ביקורת על מסעדת זינק ביהוד

AngelFood

New member
ביקורת על מסעדת זינק ביהוד

הפעם ביקורת קצרה ולעניין- פשוט כי אין יותר מדי מה לכתוב.
לאחר מחשבה לאיזו מסעדה לצאת הפעם ולאחר שנראה פרסום בפייסבוק וקצת באזז שהיא בבעלות האח למשפחת רפאלי הפור נפל על זינק ביהוד.
התקשרנו בתאריך ה-25.2.15 כדי להזמין מקומות למוצש בשעה 22:00, נמסר שאין בעיה, השארת פרטים וכו׳... ולבסוף המארחת שאלה כבדרך אגב אם אנחנו מעל גיל 21.
כשנמסר שלא הובהר ש:״מצטערים אך אין כניסה מתחת לגיל 21״.
מועדונים- מובן, ברים- מובן. אך אם מסעדות בכמה רמות מעל כדוגמת מסה ורפאל ״מרשים״ לגילאי 21- להיכנס, למה אתם לא מרשים? הכסף הוא אותו כסף שיוצא מאותו בית דפוס וכמו שיש סוגי אנשים שגם בגיל 40 עושים טררם (כדוגמת טיסת השוקולד והחדר בבית המלון באילת), יש גם אנשים בגיל מסויים שמתנהגים בצורה הולמת ומכובדת. למה שאתם תעשו סלקציה? כי בר רפאלי אוכלת שמה?
בכל אופן, לענייננו, לאחר כמה ימים של הרהורים כשהתקשרתי לשאול לפשר הסלקציה נמסר שבגלל שזה קונספט בהרצה הם מוותרים לפעמים ומוכנים להכניס אותנו הפעם( אוי, תודה באמת... כדאי שהאוכל יהיה משהו משהו!)
הגענו למסעדה וגילינו שהיא קצת יותר קטנה ממה שציפינו והרבה הרבה יותר חשוכה, לא מבין את המסעדות שמתעקשות על תאורה חשוכה, בלי פלאש מהפלאפון לא הצלחתי לראות את התפריט.
דגמנו מהתפריט את המנות הבאות:
לפתיחה:
1. לחם הבית(15 ש״ח)- חתיכת מכובדת חמה ופריכה כמו שלחם צריך להיות ואפילו בתמחור הולם. אממה, פוזר מעל זעתר ותועפות מלח. קצת להקטין את הכמות למה נראה לי שצרכתי את הכמות נתרן היומית שלי על חתיכת לחם אחת. הערה שנייה היא שהמטבל שהגיע ליד היה בעצם חמאה ואפילו לא רכה, ריככו אותה מבעוד מועד, זילפו צורה יפה וקיררו שוב, התוצאה- גוש חמאה קשה שצריך לנסר על מנת למרוח.
2. חציל אפוי בתנור עם רוטב עגבניות ופרמזן(38 ש״ח)- הגיעה מחבת קטנה ובתוכה 3 פרוסות חציל ששוחות בתוך רוטב עגבניות עם פרמזן שמקרים מלמעלה. סך הכל טעים, קצת מזכיר טעם של שקשוקה אבל תמחור קצת גבוה מדי על מנה שהרגישה קטנה מדי(3 פרוסות? כל פרוסה עולה 10 שקלים כאילו?)
לעיקריות הוזמן:
1.פטוציני רוקפור(58 ש״ח)- לא טעמתי אך ההנאה נמסרה בין כל בליסה ללעיסה.
2. פטוציני פסטו פרמזן(59 ש״ח)- סך הכל פסטה ברוטב פסטו- אין פה חידוש יותר מדי, היה טעים וחוסל.
3. סלטימבוקה(89 ש״ח)- מפאת בעייתיותי באוכל ועקב כך שהמלצרית המליצה על בשרים מעל פני הפסטות הוחלט לבחור בסלטימבוקה, בעיקר מפני שזו המנה בין הייחודיות שהיו שמה, מה כבר אקח פרגית בטריאקי או המבורגר? קיבלתי 3 נתחוני פרגית מגולגלות בחזה אווז מעושן, בטעם של לא נעים להגיד אבל נקניקייה מטוגנת. לטובת המלצרית אודה שהיא אמרה שרק אם אני אוהב טעם מעושן כדאי להזמין.
מה שכן, המנה לא השביעה ממש, במקור המנה מוגשת עם פירה שמפאת כשרות שאני שומר הוחלף בציפס וכנראה שמפה בעיית החוסר שובע.
קינחנו בקרמבל תפוחים(37 ש״ח)- שוב, מנה לא ייחודית אבל טעימה והוציאה סוף מתוק לסיפור.
סך הכל עלה 295 לפני שירות ונוזלים( 2 כוסות יין לבן נאן בלו שהיה חביב ואחד 7 אפ- עוד הערב לבעלים- לא הגיע הזמן לעבור למשקאות מחברת קוקה קולה?)
בשורה התחתונה-295 שקלים הם לא מעט אך קיבלנו תמורתם תמורה הולמת ללא ספק. אפשר להגדיר את זיהק כמסעדה איטלקית טובה אך איפה הצד האמריקאי שמתנוסס בגאון בלוגו המסעדה?
בסך הכל התמורה טובה ואם אתם בסביבה או גרים במרכז בסביבות ה15-20 דק׳ נסיעה אפילו שווה ללכת במיוחד. אך אם לא, יש מקומות מוצלחים יותר. בסך הכל חוויה לא יקרה אך גם לא זולה, מנות לא מרגשות אך יש גם מנות לא צפויות וייחודיות.
ממוקמת איפשהו על ציר האמצע, לא זה ולא זה, ליד שני הצדדים אך לא בדיוק.

תודה על הדיווח

אני זוכרת שבסוהו גם היה משהו דומה...
מאז עברו שנים ואני כבר לא בגיל בו לא מכניסים אותי (מרגישה זקנה)...
&nbsp
הסלקציה ממש לא ברורה לי והיא נתפסת בצורה דיי שלילית...
הסוהו תירצו את זה בזמנו בזה שהם הופכים למין סוג של בר בלילה...
&nbsp
לא נעים לי לכתוב משהו שלילי עליהם כי עברתי שם חוויה מאוד נעימה בשישי...
&nbsp
את הזינק אני מכירה מ"א ושם באמת לא זכור לי המנהג הזה...
&nbsp
תודה שחזרת לדווח ותהנה מהגיל הזה... הוא לא יחזור :)

אור2221

New member
גם אני כראשונית לשעבר

זוכרת את הימים בהם לא עברתי סלקציה בסוהו מפאת גיל (ועוד בגיל 24 או משהו הזוי כזה).
שנים החרמתי אותם אחרי החוויה הזו, והאמת ששנים גם לא הייתי שם, מקסימום משלוחים.

האמת שאותי תמיד הכניסו כי הגעתי עם חברים מבוגרים יותר אבל

לחברי, בעיקר ממין זכר לא היה סיכוי...
&nbsp
&nbsp

salo22

New member
שודדים עם חציל ובלו נאן

אה גם עם פרגית וחזה אווז מעושן.. "יין עשיר".. מנות פסטה סתמיות ב 60 ש"ח, לאן הגענו.. תודה על הביקורת, שום דבר לא לא מעורר "חיוביות", אני בטוח שהאח של ושותפיו, מבינים יותר בתחום הבילוי וחיי הלילה מאשר האוכל.
אה ועניין הגיל.. איפה להתחיל.. נראה לי שעדיף שלא, הערב עוד צעיר, חבל להתעצבן..

AngelFood

New member
נכון אבל

מעצבנת אותי עצם קיום ההפליה, אבל הלקח נלמד והכסף יעבור הלאה למקומות ראויים יותר לכספי.

29 שקל לכוס בלו נאן, יין בסדר סך הכל לא עשיר ולא נעליים.

מנות פסטה שנושקות ל60 זה נכון, טעים סך הכל, חושב שהיו יכולים קצת לצמצם את הרווח אבל לא זו התלונה העיקרית.

בכל מקרה כבר כתבתי, לא לבוא אליה במיוחד.

האמת שאצלי הזינק נתפס כסוג של דיינר או מסעדה ברמה של הנאפיס.

ואני לא מזלזלת בנאפיס חס וחלילה, אחד המקומות האהובים עלי :)
&nbsp
מסוג המקומות שהולכים אליו אחרי מועדון...
כנראה שהם מנסים לשנות את המיתוג והתפיסה....
אני לא בטוחה שהרחקה של כל מי שמתחת ל-21 היא הדרך הטובה ביותר...

AngelFood

New member
גם סוהו עם סלקציה ועדיין ממותג כמסעדה משפחתית

צריכים אולי את היחצן של בר רפאלי גם למסעדה?

אני לא יודעת אם ההגבלה עדיין קיימת אבל ליחצן הם בטוח לא

זקוקים...

הסוהו היא אחת המסעדות הרווחיות בישראל...
אולי כדאי לזינק לקחת את היחצן של הסוהו

לא מבינה בכשרות ולכן אני תוהה - פרמזן וחמאה בארוחה בשרית זה

בסדר ופירה עם חמאה, לא? אני שואלת ברצינות לא על מנת לקנטר...

ובלי קשר, תודה על הדיווח.

AngelFood

New member
תשובה

על פי העדה שלי לפחות אין מניעה לאכול קודם כל חלב ולאחר מכן בשר בהפרש של חצי שעה. הבעיה היא לאכול בשר ואז חלב.

בלי שום קשר, החמאה נאכלה עם הלחם בתחילת הארוחה בהפרש של חצי שעה בין הראשונה לעיקרית ואת הפסטה פסטו אכלה החברה שמסרה שהיה טעים ולא משהו מיוחד ואני נוטה להאמין לה כי יש לה ולי אותו טעם.

AngelFood

New member
תשובה

על פי העדה שלי לפחות אין מניעה לאכול קודם כל חלב ולאחר מכן בשר בהפרש של חצי שעה. הבעיה היא לאכול בשר ואז חלב.

בלי שום קשר, החמאה נאכלה עם הלחם בתחילת הארוחה בהפרש של חצי שעה בין הראשונה לעיקרית ואת הפסטה פסטו אכלה החברה שמסרה שהיה טעים ולא משהו מיוחד ואני נוטה להאמין לה כי יש לה ולי אותו טעם.

Shamy

New member
אני דווקא לא אהבתי אןתם

המחירים גבוהים , המסעדה אכן חשוכה מדי, אין ממש חניה ומדובר באזור תעשייה והכי חשוב אני ובן זוגי חטפנו כזה קלקול קיבה שלקח לו שלושה ימים לעבור!! מאוד התאכזבנו שעבור מחירים כאלה גבוהים איכות האןכל נוראית...למי שאוהב את הקיבה שלו שיתחמק מהמקום..ואגב זה הייתה מסעדת טאפס שפשוט החליפו את השם ואותה בעלות

AngelFood

New member
זינק

המחירים של חלק מהמנות אכן גבוהים ולא מצדיקים את המחיר. יש כמה בודדות שהם ווליו פור מאני.

חשוכה כבר כתבתי.

חנייה דווקא הייתה ובשפע, יכול מאוד להיות בגלל העיתוי שהיה מוצש.

האוכל דווקא עבר טוב בלי קלקול קיבה (אבל תמיד אמרו שיש לי קיבה מברזל)...

Shamy

New member
אני עדיין לא ממליצה

מסעדה שחטפתי בה קלקול קיבה אני לא אחזור אליה שוב

כנראה שיש סיבה

יכול להיות שהמסעדה חוששת מחבורת צעירים פרחחים שיתפסו מקום שעות ארוכות

AngelFood

New member
כי הרי אין אנשים מעל גיל זה שעושים אותו דבר

שוב, עצבנהאותי ההפליה הזו, אך, יותר עצבנה הסיבה שלתת את הסיבה הם לא מסוגלים ובסוף עוד אומרים אמממ טוב נכניס אתכם. תודה באמת...

צעירים פרחחים, גיב מי א ברייק. כי האנשים בטיסת השוקולד הם שוויצרים בנפשם והאנשים מבית המלון באילת הם בונבוניירה. כמו שיש גם אנשים מתחת לגיל 22 שמתנהגים בתת רמה יש גם מעל. ושלא תגידי הגעתי למסעדה שמתיימרת לגורמה, מסעדה שבאמת לא הייתי מגדיר יותר מעמחה או כמו שרוזי וקיידי אמרה, נאפיס 2.

למעלה