למה לא לאכול במסעדת קמפאי במתחם שרונה

• פותח הנושא Joy
  • פורסם בתאריך

Joy

New member
למה לא לאכול במסעדת קמפאי במתחם שרונה

עשיתי היום גסטרו והלכתי לקמפאי בשרונה (ועוד בהמלצת גסטרו!).
על האוכל אין הרבה מה להגיד. מנה ראשונה של סלט עוף קר בכרוב, על בסיס סאטה בוטנים הייתה חביבה. החסה שהתחבאה לה בתחתית הקערה לא הייתה קשורה ונראה היה ששייכת למנה אחרת.
עיקרית של סאטה נודלס - אטריות ביצים מוקפצות עם בקר ובוטנים הייתה מנה חלשה ולא מוצלחת. חלקים רבים של פיסות הבקר היו לא אכילים.

אבל זה בשוליים.
ככל הנראה קראתי לא נכון את הצעת העסקית וסברתי שהמנה הראשונה והשתייה כלולה במחיר עיקרית. עוד שאלתי את המלצרית אם כל המנות הראשונות בחינם במסגרת העסקית. היא השיבה שכן.
כשקיבלתי את החשבון הופתעתי, ועוד יותר הפתיעה אותי התגובה של המלצרית, שגרמה לי להרגיש שזוהי לא הפעם הראשונה שמתרחשת כזו טעות.
האחראית הייתה מסוג אלו שמחייכות חיוך חמוץ וצבוע. האמירה "אעביר את זה הלאה" נראה כאילו נאמרה מהשפה לחוץ.

אני חייבת להודות, שמסעדה לא יכולה "לצאת ראש" עם לקוח בכזה מצב. מחד, היא לא צריכה לספוג עלויות כאשר לקוח לא קורא טוב את התפריט. מנגד, הלקוח יצא תמיד מאוכזב.
לכשעצמי, התאכזבתי כאמור מההרגשה שזה לא המקרה הראשון (בואו נקרא לזה תחושת בטן) ומתגובת האחראית.

שילמתי 82 ש"ח לא מוצדקים, לארוחה עסקית.
לסיכום, לטעמי האוכל לא מצדיק את המחיר ותגובת הצוות צריכה צחצוח רציני. תגובה אחרת, כנות, התנצלות - יכלו לשפר במעט את ההרגשה איתה יצאתי.

ג'וי

החתולית

New member
חבל שזו היתה החוויה שלך, אבל לא הבנתי

שאלת את המלצרית אם המנה הראשונה כלולה במחיר העיקרית, היא ענתה שכן, ולאחר מכן חוייבת עבור המנה הראשונה?
&nbsp
לפי אתר האינטרנט של המסעדה, ולפי מה שהעליתי בשירשור השבועי בעבר, העסקית כוללת שתיה חינם בהזמנת ראשונה ועיקרית.
אבל אם מלצרית נותנת מידע שגוי ללקוח, המסעדה צריכה לקחת אחריות על השגיאה שלה.

Joy

New member
זה בדיוק הדיל ובדיוק מה שקרה.

קראתי לא נכון את הדיל וסברתי שגם הראשונה במחיר העיקרית. עד כאן - הטעות והאחריות שלי.
כשהגיעה המלצרית שאלתי אם כל המנות הראשונות הן בחינם במסגרת העסקית. אמרה שכן, והראתה לי מה המנות העיקריות שאוכל להזמין במסגרת העסקית.

כשקיבלתי חשבון ואמרתי "רגע רגע", הייתה ישר תגובה של "אוי, יכול להיות שלא הבנת אותי נכון"
. מיד הגיעה אחראית המשמרת וחיפפה (ממש, עם תנועה יד) את המלצרית.

המלצרית נתנה מידע שגוי (גם אם בטעות, בגלל העומס והלחץ במסעדה) והמסעדה התנערה
.

אני רואה את זה כחסר טעם לעשות משפט הוכחות של מי אמר מה, עבור 39 ש"ח.
אני רואה המון טעם להמליץ לאחרים לא ללכת למקום שמתייחס כך ללקוחותיו.

החתולית

New member
זו התנהלות מאד לא חכמה של אחראית המשמרת במסעדה

יש הבדל גדול בין חוסר הבנת הנקרא, לבין הצגת שאלה ברורה למלצרית, והסתמכות על התשובה שלה.

פעמונט

New member
אכלתי בסניף הבאר שבעי

לא התרשמתי בלשון המעטה... הוגש לי שם אחד הרולים האנמיים והלא טעימים שיצא לי לפגוש

פעמונט

New member
וד״א די הגיוני שטעית בעסקית

לרוב זה ראשונה ועקרית במחיר עיקרית, אף פעם לא נתקלתי בעסקית שמורידה רק את השתייה.
ואם אני שותה רק מים?

trilliane

Well-known member
מנהל
בעסקית של סינטה בר (חיפה) רק השתייה חינם בהזמנת מנה עיקרית

אם רוצים מנה ראשונה משלמים עליה את המחיר הנקוב בתפריט (בתפריט הצהריים המחירים זולים יותר).
http://www.sinta-bar.co.il/lunch.html
בכל מקרה זה לא מוצג באופן מבלבל; משלמים על המנות שמזמינים.

פעמונט

New member
לא סתם כתבתי "לרוב"

ולא משנה איך זה מוצג, בעיני זו עסקית לא משתלמת בלשון המעטה.

trilliane

Well-known member
מנהל
ראיתי; פשוט נתתי דוגמה למסעדה (טובה ומצליחה) שבה זה המצב

העסקית שלהם לא זולה אבל הכול יחסי... היא זולה יותר ממחירי הערב.

גסטרו

New member
אני כל כך מצטערת , הבת שלי דוקא אנינה יחסית

מצד שני חייכתי בקריאת הביטוי "עשיתי גסטרו" הטבעתי חותם בעולם המסעדות

Joy

New member
ממש אין לך מה להצטער.... יתכן שנפלתי על מנה לא טובה

(במנותק מתקלת השירות).
אני גם מעריכה מאוד את ההמלצה כי היא גרמה לי לשוטט במתחם ולחפש את המקום (למה, למה, למה לא לעשות שילוט? מפה מפורטת?) - והמתחם מקסים.

מצד שני אין ספק שהטבעת חותמך!

אפשר בכלל לעשות ניבון של הפורום, בטוחה שנמצא שם דברים מאוד משעשעים

trilliane

Well-known member
מנהל
יש במתחם שילוט ואף מפות; לא ממש יעילים, למרבה הצער...

ביקשתי שם בחודש שעבר בניסיון למצוא את סניף וניליה. במקומו הגעתי לאמיליה... מכיוון שהיא הגלידה המועדפת עליי בת"א (וכלל לא ידעתי שיש להם סניף במתחם) שמחתי. בדרך חזור מצאתי סוף סוף את סניף וניליה, מתחבא בתוך/מאחורי חנות מכולת/קיוסק...

viczi

New member
גם אני אכלתי פעם אחת ויחידה בסניף הבאר שבעי

כל מה שאני זוכרת זה טעם של שמן שהתגבר על כל הטעמים.
לא עשה לי חשק לחזור.
בבאר שבע היא מצליחה יחסית בגלל היעדר אפשרויות אחרות.

למעלה