סושי מצויין וטעימות אחרות מוצלחות מיפאן במינאטו הרצליה

inבאלי

New member
סושי מצויין וטעימות אחרות מוצלחות מיפאן במינאטו הרצליה

על מינאטו בהרצליה פיתוח שמעתי לא מעט כמסעדה שמציעה סושי מעולה, וגם פה בפורום היו בזמנו דיווחים מאד אוהדים על הסושי שלהם.
השבוע יצא לי לנסות אותה בעצמי.
מדובר במסעדה אחות למסעדה ששוכנת בתחנת הדלק בקיסריה.
בהרצליה היא נמצאת במתחם בו נמצא בית הקפה מקס ברנר, קצת נחבאת אל הכלים. זו מסעדה לא גדולה במיוחד עם חלק חיצוני וחלק פנימי בו יש גם בר. המסעדה כשרה.

הבריטית, שעובדת באזור, ואני קבענו להיפגש שם אחרי העבודה, בשש וחצי בערב. במסעדה היו עוד שני שולחנות עם סועדים כשהגענו, אך הם עזבו תוך זמן קצר.


חלקנו לפתיחה -

מרק אגדשי טופו שהגיע עם קוביות טופו מטוגנות.
הבריטית מאד אוהבת את המרק הזה ולכן הזמנו אותו. פעם ראשונה שגם לי הוא היה טעים מאד. קוביות הטופו המטוגנות היו טעימות והמרק עצמו היה מוצלח מאד.29 ש"ח

טונה טטאקי ספיישל היתה מנה של פרוסות של טונה צרובה עם אבוקדו, בצל סגול, מלפפון, ספייסי מיונז ושבבי טמפורה.
הטונה היתה נהדרת והשילוב עם שאר המרכיבים ובמיוחד הרוטב עבד מצויין. היה כיף להעמיס על המזלג(על המקלות ויתרתי די מהר) ביס של כל המרכיבים ולהנות מכל ביס. 65ש"ח


בחרנו בהמשך שלושה רולים שהגיעו יחד על מגש אחד –

רול סלמון וסלמון סקין אינסייד אאוטסייד שהכיל סלמון וסלמון סקין צלויים בתנור עם ספייסי מיונז, בצל ירוק ומלפפון. 37ש"ח

הרג'וקו רול ובו סלמון פאנקון עם סלמון טטאקי ואספרגוס בציפוי טנקס(אין לי מושג למה הכוונה), בצל פונזו ומיונז וואסבי. 75ש"ח

רול קארא – אגא ובו נתחי דג מטוגן, בצל סגול, מלפפון וספייסי מיונז.38ש"ח

שלושת הרולים היו לא פחות ממעולים!
כנראה זה הסושי הטעים ביותר שיצא לי לאכול אי פעם.
למרות שאני לא מבינה גדולה בסושי, כשהוא טעים הוא טעים, והפעם הוא היה טעים מאד(וגם אסטטי כמובן ובכמות נדיבה).
הרולים הללו בהחלט הצדיקו את המוניטין המצויין של מינאטו.


שתינו יין קינוח לבן שהוגש עם קרח ועיגול מלון קטן והיה במבצע של 24ש"ח לכוס.
שתינו גם מים קרים וטעימים.

השירות היה מצויין - שירתו אותנו שתיים שהיו נחמדות ושלטו היטב בתפריט.


הכל עלה 292ש"ח מהם הופחתו 73ש"ח הודות למבצע שיש בימים אלה למחזיקי כרטיס בייגלה כך ששילמנו 219ש"ח.
לא זול מאד אבל יצאנו מפוצצות,ובדיעבד יכולנו לוותר על אחת המנות ועדיין היינו יוצאות שבעות.
מעבר לכך, אם אני כבר יוצאת לאכול סושי אני בדרך כלל מעדיפה לאכול סושי איכותי ומעניין, ולא באחת הרשתות בהן הסושי די סתמי בעיני.

מומלץ בחום.





 

amirhir

New member
נראה מעולה!

אכן צריך לטרוח כדי למצוא סושי ממש טוב בארץ.
על מחיר סביר כבר אין על מה לדבר...
 

החתולית

New member
על הדיווח

אנחנו מתכננים לאכול במינאטו כבר המון זמן, ואיכשהו כשמחפשים מקום לא רחוק מהבית, זורח מפרחוננו המקום הזה.
 

bruno01

New member
מאוד רוצה לבקר שם, למרות עודף המיונז שניכר מהתמונות

וקצת הוריד לי את החשק.
להחביא טטאקי של טונה טובה (אם היא באמת כזו) תחת כזו כמות של מיונז נראה לי קצת כמו פשע...
גם הכמות על הרול נראית לי עצומה, והיה אפשר להסתפק באיזו עיגול קטן של רוטב למעלה, שלא יטביע את הטעם.

שלא יובן לא נכון, אני מאוד אוהב מיונז, אבל יש לו תכונה (שלעיתים היא שימושית, כמו למשל במקרה של חסה) להשתלט ולהטביע את כל הטעמים מסביבו.

אולי באמת צריך לנצל את המבצע הזה ולקפוץ לשם בכל זאת
 

מיכלי56

New member
נשמע טוב אבל....

יין עם קרח??עד היום הכרתי רק יין קרח,כזה שמופק מענבים קפואיםסוג של טכניקה להגדיל את נפח היין בכוס ...
 

ZigZagIL

New member
ניכר שהכל סובל מעודף מיונז וטמפורה

בשביל לאכול שניצל לא צריך ללכת למסעדה "יפנית" ולשלם מחיר של סושי.
 
למעלה