ביקורת על מסעדת גרקו (מסעדה יוונית) בת"א.

  • פותח הנושא ta37
  • פורסם בתאריך

ta37

New member
ביקורת על מסעדת גרקו (מסעדה יוונית) בת"א.

מסעדת גרקו זו מסעדה יוונית שנמצאת באיזורי חן של תל אביב.
רחוב אורי צבי גרינברג 25.
אל המסעדה הגענו בעקבות המלצות של חברים, בחול המועד סוכות.
הגענו בשעות הצהריים המאוחרות והמקום בהתחלה היה די מלא וצפוף.
אבל השירות היה די מהיר ואדיב.
מיד כשנכנסנו, הגיעו שני מלצרים לשרת אותנו והיחס היה נעים ואדיב.
המנות במסעדה הזאת, מוגשות בשיטת ה "שרינג" כולם טועמים מהמנות של כולם.
התפריט שקיבלנו היה דף גדול, בו היינו צריכים לסמן בעט מה אנחנו מזמינים.
המנות שהזמנו:
מוסקה תפוחי אדמה, חצילים, זוקיני, ראגו בשר וגבינת פטה: (64 ש"ח)
המנה הייתה מאד טעימה וגם די משביעה.
צזיקי: יוגורט מלפפונים, שום שמיר (30 ש"ח)
מאד נהנינו מהמנה הזאת, היא קרירה, טעימה ומרעננת.
סופלקי פרגיות: מוגש עם פיתה יוונית די גדולה, עגבניות בגריל, בצל סגול, ממרח פילפל פיקנטי,
ציזיקי וטחינה (56 ש"ח)
במנה הזאת פחות נהנינו, היא הייתה לטעמנו קצת קטנה והפרגיות היו מעט יבשות.
המנה הזאת כשלעצמה, לא כל כך משביעה.
סופלקי קבב עגל: המנה הזאת מגיעה עם פיתה יוונית, טחינה, בצל ועגבניות. (56 ש"ח)
המנה הזאת הייתה טעימה אבל מאד קטנה ולא משביעה כמנה בפני עצמה.
לקינוח הזמנו קיימאקי: גלידת יוגורט עיזים עם סירופ פטל ושקדים קלויים. (38 ש"ח)
המנה הזאת הייתה מאד טעימה ואוורירית.
לסיום הוגש לנו תה צמחים: זה היה תה מרווה (12 ש"ח)
לסיכום:
אוכל: בסך הכל די טעים, חלק מהמנות קטנות ולא מאד משביעות.
מחיר: קצת יקר למנות בגודל שקיבלנו.
אווירה: מרגישים אווירה יוונית, במוסיקה היוונית שמתנגנת ברקע נון סטופ וגם בעיצוב של המסעדה וכמובן באוכל.
האווירה בסך הכל נעימה, למרות הצפיפות והדוחק שהרגשנו בחלק מהזמן.
שירות: אדיב.
ילדים: אין במסעדה הזאת מנות לילדים.
בשורה התחתונה, הייתי מגיעה עוד פעם ומנסה מנות אחרות.

תמונות של המנות:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4892517&skip=1
 

salo22

New member
תודה שאת עושה "שרינג" לביקורת שלך


הרעה החולה המרכזית של עולם המסעדנות המקומי בשנים האחרונות לטעמי היא אותה מילה מקוממת שרינג, שעשתה הרבה רע לסצינה המקומית, דוסקס כבר הנושא בעבר.
תודה על הביקורת הטובה מאוד, באופן אישי נראה לי פשוט כמו שהטרנד (מילים כמו שרינג ומטבח יווני לכאורה שמסתמך על כלום פחות או יותר) והמיקום מנסים להכתיב גורם מרכזי בתימחור, כי דרך התמונות הטובות שלך אני בהחלט לא יכול להגיד שמצילום מנת הקינוח (גלידה?) אני יכול להבין למה היא אמורה לעלות 38 ש"ח, כנ"ל המזה ציזיקי ב 30 ש"ח (שודדים עם יוגורט) והמשך במנות ה"סופלקי" שנראות פשוט עצובות וקטנות.
מצד שני בהחלט נהנת וזה כבר טוב, פשוט לא מרגיש מושך להגיע לשם ולבטח לא יצא לנסות, אבל נהנתי מאוד מהדיווח שלך
 

ta37

New member
תודה על התגובה


המחירים בהחלט יקרים והמנות לא גדולות.
לפחות הרוב היה טעים

יאמר לזכותם שהאווירה הייתה טובה והשירות אדיב.
אני לגמרי מבינה אותך שלא כל כך מושך לבקר שם.
 

oreldi

New member
תודה על הדיווח

נהניתי לקרוא, אבל המחירים נראים פשוט הזויים. שיטת ה"שרינג" בעיניי, התרגום שלה לעברית הוא "איך נוציא כמה שיותר כסף מהלקוחות".
 

ta37

New member
המחירים באמת הזויים.

שיטת ה"שרינג" במקום הזה התגלתה כלא שווה.
 

bruno01

New member
תודה על הדיווח.

המחירים אכן גבוהים, אבל אני מניח שזה משהו שמגיע עם המיקום והשכונה


נכון שהרבה מקומות תופסים טרמפ על עניין השרינג הזה ומנצלות אותו כדי להוציא מנות קטנות ויקרות (איך אמורים לחלוק את מנות הסופלקי האלה? או למען האמת גם מוסקה זה לא ממש משהו שקל לחלוק), וזה חבל, כי לחלוק מנות בארוחה זה אחד הדברים האהובים עליי, ובהחלט אפשר לעשות את זה בצורה שלא תרגיש כמו ניצול של הטרנד.
 

ta37

New member
בכף


ואתה צודק, אם המנות היו לפחות גדולות יותר, אז אפשר
היה לעשות "שרינג" שווה.
&nbsp
אבל מה שכן יאמר לזכותם, האווירה במקום מאד נחמדה ומיוחדת.
 
למעלה