מינה טומיי סטיישן- אווירה נחמדה, שירות מעולה :)

HEYלו

New member
מינה טומיי סטיישן- אווירה נחמדה, שירות מעולה :)

היינו אני והבנזוג עם ההורים הערב, אחרי שהזמנו בצהריים ועוד היה מקום. כשהגענו היה מלא, אבל זה לא מנע מהמקום לתפקד מצוין.
הזמנו ווריאציה של מנות שחלקן היו מעולות (למשל מרק טום-יאם שלא היה ממש טום יאם אלא עם חלב קוקוס אבל מצויין, בננה לוטי עם רוטב קרמל ובצק עדין יותר מהמקורי) וחלקן חביבות (פאד תאי פירות ים שהיה נחמד אבל לא ממש תאילנדי, מלאי כופתא טעים אבל לא ממש הודי
)
המלצרית שלנו ושאר הצוות היו סופר נחמדים והוציאו לנו מבלי שביקשנו שתי מנות על חשבונם- סלט (עם ליצ'י, שעועית ירוקה ועוד כלמיני) ובננה לוטי.
המארח/אחמ"ש שאל מדי פעם אם הכל בסדר וקשקש איתנו, וקיבל בסבבה את ההערות שלנו על ה"אותנטיות" של האוכל.

סה"כ אחלה מקום לארוחה טובה, אוכל טעים גם אם לא ממש אסייאתי אותנטי. האווירה לדעתי יותר נחמדה מהסניף הראשי בקסטרא, שדי רועש בעיני, וחשוך. התפריט אמנם מצומצם אבל מייצג מספיק. המנות משום מה יצאו בתזמונים מוזרים- אחד מאיתנו קיבל את הכל על ההתחלה והאחרים חיכו בין המנה הראשונה והעיקרית אבל ניחא.

sweetdreams

New member
גם בעיניי הם הרבה יותר מוצלחים מהסניף בקסטרא

המלצה: קפה בריסל נמצאים ממש מעבר לפינה (ליטרלי, הם נמצאים באותו מבנה, בצד הרחוק מהכביש), כדאי להמשיך לשם לקפה וקינוח משובחים (פאי לימון!!
).

sweetdreams

New member
והם גם נמצאים ממש ממול לגריל הרומני..

.. שגם אותו אני מזכירה לך שאת צריכה לנסות.

&nbsp
למרות שאם כבר את הולכת לגריל הרומני, אז את לא רוצה להחמיץ שם את הקינוח. (פפנאש!!
)

HEYלו

New member
מעניין, דווקא קראתי בפורום שלא מומלץ כ"כ

אולי רק הקינוחים?

sweetdreams

New member
אני למען האמת לא ראיתי דיווחים בפורום עליהם

יתכן שפספסתי.
אבל בכל מקרה אני לא מתיימרת לתת את דעת הפורום, רק את דעתי האישית.

&nbsp
אני לא ניסיתי שם את האוכל, רק את הקפה והעוגות, ולפי דעתי ברמת הקפה+עוגה הם לגמרי עושים את העבודה. מקום קטן, נישתי וחמוד, עם אווירה ביתית משהו, עוגות טובות וקפה משובח.

HEYלו

New member
בפעם הבאה שלי בחיפה

האמת היא שכבר יש לי רשימה של כמה וכמה דברים חדשים בחיפה, לשם שינוי.. המסעדה האתיופית, קפה בריסל, דוכן האוכל הרוסי בהדר- חיפה מתחדשת קצת..

קפה בריסל הוא יופי של בית קפה

לא רק ברמת הקפה ועוגה. מנות הוופל הבלגי (שהם מכינים במקום) והקרפים המתוקים והמלוחים שלהם מעולים והוא מקום נעים וכייפי לישיבה, בקיצור מאוד מומלץ.

אני כתבתי עליהם בזמנו

ודיווחתי שאכלנו ארוחה מלאת שמן.
מאז לא יצא לי לאכול שם ממש חוץ מהקינוחים שהם מעולים (בעיקר הפאי לימון, כבר הזכרתי).
זה מקום חמוד, יש להם כמה בעיות בעיני - עישון, אין מספיק מקום לשבת עם לפטופ (בחוץ השמש מסנוורת ובפנים המקום ממש פיצי), ועד כמה שהתרשמתי בפעם ההיא בה אכלתי שם ממש - היה קשה למצוא אופציות סבירות מבחינת הקלוריות או אופציות לארוחה קלילה יותר. חיפשתי את התפריט הנוכחי שלהם ולא מצאתי ברשת, אולי מאז נוספו אופציות.
לקפה ועוגה אני תמיד אעדיף אותם כי מי שלא יהיה שמכין שם את הקינוחים (שאלתי, ואמרו שמכינים במקום) הוא בעל ידיים מצוינות - יש מצב שזו הבעלים של המקום. ובכלל, מקום חביב שאשמח מאוד לראות שהוא מצליח מהסיבות הנכונות (אוכל ושירות).

למעלה