מהי העסקית התל-אביבית האהובה עליכם ביותר?

• פותח הנושא Joy
  • פורסם בתאריך

Joy

New member
מהי העסקית התל-אביבית האהובה עליכם ביותר?

הכי טעימה, הכי מוצלחת. לא חייבת להיות זולה או VFM.

מתנצלת שאני מגבילה לת"א - מוגבלת היום לתחומי העיר.

lady D 123

New member
הוטל מונטפיורי , המיזללה , הבסטה ,אבושדיד

בקטע איטלקי אז גם קמפנלו אחלה בבן יהודה נורדאו

salo22

New member
הכי טובה שיצא לי בשנה האחרונה היא שילה

אבל יצא לי לבדוק מעט מאוד.

lady D 123

New member
מתה על שילה כבר שנים אבל בערב

עד שהיתי בעסקית צהרים וממש התאכזבתי
השוני היה עצום בין צהרים לערב .. כמה חבל

salo22

New member
הייתי בשילה פעמיים בערב וזה הספיק לי

לא חווייה מוצלחת במיוחד מבחינתי, לעומת זאת הצהריים היה ברמה גבוהה ו VFM הרבה יותר מוצלח מהערב מבחינת האוכל. מה זה אומר ? לא יודע, גם לא ניסיתי את הצהריים מספיק פעמים כדי להיות בטוח שמדובר באופרציה מופלאה ולא "מעידה" חד פעמית.

lady D 123

New member
מכירה ואוהבת את שילה כבר שנים וצאד נהנהת מהיד של

של שרון הן , הסיבה שאני לא מרבה ללכת כי זה יקר אבל בהחלט טעים ושווה
אחרי שבלבלתי במח לחברות שלי על שילה שילה שילה , הלכנו לעסקית צהרים והיה ממש שונה מהערב
פחות טעים , וגם היה ריק , החוויה היתה מאכזבת לצערי בצהרים

Gargeran

New member
מסכים איתך. בערב הרבה יותר טוב ובצהריים לא כל-כך

salo22

New member
לגיטימי, מכונות מורכבות אנחנו

יש שיעדיפו סדר ושקט ויש שישמחו לאווירת בר שמחה ותוססת, הכל לטובה. היה לנו שקט, נעים, שירות נפלא ומנות משמעותיות יותר ממה שניסיתי בערב, זוגתי דווקא כן אוהבת מאוד את האוכל שם לרוחב התפריט והייתה גם מספר פעמים עם חברות ונהנתה מאוד. אני לא יודע לגבי היד של שרון ולא עקרוני לי אם הוא היה במטבח באותם צהריים או לא, היה בישול טוב ובעיקר מנות נדיבות ותמורה ראוייה לטעמי לכסף, מה שאני לא יכול להגיד על התחושה בארוחות הערב שהייתי שם, אבל זה אני בערך יכול להגיד על תחושתי עם 95% מהמסעדות בארץ היום, פחות או יותר

homets

New member
וואו, נשמע בדיוק כאילו אני כתבתי את זה :)

גם אני שיגעתי 2 חברות שלי שכדאי ללכת לשם אחרי כמה ביקורים ממש טובים בערב, ובעסקית שהיינו יחד היה ממש בינוני ומאכזב.

salo22

New member
אז חבל שלא מדווחים
זה יותר מעניין ככה..

אגב באותה עסקית עליה דיווחתי הזמנו כזכור לי מנות ספיישל, אולי יש לזה קשר ? בכל מקרה כמו שציינתי, לא ביקרתי שם פעמים רבות, בהחלט הייתה העסקית המוצלחת בתקופה האחרונה.

bruno01

New member
הבסטה, טאיזו, הוטל מונטיפיורי והעסקית הזוגית של בית תאילנדי

הבסטה- כי טעים שם, אבל בערב יקר מדי. בצהריים יוצא סופר משתלם וטעים באותה המידה.
טאיזו- כי אלו כמעט אותן מנות של הערב, במחיר סביר הרבה יותר, ובגלל הבמנה של הארוחה, יוצא לטעום לא מעט מנות אם לא באים לבד וגם חולקים, וזה יותר כיף.
הוטל- פשוט כי טעים שם (רוב הזמן, בזמן האחרון יש קצת זגזוגים, בעיקר בשרות) אבל עדיין.
ובית תאילנדי- פשוט כי העסקית כוללת את מנת הצלעות שהיא בעיניי אחת המנות הכי טובות בעיר, והיא מספקת ארוחה שלמה כולל אפילו בירה וקינוחון קטן במחיר סביר למדי. גם שאר העסקיות שם כיפיות, אבל לא כמו הזוגית.

Gargeran

New member
ידעתי שאתה כבר תכתוב את ההמלצות האלו אז לא טרחתי :)

החתולית

New member
מול ים, המזללה, אוזריה, הבסטה, שולחן

אהבתי גם את העסקית של מסה, אבל זה היה מזמן.

Joy

New member
תודה לכולם! דיווח: עסקית במלון מונטיפיורי / הוטל מונטיפיורי

שוב תודה לכל הממליצים.
מאוד התלבטנו. טאיזו, הבסטה, טופולופומפו, הוטל מונטיפיורי, המזללה... לשילה פחות התחברתי. 2 ביקורים קודמים (בערב) לא הלהיבו אותי והמחיר לא הצדיק, לטעמי, את התמורה שקיבלנו.

הרשימה הצטמצמה לטופול' שניסיתי את העסקית שלה בעבר ומאוד נהניתי ומלון מונטיפיורי שטרם יצא לי להתנסות בעסקית.
מאחר ומלון מונטיפיורי יותר שמחה ועליזה מטופול' - כלת יום ההולדת בחרה בה.
תקציר מנהלים: היה טעים מאוד ולא יקר.
לצערי, לא מקבלים הזמנות לישיבה על הבר ואכן הבר לא היה פנוי עבורנו כשהגענו. המארחת הייתה עסוקה בשיחת טלפון מייגעת ולקח מעט זמן עד שהושיבו אותנו בשולחן שהזמנו ועד שהגיעה המלצרית לקחת את ההזמנה.
לפתיח מגיעה סלסלת לחמניות קטנות וחמאה - שום דבר מיוחד או יוצא דופן.
הזמנו שתינו לראשונות מנת "סלט ויאטנמי". הצטערת לגלות שהנמס המפורסמים לא נכללים בעסקית אבל יותר הצטערתי שהם מכילים כוסברה-שנואת נפשי.
הסלט היה טעים ורענן, טעם הליים הורגש והחרפרפות הייתה בהחלט מרעננת.
לעיקרית - צלע חזיר מנצ'גו ובייקון לי וסינטה קצוצה לחוגגת.
צלע החזיר הייתה מצויינת. עשויה כהלכה, עסיסית ושמנמנה. מעין קורדון בלו גירסת איש המערות (כזה שלופת שוק ענקית)...
התלבטתי בינה לבין הספייריבס ובפעם הבאה אנסה את הספייריבס.
את הסינטה הקצוצה פחות אהבתי - זו מנה של סינטה שנקצצה דק מאוד ונצלתה, בצורה דמויית סטייק. לכשעצמי מעדיפה את הסינטה בטעמה הטבעי.
לקינוח (כלול בעסקית) תה והפוך ומשהו קטן - מעין פאדג' קטן, מרוכז וממכר.

סה"כ החשבון: 170 ש"ח ללא שירות.
היה מצויין.

תודה לכולם ולחיי עסקיות נהדרות.
ג'וי

Gargeran

New member
אני מקנא בברי המזל שמגיעים בימים שהקינוח הוא פחזנית הונורה

למעלה