אסקרגו ומולים - אפשר לארוז. צהריים בביסטרו

מיתר44

New member
אסקרגו ומולים - אפשר לארוז. צהריים בביסטרו

קניות, קניות, קניות עשו אותנו רעבים בצהריים (אגב, לרגלי צפרדעים העונה תתחיל בחודש הבא, לקראת החגים). התפריט ב Bistrot de la Place קרץ לנו כאלו נשלח במיוחד יחד עם היום השמשי והחמים יחסית כמתנת פרידה.פורמולה ב 14.50 יורו סגרה לנו את ההתלבטות. ששית אסקרגו כמנת פתיחה, עם בגט טרי טרי לטבול בחמאה המומסת + יין אדום פינו נואר אלזסי 2012. נהדר!קערת מולים ע נ ק י ת עם צ׳יפס דקיק כמו במקדונלדס לוהטים. עיסוק מהנה וכייפיולמזלנו הוספנו ר ק מנה אחת של בבה או גנוש המיוחדת ״שלנו״ כלשון המסעדה. מנה עצומה העוטה קצפת לרוב סגרהאת הצורך של הפינה המתוקה. הביסטרו התמלא בציבור דובר צרפתית ברובו לעת צהריים. בביסטרו כמו בביסטרו הישיבה צפופה ברמת מרפק-נוגע-במרפקאבל למי איכפת כשהקהל משוחח בלחש ושני המלצרים רוקדים בין השולחנות. השירות איטי אבל לא נראה שמי מהסועדיםהגיע למקום לאכילה חפוזה. נחמד, קלב, ירשם לטובת הפעמים הבאות.









 
עונת הצפרדעים? מי מכר לך את זה?

ראשית, מעט מאד מסעדות מגישות כיום צפרדעים בפריז. בודדות מהן משתמשת בצפרדעים טריות והרוב בקפואות המיובאות מהמזרח. אז מה הקשר לעונה?
סיפור לתיירים.
 

מיתר44

New member
בשני הסניפים של פיקארד

אותו מענה: אין ויהיה בעוד חודש. לקראת השנה החדשה. לא סיפור ולא לתיירים.
 
אין - זו לא שאלה של עונה. זה אומר

המלאי נגמר והקונטיינר מהמזרח בדרך. אמרתי לך שלא בכל סניף הם מחזיקים זאת.
יביאו לקראת השנה החדשה - ברור, ויביאו הרבה לקראת ארוחות החג אבל לא בגלל שאז מתחילה עונת הצפרדעים.
בכל מקרה, חבל שלא השגת.
 

Omnivore

New member
נקרא טעים מאוד.

זה לא בבה א רום? בבה גנוש זה עם חציל.
 
למעלה