מסעדת ששון, מול מרכז חורב בחיפה.

water fire

New member
מסעדת ששון, מול מרכז חורב בחיפה.

הגענו ב14:15, עד 14:45~ אף אחד לא ניגש אלינו.
הזמנו שתי ראשונות ושתי עיקריות.
הראשונות הגיעו אחרי חצי שעה - מנת סלקים(כ50 שח) שהכילה שלושה חצאי סלק אדום, שלושה חצאי סלק צהוב וארטישוק. הרוטב היה מיונז, ומעל היו קצת עשבים, מקצתם שרופים. היה נחמד, אבל ממש לא מצדיק את המחיר. לא מבחינת גודל ולא מבחינת טעם.
הראשונה הנוספת היתה מוח עגל(גם כחמישים שקלים) שהיה מאוד טעים. מח נימוח ברוטב פיקנטי חריף בליווי חלה. מנה טעימה מאוד ששווה את מחירה, סוג של.
40 דקות קדימה, העיקריות עדיין לא הגיעו(סינטה ניו-יורק ולאפה עם שייטל) שאלנו כמה פעמים מה קורה ולא קרה כלום. ב16:00 בערך ביקשנו לבטל את המנות וגם חשבון והלכנו.
חוויה לא נחמדה. יצאתי רעב ולא מרוצה.
אגב, כשבחנתי את מחירי המנות בבית ציפיתי שהשולחנות/מקומות ישיבה יהיו יותר נוחים ומרווחים, ולא ירגישו כמו רהיטי גן מהום סנטר ב100 שח.
הכוסות שקיבלנו עם המשקאות היו דביקות ונראו כאילו לא עברו שטיפה בסיסית בברז.
לא נחזור.
 

HEYלו

New member
הספוט הזה מפשל באופן סדרתי מבחינת VFM מאז שטטאמי נסגרה

גם הוידה לוקה שהיה לפניו היה יקר בצורה מופרכת, וטעים אבל ממש לא בקטע יוצא דופן.
זה נשמע כאילו מעבר לתמחור שלהם, גם הצוות נרדם לכם במשמרת.
&nbsp
באסה
 

trilliane

Well-known member
מנהל
הם שייכים לסינטה בר, ההבדל בשירות וביחס מפתיע (לרעה)

במחירים האלה עדיף לשבת בסינטה, חוצים את הכביש ומקבלים שירות לעניין ואוכל טעים.
 
למעלה