטה מוגזת - 193 ש"ח כיפיים לגמרי לפני, לארוחה משביעה ומעולה.
 
הייתי צריכה לבדוק בעצמי שאכיל שם


משום מה, ולמרות שעברתי ליד המקום מי יודע כמה פעמים, עוד לא יצא לי לשבת שם.
&nbsp
נראה שנצטרך בקרוב
תודה על הדיווח
 
זה ממש אחלה מקום

גם אני נוטה לשכוח שהוא קיים מרוב אופציות כשאני כבר מגיעה לתל אביב.
ישבתי שם פעמיים על הבר, זה היה יותר מדי מזמן מכדי שאוכל להועיל בביקורת.
וסאלו אני מסכימה איתך, אם הבחירה היתה נתונה בידי בין פיצה לבין טראק פוד אמריקאי הייתי הולכת על הטראק פוד.
בינתיים אני צופה בתוכנית עם התרגום המזעזע לעברית "אוכלים הולכים" ומריירת על כל מה שאין לנו בארץ.
 

salo22

New member
לקחת בחשבון שתמיד יש שם תור בערב

וזמן ההמתנה לפעמים יכול להיות ארוך ומשמעותי.
 
אני מנסה להיזכר איפה אכלתי

פיליפ, אבל זאת בכלל פיצה מסוג אחר. טוני וספה (אוהבת, אבל לא אכלתי שם מאז שגיליתי את הפיצה לפני שנה וחצי), בזיליקום שאני לא אוהבת בכלל... זהו בגדול לדעתי
יש פיצה טבעונית בחתול הירוק שהיא לא רעה בכלל, יש לי הרבה חברים טבעונים אז יוצא לי להגיע לשם.
פתאום נזכרתי שלפני שנים (אולי עשר, זה היה כשעוד הייתי בתיכון) אכלתי פיצה מדהימה בבית הבירה באנלבי. נראה לי שבית הבירה נסגר מאז, לא?
 

HEYלו

New member
בעיני הבצק של החתול הירוק הוא המשובח בארץ.

אבל האמת שחוץ ממנה, עוד לא מצאתי בת"א/בארץ פיצה משובחת שמריירים רק מהמחשבה עליה. וחבל..
 
לא נשאלתי, אבל נענה בכל זאת :)

אבל קצת ברמאות:
פיצה כמהין בבסטה
פיצה לבנה בטוטו (לא בטוח שעדיין מוגשת בגלגול הישן-חדש שלה)
&nbsp
&nbsp
 

ido214

New member
אמנם זה הרחק הרחק מהבועה של מדינת תל אביב

אבל אם עדיין לא יצא לכם לבקר בפיצה פרסקה בקיבוץ מסדה שליד הכנרת וצומת צמח, אני ממליץ בחום..
לטעמי הרבה יותר טובה מהפיצה בבוגרשוב או שאר הפיצות שטעמתי בארץ בנתיים.

מדובר בפיצה נפוליטאנית אמיתית שלא מזמן קנו לשם טאבון פיצה אמיתי שהביאו במיוחד מנאפולי.
אין לי קשר לבעלים מלבד היותי לקוח נאמן בתור אחד שגר באיזור (שממה קולינרית לצערי..)

ממליץ בחום
 
תודה

תמיד שמחה להמלצות בצפון- יוצא לי לנסוע פעם-פעמיים בשנה לאפיקים, ולהתבאס מהשממה הקולינרית שבדרך... כמה אפשר לשמוע על רוטנברג כמה

הפעם הבאה שאהיה באפיקים תהיה בפסח, אז הפיצה פחות רלוונטית, אבל ארשום לפניי לפעם הבאה.
 

ido214

New member
הם פתוחים גם בפסח אם את בעניין לאיזה פיצה פפרוני\בייקון..

 
למעלה